غذاهایی که برای روده مضرند
مصرف روغنهای سرخ کردنی موجب تشدید التهاب روده بزرگ و افزایش رشد تومور میشود و باکتریها یا فراوردههای سمی مشتق از آنها را وارد جریان خون میکند.برای نخستین بار در طول تاریخ علم، دانشمندان علوم تغذیه دانشگاه ماساچوست تصمیم گرفتند با انجام مطالعاتی روی حیوانات آزمایشگاهی، اثر مصرف روغن سرخ کردنی را بر بیماری التهابی روده (IBD) و سرطان روده بزرگ بررسی کنند.نتایج این مطالعات از نقش این نوع روغن در تشدید سرطان روده بزرگ و نشت روده تا افزایش رشد تومورهای سرطانی و وارد شدن باکتریها به جریان خون پرده برداشت.
گوادونگ ژانگ از دیگر مولفان این پژوهش میگوید: «تعداد زیادی از مردم آمریکا به این بیماریها دچارند اما بسیاری از آنها هنوز غذاهای حاضری و سرخ کردنی مصرف میکنند. اگر کسی به بیماری التهابی روده یا سرطان روده بزرگ مبتلا باشد و از این نوع غذاها بخورد، احتمال تشدید بیماری وی وجود دارد.»
منبع،خراسان