طرز تهیه سالاد تبوله
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه سالاد تبوله گیاهی بسیار خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم .
تبوله یک سالاد معروف لبنانی است که طرفداران زیادی دارد .
طرز تهیه سالاد تبوله
مواد لازم
خیار خرد شده ۱ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۲ پیمانه
پیاز قرمز خرد شده نصف پیمانه
جعفری خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱ پیمانه
آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
آب جوش ۱/۵ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا بلغور گندم را در یک ظرف در دار میریزیم و روی آن نمک می پاشیم .
آب جوش را روی بلغور میریزیم و در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند سپس ان را آبکش میکنیم .
حالا در یک ظرف بزرگ بلغور گندم را با خیار ، گوجه فرنگی ، جعفری ، فلفل دلمه ای و پیاز مخلوط میکنیم و هم میزنیم .
سپس روغن زیتون ، فلفل و آب لیمو ترش را به آن اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم تا مخلوط شوند .
میتوانید سالاد را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید اما طعم غذا با خنک شدن و ماندن لذیذ تر میشود .
نوش جان !
همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها مطلب زیر را بخوانید :