طرز تهیه جوجه چینی
هم اکنون در فارسی ها با طرز تهیه جوجه چینی بسیار خوشمزه و خوش پخت در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طرز تهیه جوجه چینی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کامل
سیب زمینی آب پز ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
آرد برنج نصف لیوان
آرد گندم یک لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
طرز تهیه
آرد برنج ، آرد ذرت ، آرد گندم ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم .
ماء الشعیر را به آرامی درون مخلوط میریزیم تا جایی که خمیر مانند حلیم غلیظ شود .
خمیر را کنار میگذاریم و اجازه میدهیم ۲ ساعت بماند .
سینه مرغ را به حالت فیله در می آوریم .
فیله ها را بطور کامل در خمیری که آماده کرده ایم می غلتانیم .
سپس فیله ها را با حرارت کم در روغن سرخ میکنیم .
سیب زمینی های آب پز و پیاز را حلقه ای خرد میکنیم سپس در خمیر می غلتانیم و جدا از هم در روغن هر کدام را سرخ میکنیم .
مزیت جوجه چینی این است که با اینکه در روغن سرخ میشود اما روغن زیادی را جذب نمیکند .
میتوانید برای لذیذ تر شدن با سس فرانسوی یا مایونز غذا را میل کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها مشاهده ی مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :