۱۵ ترفند جالب در آشپزی که آرزو میکردید زودتر میدانستید

از آنجایی که آشپزی نه تنها یک مهارت زندگی است، بلکه یک تفریح است که می توانید آن را به لیست کارهای سرگرم کننده آخر هفته خود اضافه کنید، پس لازم است با برخی ترفندهای جذاب آن بیشتر اشنا شوید. وقتی می‌دانید چه انتظاری دارید، پختن غذا می‌تواند یک تجربه واقعاً لذت بخش و لذت بخش باشد. بنابراین در اینجا لیستی از نکات و ترفندهای آشپزی ضروری وجود دارد که مبتدیان آرزو می کنند قبل از شروع آشپزی بدانند!

ترفندهای جالب در آشپزی

 دستور غذا را به طور کامل بخوانید. نه فقط یک بار، بلکه دو بار یا بیشتر.

برای خواندن کل دستور غذا از ابتدا تا انتها وقت بگذارید تا بدانید برای شروع آشپزی انتظاری چه چیزی را باید داشته باشید. با موادی که برای کل دستور غذا نیاز دارید، همراه با اندازه گیری های احتمالی و تکنیک های پخت و پز آشنا شوید.

 قبل از شروع آشپزی، همه مواد و تجهیزات را جمع آوری کنید

آماده سازی واقعاً چیزی است که پیشکسوت آشپزخانه و سرآشپز مبتدی را در آشپزخانه از هم جدا می کند. این همچنین به عنوان بخشی از mise-en-place شناخته می شود. حتی قبل از شروع آشپزی، تمام مواد و ابزاری را که برای دستور پخت خود نیاز دارید جمع آوری کنید. (به همین دلیل است که توصیه می کنم قبل از شروع دستور غذا را بخوانید!)

این شامل شستن، خرد کردن و اندازه گیری مواد شما و قرار دادن آنها در کاسه ها و ظروف مربوطه است تا در یک لحظه آماده استفاده شوند. همچنین می‌خواهید همه ابزارهایی را که ممکن است نیاز داشته باشید، اعم از کاردک، مخلوط‌کن، قابلمه یا همزن بچینید.

بنابراین دستور غذای مورد علاقه خود را تهیه کنید، تخم مرغ ها را بشکنید، آب بجوشانید، سبزیجات را برش دهید، مواد خشک خود را اندازه بگیرید، آن پیازها را خرد کنید یا هر کاری که لازم است انجام دهید.

این باعث صرفه جویی در وقت شما و از بین بردن استرس در هنگام آشپزی می شود.

ترفند سوم آشپزی با دستور العمل های ساده شروع کنید

یکی از بهترین نکات آشپزی برای مبتدیان این است که با دستور العمل های ساده شروع کنند. این به معنای دستور العمل هایی با مواد اولیه کمتر، مراحل کمتر و تکنیک های اولیه پخت و پز است.

من می گویم بهتر است از این راه شروع کنید زیرا هیچ چیز بی انگیزه تر از پایان دادن به نتایج نامطلوب در زمانی که تازه شروع کرده اید وجود ندارد. ممکن است برخی مخالف باشند، اما از آنجایی که این یک مهارت ضروری در زندگی است، توصیه می کنم با دستور العمل های ساده شروع کنید تا اعتماد به نفس خود را از طریق موفقیت ایجاد کنید و به نوبه خود، به تدریج در آشپزخانه آشنا شوید.

هنگامی که از دستور العمل های ساده کمی خسته شدید یا احساس کردید که برای رسیدن به سطح بعدی آماده هستید، پس لطفاً به هر طریقی ماجراجو باشید و دستور العمل های پیچیده را امتحان کنید!

 چاقوهای خود را تیز نگه دارید

 

 

15 ترفند جالب در آشپزی که آرزو میکردید زودتر میدانستید

چاقوهای کسل کننده ابزاری برای فاجعه هستند. آنها برش را دشوارتر می کنند، بنابراین وقتی نوبت به کار آماده سازی می رسد، متوجه خواهید شد که در حال هک کردن و اره کردن غیرمولد هستید. روی یک چاقو تیزکن خوب سرمایه گذاری کنید و چاقوهای خود را تیز، تراشیده و تمیز نگه دارید تا زمان خود را در آشپزخانه ایمن تر و کارآمدتر کنید. چاقوهای معمولی آشپزخانه به طور متوسط هر ۱ تا ۲ ماه یکبار نیاز به تیز کردن دارند، بسته به تعداد دفعات استفاده از آنها.

ترفند بعدی در آشپزی، برای تخته برش خود یک پایه ثابت با دستگیره ایجاد کنید

یک راه ساده که من دوست دارم برای کارهای خرد کردن، برش دادن، برش دادن و قطعه قطعه کردن از آن استفاده کنم این است که یک پارچه ظرف یا حوله چای مرطوب را زیر تخته برش خود قرار دهم. این تخته برش را بدون هیچ حرکتی در جای خود نگه می‌دارد، که به ایمنی و دقت کمک می‌کند.

همچنین یک بالشتک خوب به پایه اضافه می‌کند تا برای کار با چاقو سنگین، گرفتن و خستگی مچ دست را کاهش دهد. اما به یاد داشته باشید، شما یک پارچه خیس نمی خواهید، فقط پارچه ای که کمی مرطوب باشد.

 مهارت های اولیه کار با چاقو را بیاموزید و به آنها مسلط شوید

یادگیری مهارت های اولیه کار با چاقو، تجربه شما در آشپزخانه را از یک تجربه خسته کننده به یک سرگرم کننده و سریع تغییر می دهد. تکنیک های چاقو مانند خرد کردن، برش دادن، و برش را یاد بگیرید و تمرین کنید تا زمان زیادی را که صرف آماده سازی غذا می شود، کاهش دهید.

نکته های ریز و کاربردی آشپزی

در حین پخت مزه غذا را بچشید

جوانه های چشایی شما یکی از بهترین راهنماهایی هستند که می توانید در آشپزخانه داشته باشید. غذای خود را در حین طبخ میل کنید تا بتوانید تخمین بزنید یا با اطمینان بدانید که چگونه طعم و چاشنی را در صورت نیاز تنظیم کنید.

ترفند آشپزی، روی لیوان ها و قاشق های اندازه گیری با کیفیت سرمایه گذاری کنید

این روزها انواع مختلفی از ظروف اندازه گیری وجود دارد، اما من فکر می کنم که لیوان های اندازه گیری شفاف بهترین هستند. بله، این معمولاً به معنای لیوان های اندازه گیری شیشه ای یا پلاستیکی است.

چرا لیوان های اندازه گیری شفاف؟ این به این دلیل است که وقتی بتوانید اندازه گیری ها را به وضوح در سطح چشم ببینید، اندازه گیری دقیق مایع و مواد تشکیل دهنده آسان تر است. مطمئناً اندازه گیری های دقیق می تواند بین موفقیت آشپزی و فلاپ تفاوت ایجاد کند.

 از مواد با دمای اتاق استفاده کنید

هنگامی که در حال پخت و پز یا آشپزی هستید، بهتر است از مواد زمانی استفاده کنید که در دمای اتاق هستند. تخم مرغ، کره یا لبنیات. به سادگی آن را از یخچال یا فریزر خارج کنید و اجازه دهید قبل از استفاده از آن به دمای اتاق برسد. ساده است! ترکیبات در دمای اتاق راحت تر می توانند به طور یکنواخت ترکیب شوند و به طور کلی با آنها کار کنند، بنابراین نتایج پخت بهتری خواهید داشت.

 

15 ترفند جالب در آشپزی که آرزو میکردید زودتر میدانستید

 فر خود را از قبل گرم کنید

این یک اشتباه رایج است که ظرف را در فر قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید، فقط به این دلیل که در دستور غذا آمده است: “ظروف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید”.

در واقع منظور این است که ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، قبل از اینکه ظرف را در فر قرار دهید تا بپزد. این را در نظر داشته باشید تا مطمئن شوید که محصولات پخته شده شما به درستی بالا می آیند و به طور مساوی طبخ می شوند.

 ترفند آشپزی مثل اینکه تابه یا قابلمه را بیش از حد پر نکنید

می‌تواند وسوسه انگیز باشد که مقدار زیادی غذا بپزید و تمام فضایی را که در ماهیتابه می‌بینید پر کنید، یا هنگام جوشاندن آب، قابلمه را تا لبه پر کنید. اما این کار را نکن

به مواد خود فضایی برای نفس کشیدن بدهید و به خودتان فضایی بدهید تا در حین پخت روی آنها مانور دهید. اگر مجبور هستید، حتی می توانید آن را به صورت دسته ای بپزید تا اطمینان حاصل شود که حرارت به طور مداوم به طور مساوی توزیع می شود.

 از تایمر استفاده کنید

چه در حال تفت دادن سبزیجات، پختن کلوچه، جوشاندن آب برای پاستا یا گذاشتن خمیر برای ور آمدن هستید، از تایمر آشپزخانه استفاده کرده و تنظیم کنید تا از پختن زیاد یا کم‌پخت شدن آن جلوگیری کنید.

پرت شدن حواس در آشپزخانه بسیار آسان است، چه با خوردن تنقلات خوشمزه و چه در میان تمیز کردن. بنابراین تایمر آشپزخانه بهترین همراهی است که به شما کمک می کند در مسیر خود بمانید.

تکنیک های اولیه آشپزی را بیاموزید

تکنیک‌های اصلی آشپزی شامل جوشاندن، پختن و تفت دادن است. آنها به عنوان پایه تقریباً همه دستور العمل ها عمل می کنند، بنابراین تسلط بر آن مسیر شما را به سمت طیف گسترده ای از دستور العمل ها و غذاها باز می کند.

ترفند مهم در آشپزی از دماسنج گوشت استفاده کنید

این ممکن است یک مرحله اختیاری باشد، اما با این وجود یک مرحله مفید است. دماسنج های گوشت به شما کمک می کنند تا اطمینان حاصل کنید که گوشتی که می پزید به دمای داخلی صحیح می رسد. این تضمین می کند غذاهای گوشتی که هم برای خوردن بی خطر هستند و هم پخته شده با کمال متوسط- کمیاب یا متوسط.

 اجازه دهید گوشت پخته شده قبل از برش استراحت کند

باید اجازه دهید گوشت های پخته شده مانند استیک یا مرغ سوخاری قبل از برش دادن کمی استراحت کنند. اجازه دادن به آن پس از پختن به آن اجازه می دهد تا آب آنها دوباره در گوشت توزیع شوند، بنابراین می توانید از یک غذای آبدارتر و خوش طعم تر لذت ببرید.

قانون کلی این است که به ازای هر ۱۰۰ گرم گوشت، ۱ دقیقه زمان استراحت در نظر بگیرید. بر این اساس استیک باید تا ۵ دقیقه استراحت کند و بسته به اندازه آن تا ۲۰ دقیقه برشته شود.

ترفند جالب در آشپزی، فضای کاری خود را منظم نگه دارید

یک فضای کاری به هم ریخته می تواند روند پخت و پز شما را مختل کند و حتی در نهایت خطرناک شود. میزهای خود را تمیز، خشک و منظم نگه دارید تا بتوانید کارآمد و ایمن کار کنید. و همچنین بدون استرس!

 

15 ترفند جالب در آشپزی که آرزو میکردید زودتر میدانستید

گیاهان و ادویه ها را آزمایش کنید

گیاهان و ادویه ها سلاح مخفی شما در آشپزخانه برای افزایش طعم هستند. از کشف ترکیبات مختلف برای افزودن سطوحی از عمق و پیچیدگی به ظروف خود نترسید.

برخی از نمونه هایی که می توانید با آنها شروع کنید عبارتند از پختن نان با پونه کوهی و سیر خرد شده و حتی مخلوطی گرم از شیر با زردچوبه و دارچین!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.