طرز تهیه ۳ مدل پودینگ خوشمزه

کیک پودینگ لیمویی

دوره: دسر  آشپزی: انگلیسی زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه  زمان پخت: ۴۰ دقیقه  زمان کل: ۵۵ دقیقه

مواد اولیه :

کره ۲ قاشق غذاخوری
۱ فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق چایخوری پوست لیمو
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ فنجان ارد
۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
کمی نمک
۲ فنجان شیر

برای روکش کیک

۱ فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
½ کره فنجان

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو

طرز پخت کیک پودینگ لیمویی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
کره ، شکر ، شربت افرا ، آب لیمو و پوست لیمو را با هم ذوب کنید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید.
مواد خشک را با هم الک کرده و سپس درون مخلوط لیمو ، به نوبت با شیر ، مخلوط کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید.
یک ظرف را چرب کنید (ظرفی که من استفاده کردم تقریباً ۲۵ سانتی متر ۱۵ سانتی متر و عمق ۱۰ سانتی متر داشت) سپس مایه را درون ظرف بریزید.
آن را به فر منتقل کرده و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که سیخ وارد شده تمیز بیرون بیاید ، آن را بپزید.
در یک قابلمه کوچک ، شکر ، شربت ، کره ، آب لیمو و پوست را با هم ذوب کنید. پس از اینکه پودینگ از فر خارج شد ، شربت را روی آن بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه قبل از سرو ، جذب شود.

پودینگ لیمویی

ارزش تغذیه ای :

کالری: ۳۱۲ کیلو کالری | کربوهیدرات ها: ۶۶ گرم | پروتئین: ۵ گرم | چربی: ۳ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | چربی ترانس: ۱ گرم | کلسترول: ۳۴ میلی گرم | سدیم: ۲۷۹ میلی گرم | پتاسیم: ۱۲۶ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۴۶ گرم | ویتامین A: 248IU | ویتامین C: 4 میلی گرم | کلسیم: ۷۱ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم

پودینگ شکلات داغ

بهترین دسر برای سرو در یک روز سرد ، این پودینگ پخته شده با شکلات گرم یک رویای دوستداران شکلات است و با بستنی کاملاً خوشمزه سرو می شود.

دوره: دسر   زمان آماده سازی پودینگ: ۲۰ دقیقه   زمان پخت:  ۳۰ دقیقه   زمان کل: ۵۰ دقیقه

مواد اولیه پودینگ شکلاتی

½ کره فنجان
۱۰۰ گرم شکلات
۱ فنجان شکر
۴ تخم مرغ فوق العاده بزرگ
۲ فنجان ارد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¾ فنجان پودر کاکائو
½ فنجان قهوه داغ ( ½ فنجان قهوه دم کرده )
۱ قاشق چایخوری وانیل

برای روکش

۱ فنجان آب
۲/۳ فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز پخت پودینگ شکلاتی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت را چرب کنید.
شکلات و کره را با هم ذوب کرده و سپس بگذارید تا کمی خنک شوند.
تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا کمرنگ و نرم شود. مخلوط شکلات سرد را هم بزنید.
مواد خشک را در مخلوط شکلات الک کنید.
قهوه داغ و وانیل را مخلوط کنید.
مایه را در ظرف آماده شده ریخته و در فر قرار دهید.
اجازه دهید تا ۲۵-۳۰ دقیقه بپزد تا خلال دندان داخل آن تمیز شود.
در حالی که پودینگ در حال پخت است ، تمام مواد شربت را مخلوط کرده و بگذارید تا دم بکشد. اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
شربت را به محض بیرون آمدن از فر ، روی آن بریزید و اجازه دهید تا جذب شود. با خلال دندان می توانید چند سوراخ در پودینگ بزنید تا شربت به درستی خیس بخورد.
اجازه دهید پودینگ به مدت ۱۰ دقیقه بماند و سپس با بستنی سرو کنید.

پودینگ شکلاتی 

ارزش تغذیه ای

کالری: ۳۰۹ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۴۶ گرم | پروتئین: ۷ گرم | چربی: ۱۱ گرم | چربی اشباع شده: ۴ گرم | کلسترول: ۹۵ میلی گرم | سدیم: ۴۳ میلی گرم | پتاسیم: ۱۴۵ میلی گرم | فیبر: ۵ گرم | شکر: ۲۶ گرم | ویتامین A: 138IU | ویتامین C: 1 میلی گرم | کلسیم: ۵۴ میلی گرم | آهن: ۲ میلی گرم

پودینگ موز

پودینگ موز خامه ای خانگی یک دستورالعمل خوشمزه است.
دوره: دسر  آشپزی: آمریکایی زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه  زمان پخت: ۱۰ دقیقه  زمان کل: ۴ ساعت ۴۰ دقیقه

عناصر برای کاستارد

۱½ فنجان شیر
۱ فنجان خامه سنگین
۴ زرده تخم مرغ
¾ فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری آرد
کمی نمک

برای پودینگ

۴ موز بزرگ به صورت نازک برش خورده
کلوچه ویفر وانیلی ۲۰۰ گرم

برای سرو کردن

۲ فنجان خامه زده شده

طرز پخت پودینگ موز

ابتدا ، شیر ، خامه و شکر را روی حرارت متوسط ​​در قابلمه گرم کنید. مراقب باشید نسوزد.
در یک کاسه ، زرده ها و آردها را با هم بزنید. به آرامی شیر گرم را اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ را با مابقی شیر در قابلمه بریزید و در حالی که مرتباً هم بزنید ، اجازه دهید غلیظ شود و بپزد. مخلوط غلیظ و براق خواهد شد.
کاستارد را از روی حرارت برداشته و از یک الک مشبک ریز عبور دهید تا توده هایی از بین برود.
کاستارد را به یک کاسه منتقل کرده و یک پلاستیک را روی سطح کاستارد فشار دهید. در یخچال به مدت یک ساعت یا تا زمانی که خنک شود.
بعد از خنک شدن ، از یخچال خارج کنید و شلاق بزنید تا یکدست شود.
برای جمع آوری پودینگ موز ، کاسترد را با ویفرهای وانیلی و موزهای برش داده شده در ظرف سرو یا لیوان / کاسه های دلخواه خود لایه لایه کنید. روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۲-۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از آماده شدن برای سرو ، از یخچال خارج کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته بریزید. با ویفر وانیلی یا موز خرد شده تزئین شده و سرو می شود.

پودینگ موز

 

 

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ارزش تغذیه ای

کالری: ۵۱۹ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۸۱ گرم | پروتئین: ۸ گرم | چربی: ۲۰ گرم | چربی اشباع شده: ۱۰ گرم | کلسترول: ۱۶۹ میلی گرم | سدیم: ۱۷۵ میلی گرم | پتاسیم: ۵۱۰ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۵۱ گرم | ویتامین A: 696IU | ویتامین C: 8 میلی گرم | کلسیم: ۱۲۹ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم

4/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.