طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه سالاد تبوله گیاهی بسیار خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم .

تبوله یک سالاد معروف لبنانی است که طرفداران زیادی دارد .

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم

خیار خرد شده ۱ پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده ۲ پیمانه

پیاز قرمز خرد شده نصف پیمانه

جعفری خرد شده

فلفل دلمه ای قرمز ۱ پیمانه

بلغور گندم ۱ پیمانه

آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

آب جوش ۱/۵ پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا بلغور گندم را در یک ظرف در دار میریزیم و روی آن نمک می پاشیم .

آب جوش را روی بلغور میریزیم و در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند سپس ان را آبکش میکنیم .

حالا در یک ظرف بزرگ بلغور گندم را با خیار ، گوجه فرنگی ، جعفری ، فلفل دلمه ای و پیاز مخلوط میکنیم و هم میزنیم .

سپس روغن زیتون ، فلفل و آب لیمو ترش را به آن اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم تا مخلوط شوند .

میتوانید سالاد را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید اما طعم غذا با خنک شدن و ماندن لذیذ تر میشود .

نوش جان !

همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها مطلب زیر را بخوانید :

طرز تهیه جوجه چینی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.