طرز تهیه اسپاگتی کدو با ۳ روش مختلف

آموزش پخت کدو اسپاگتی با استفاده از فر و مایکروویو. من در این آموزش ساده به شما نشان خواهم داد که اسپاگتی کدو حلوایی درست کنید. این نوع کدو حلوایی یک جایگزین عالی برای وعده های غذایی کم کربوهیدرات و سالم است و در فصل زمستان هم بسیار مناسب است.

آموزش پخت اسپاگتی کدو حلوایی

چیزی که واقعاً در مورد کدو حلوایی است، زمان پخت آن است. گوشت زرد داخل آن رشته‌های فیبری و بلندی را نشان می‌دهد که شبیه رشته‌های اسپاگتی هستند و آن را به یک پایه عالی برای پاستاهای بر پایه گندم تبدیل می‌کند. این کدو بیضی شکل دارای طعمی خنثی، بافت چرخشی و ترد است که آن را به طرق مختلف مفید می کند. اگرچه برای این آموزش من آن را با تفت دادن با روغن زیتون و نمک و فلفل آن را خوشمزه میکنم.

نه تنها طعم بسیار خوبی دارد، بلکه یک نیروگاه تغذیه ای نیز هست! بر اساس اطلاعات تغذیه ای یک فنجان، کدو اسپاگتی فقط ۴۲ کالری، ۰٫۴ گرم چربی، ۱۰ گرم کربوهیدرات کل، ۲٫۲ گرم فیبر و ۱ گرم پروتئین به بدن می رساند. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، کلسیم، منیزیم و پتاسیم را تامین می کند.

از آنجایی که کدو حلوایی دراز و بیضی شکل است، این یک تصور غلط رایج است که برای ایجاد رشته های بلند، آن را از طول برش دهید. اشتباه! در واقع، بهتر است حلقه ها را برش دهید تا قطعات دراز به دست آید. برش کدو از ساقه تا انتهای آن، گوشت رشته‌ای را به نصف برش می‌دهد که رشته‌های کوتاه‌تری تولید می‌کند، اما یک «قایق» یا کاسه‌ای ایجاد می‌کند که مستقیماً از آن می‌خورید. نوع برش ممکن است مهم باشد یا نباشد، اما اگر طرفدار اسپاگتی و کوفته هستید، به سراغ حلقه ها بروید.

طرز تهیه اسپاگتی کدو

کدو حلوایی را برای قایق های بزرگ از طول نصف کنید. در روش دیگر، انتهای کناره را برش دهید تا ته صافی ایجاد شود، سپس از وسط برش دهید تا کاسه های گرد ایجاد کنید.

از یک قاشق بزرگ برای جدا کردن دانه ها استفاده کنید.

گوشت کدو را با روغن زیتون یا سایر روغن های پخت با درجه دود بالا بمالید، نمک یا هر چاشنی دلخواه دیگر را مزه دار کنید.

نصف ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، سمت پایین برش دهید.

در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) تفت دهید تا پوست به راحتی با چاقو سوراخ شود، حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت. پوست و لبه های گوشت رنگ قهوه ای خوبی خواهد داشت.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

اسپاگتی کدو با تفت دادن آن در تابه

با قلم مو روغن زیتون را روی حلقه های یک کدو اسپاگتی بریده شده بمالید.

برش کدو حلوایی به حلقه های برش داده شده طولانی ترین رشته ها را می دهد.

کدو حلوایی را به حلقه های پهن یک اینچی برش دهید و سپس با قاشق دانه ها را بردارید.

هر دو طرف را با روغن زیتون بمالید و نمک بپاشید.

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا گوشت روی سطح کمی طلایی شود و گوشت نرم شود.

با استفاده از چنگال گوشت را به آرامی از حلقه ها بیرون بیاورید.

پخت کدو حلوایی در ماکروویو

پختن نصف کدو حلوایی در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو، گوشت را می جوشد و بخار می کند و رشته های پوسته پوسته و لطیفی ایجاد می کند.
نیمی از آن را به صورت رو به پایین در ظرف قرار دهید و سپس کناره ها را با یک اینچ آب بپوشانید.
پخت را ادامه دهید تا زمانی که پوست به راحتی با چاقو سوراخ شود، حدود ۱۵-۱۷ دقیقه در هر نیمه.
از چنگال برای جدا کردن گوشت استفاده کنید و با چاشنی ها و سس های دلخواه سرو کنید.

درست مانند دانه های کدو تنبل بو داده، دانه های موجود در کدو اسپاگتی نیز خوراکی هستند. آنها را بیرون نریزید، در عوض آن ها را تمیز، خشک کنید و برای یک میان وعده ترد مقداری روغن و چاشنی بریزید.

اسپاگتی کدو

چگونه یک پرتقال را برای دسر و میان وعده برش دهیم؟

پس از آموزش بالا حالا میخواهیم با توجه به فصل زمستان که در آن قرار داریم و استفاده از پرتقال در میان وهده ها و دسرهای مختلف میخواهیم با هم یاد بگیریم که چگونه یک پرتقال را برش دهید تا بخش های زیبا درست کنید. بعلاوه، راه های آسان برای لایه برداری پوست پرتقال را نیز به شما نشان خواهم داد.

نحوه برش پرتقال برای دسرهای مختلف

پرتقال را زیر آب خنک بشویید و در صورت نیاز آن را بشویید تا هرگونه کثیفی از بین برود. با یک حوله تمیز خشک کنید.

روش الف) پوست را بردارید

گزینه ۱ – پوست کندن با دست : با استفاده از یک چاقوی صاف کننده، یک دایره کم عمق به قطر حدود ۲ اینچ در اطراف ساقه بالا و پایین ببرید. فقط آنقدر برش دهید تا به مغز سفید برسید. نمرات کم عمقی در طول ضلع به اندازه ۱ اینچ از هم ایجاد کنید که برش های دایره ای را به هم متصل می کند. با انگشتان خود پوست آن را جدا کرده و پرتقال را از وسط جدا کنید، سپس آن را به قسمت های جداگانه جدا کنید.

گزینه ۲ – پوست کندن با چاقو: از چاقوی سرآشپز برای بریدن قسمت های بالا و پایین استفاده کنید، فقط تا زمانی که بتوانید گوشت را در حدود ¼ اینچ ببینید. پرتقال را روی تخته برش، سمت پایین قرار دهید.

برای بخش ها: از بالا شروع کنید، چاقو را از طول به سمت پایین بکشید و از انحنای طبیعی پیروی کنید تا پوسته آن جدا شود. دور تا دور کار کنید، هر یک از قسمت های سفید را کوتاه کنید. پرتقال را طوری نگه دارید که قسمت های آن درازا کشیده شده اند. برای برش دادن قسمت هایی که بین غشای سفید قرار دارند، از یک چاقوی صاف کننده استفاده کنید. بچرخانید تا تمام بخش ها حذف شوند.

پرتقال پوست کنده شده را کنار آن قرار دهید. به صورت گرد با ضخامت حدود ¼ تا ½ اینچ برش دهید.

نحوه برش پرتقال

روش ب) لایه برداری را روشن نگه دارید

 پرتقال را در کنارش روی تخته برش قرار دهید. با استفاده از چاقوی سرآشپز میوه ها را به صورت ضربدری نصف کنید. هر نیمه را به ضخامت های ½ تا ¾ اینچ برش دهید.

اندازه سرو: بر اساس حدود ۱ پرتقال متوسط ​​(حدود ۱۴۰ گرم)، حدود ۱ فنجان برش در هر وعده.

نگهداری: پرتقال را می‌توان حدود ۱ هفته روی میز و یا به مدت ۲ تا ۳ هفته در یخچال نگهداری کرد. قطعات برش خورده را در ظرف دربسته به مدت ۱ تا ۲ روز در یخچال قرار دهید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “طرز تهیه اسپاگتی کدو با ۳ روش مختلف

مقاله بسیار خوشمزه وجذاب بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.