طرز تهیه آش شله قلمکار
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه آش شله قلمکار بسیار خوشمزه و خوش عطر را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
آش شله قلمکار یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین آش های ایرانی است که نخستین بار به دستور ناصر الدین شاه قاجار با تشریفات خاصی پخته شد و در میان درباریان پخش می شد .
طرز تهیه آش شله قلمکار
مواد لازم
برنج یک پیمانه
گوشت نیم کیلو
سبزی : اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز و شوید
پیاز ۴ عدد
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعنا داغ برای تزیین
طرز تهیه
نخود و لوبیا چیتی را باید از یک روز قبل شسته و خیس کنید .
سپس آنها را بپزید .
پیاز را خورد کنید و آن را کمی تفت دهید .
گوشت را خورد کرده و با پیاز کمی سرخ کنید .
سپس درون آن ۳ لیوان آب جوش بریزید و بگذارید کاملا بپزد .
پس از آن که گوشت پخته شد آن را با گوشتکوب کاملا له کنید .
حالا گوشت له شده را درون نخود و لوبیا ها که قبلا پخته اید بریزید .
برنج ، سبزی خرد شده ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید .
باید آش را بطور مرتب هم بزنید که ته نگیرد و همچنین خوب جا بیفتد .
بعد از آماده شدن آش ، آن را درون ظرف بزرگی بریزید و با نعنا داغ روی آن را تزیین کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها بخوانید :