طرز تهیه کوکی براونی خانگی

طرز تهیه کوکی براونی خانگی

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کوکی براونی خانگی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده‌ ایم  .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه کوکی براونی خانگی

طرز تهیه کوکی براونی خانگی

کوکی براونی شیرینی بسیار آسان پختی است و طعم خوبی دارد برای همین در مهمانی ها گزینه مناسبی برای پخت است .

مواد لازم

شکلات ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پودر اسپرسو ۲ قاشق غذاخوری

شکر سه چهارم فنجان

کره ۶ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

آرد نصف فنجان

عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا شکلات ها را رنده می کنیم .

سپس ۲۵۰ گرم از آنها را به همراه پودر اسپرسو و کره در یک کاسه روی بخار آب جوش قرار می دهیم تا شکلات ها آب شوند .

در حین آب شدن شکلات ها مواد را با یکدیگر هم می زنیم .

سپس کاسه را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم خنک شود .

در یک کاسه جدا بیکینگ پودر ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط می کنیم و در یک کاسه کوچک تر شکر تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط می کنیم .

حالا شکلات آب شده را به این کاسه کوچک اضافه می کنیم .

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر و نمک را به آنها اضافه می کنیم .

همچنین ۵۰ گرم از شکلات رنده شده باقی مانده را نیز اضافه می کنیم و با هم ، هم می زنیم تا خمیری یکدست به دست آید .

روی خمیر را نایلون می کشیم و می گذاریم یک ساعت در یخچال بماند .

حالا خمیر را به هر صورتی که دوست داریم اما معمولاً به صورت دایره‌ای ، شکل می‌دهیم و روی سینی فر می گذاریم .

کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم .

هنگامی که روی آنها ترک برداشت آنها را از داخل فر بیرون می آوریم .

می توانید روی آنها نمک دریا نیز بپاشید .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.