۶ روش خلاقانه برای خوردن بیشتر خرما

خرما میوه ای شیرین و خوش طعم است که فواید و خواص فوق العاده ای دارد. خرما سرشار از فیبر غذایی، چندین ویتامین و مواد معدنی، فیتواسترول، کاروتنوئید و پلی فنول است. تحقیقات نشان داده است که خرما دارای خواص دارویی مفیدی است که از خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی ناشی می شود.خرما مواد غذایی مغذی و سرشار از قند طبیعی است که آن را به یک شیرین کننده طبیعی عالی تبدیل می کند.روش‌های خلاقانه برای خوردن خرما شامل افزودن آن به غذاهای پخته، سبزیجات برشته، اسموتی‌ها و پر کردن آن با پنیر یا کره آجیل است. دستور العمل های فوق را امتحان کنید یا با استفاده از خرما به روش های مختلف برای ایجاد غذاهای جدید با خرما آزمایش کنید.

اگر مراقب مصرف قند خود باشید، ممکن است بخواهید خرما را در حد اعتدال مصرف کنید. یک وعده ۲۰۰ کالری (۷۲ گرم) خرمای مدجول حاوی ۱۱ درصد پتاسیم توصیه شده روزانه، ۴۸ گرم شکر و ۴٫۸ گرم فیبر است.

خوراکی های خلاقانه با خرما

خرما برای شیرین کردن غذاهای شیرین یا خوش طعم مفید است. آنها همچنین همه کاره هستند و می توانند به روش های مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. در زیر چند روش خلاقانه برای استفاده از خرما و ایده های دستور پخت سریع برای امتحان آورده شده است.

توپ های انرژی

توپ های انرژی، میان وعده های مناسب، مغذی و پر انرژی هستند که معمولاً با آجیل، ادویه جات، میوه های خشک و سایر مواد افزودنی مانند نارگیل، شکلات و دانه ها بسته بندی می شوند.

توپ های انرژی خرما

۶ خرما را با ۱/۲ فنجان کره آجیل یا دانه دلخواه، ۱/۳ فنجان جو سریع پخته (نپخته)، ۱/۴ فنجان پودر پروتئین (اختیاری)، ۲ قاشق غذاخوری دانه کتان یا چیا، ۳ قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. (یا شربت افرا)، ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین، ۱/۸ قاشق چایخوری نمک، ۲ قاشق غذاخوری آب داغ در مخلوط کن یا غذاساز. به شکل ۱۶ توپ کوچک بغلتانید و در ظرفی در یخچال قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه ببندد.

خوراکی های خلاقانه با خرما

تغذیه در هر وعده: ۱۰۲ کالری، چربی کل ۴٫۶ گرم، چربی اشباع شده ۰٫۸ گرم، سدیم ۵۹ میلی گرم، کربوهیدرات ۱۴ گرم، فیبر ۱٫۶ گرم، شکر ۹٫۸ گرم، پروتئین ۳٫۵ گرم.

شیرین کننده طبیعی

خرما را می توان به چند روش پردازش کرد تا یک شیرین کننده طبیعی ایجاد کند که می توانید آن را به غذاها اضافه کنید. سس کارامل خرما یک نسخه گیاهی از کارامل است که می توانید آن را به بالای دسرها اضافه کنید در حالی که خمیر خرما برای افزودن به محصولات پخته مفید است.

سس کارامل خرما

۱۵ خرمای بزرگ و بدون هسته را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید، سپس آبکش کنید و به مخلوط کن اضافه کنید. خرما را با ۱/۴ فنجان شربت افرا، ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل تصفیه شده و ۱ فنجان شیر بادام مخلوط کنید و هر بار ۱/۴ فنجان به آن اضافه کنید (بسته به قوام مورد نظر ممکن است به مقدار بیشتری یا کمتر نیاز داشته باشد). تا ۱۰ روز در شیشه دربسته نگهداری شود. تقریباً هشت وعده از هر ۱/۴ فنجان درست می شود.

تغذیه در هر وعده: ۱۷۳ کالری، چربی کل ۲٫۱ گرم، چربی اشباع شده ۱٫۴ گرم، سدیم ۲٫۹ میلی گرم، کربوهیدرات ۴۲ گرم، فیبر ۳٫۱ گرم، شکر ۳۷ گرم، پروتئین ۰٫۹ گرم.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کیک شکلاتی با خمیر فوندانت” را نیز مطالعه بفرمایید.      

پیش غذا شکم پر با خرما

خرما برای چاشنی مناسب است. پس از حفره شدن، یک جیب طبیعی دارند که منتظر پر شدن از مواد پرکننده شیرین یا خوش طعم است. پنیر بز یا پنیر خامه ای را به همراه آجیل خرد شده برای یک گزینه خوشمزه امتحان کنید یا آنها را با کره بادام پر کنید تا خوراکی شیرین تری داشته باشید.

خرماهای بدون هسته را با کره بادام پر کنید و لذت ببرید! در هر خرما تقریباً ۱ قاشق غذاخوری کره بادام وجود دارد.

تغذیه در هر وعده: ۱۶۵ کالری، چربی کل ۸٫۹ گرم، چربی اشباع شده ۰٫۷ گرم، سدیم ۱٫۴ میلی گرم، کربوهیدرات ۲۱ گرم، فیبر ۳٫۳ گرم، شکر ۱۷ گرم، پروتئین ۳٫۸ گرم.

اسموتی

افزودن خرما به اسموتی ها باعث ایجاد ضخامت و شیرینی طبیعی  می شود. طعم آنها به خوبی با موز، پرتقال، کره آجیل، شیر و ادویه هایی مانند دارچین و جوز هندی ترکیب می شود. خلاق باشید و یک ترکیب طعمی ایجاد کنید که همه موارد دلخواه شما را در خود داشته باشد.

اسموتی موز کره بادام زمینی خرما

۱ فنجان شیر بادام، ۵ عدد خرما، ۲ عدد موز (در صورت تمایل تکه های منجمد)، ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و ۱ پیمانه پودر پروتئین وانیل (اختیاری) را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل یخ اضافه کنید.

تغذیه در هر وعده: ۴۳۷ کالری، چربی کل ۹٫۹ گرم، چربی اشباع شده ۱٫۹ گرم، سدیم ۱۰۴ میلی گرم، کربوهیدرات ۷۷ گرم، فیبر ۸٫۸ گرم، شکر ۵۵ گرم، پروتئین ۱۹ گرم.

خرمای خرد شده شیرینی و پیچیدگی را همراه با بافتی جویدنی به سبزیجات برشته می بخشد. آنها به خوبی با کلم بروکسل، کلم بروکلی، مارچوبه، هویج و غیره کار می کنند. سعی کنید پنیر بز یا فتا خامه ای، آجیل خرد شده و سبزیجات را به ظرف خود اضافه کنید تا طعم آن کامل شود.

کلم بروکسل کبابی با خرما

۶ فنجان کلم بروکسل تمیز و نصف شده را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک، ۱/۸ قاشق چایخوری کاین، و در دمای ۴۵۰ درجه کباب کنید. به مدت ۲۰ دقیقه

از فر خارج کنید و با ۱/۳ فنجان گردوی خرد شده و ۱/۳ فنجان خرما خرد شده بپاشید. به مدت ۱۰ دقیقه به فر برگردانید. در صورت تمایل با پنیر بز خرد شده و جعفری خرد شده سرو کنید.

کلم بروکسل کبابی با خرما

تغذیه در هر وعده: ۱۵۷ کالری، چربی کل ۹٫۳ گرم، چربی اشباع شده ۱ گرم، سدیم ۲۱۶ میلی گرم، کربوهیدرات ۱۸ گرم، فیبر ۴٫۹ گرم، شکر ۱۰ گرم، پروتئین ۳٫۸ گرم.

کلوچه خرمایی

افزودن خرمای خرد شده به کلوچه ها و شیرینی ها طعم می افزاید. آنها به خصوص با سیب، زنجبیل، هویج، ملاس، دارچین و طعم های مشابه خوشمزه هستند.

در یک کاسه بزرگ، ۱ فنجان جو پرک ، ۱ فنجان آرد، ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین، ۲ قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط کنید. ۱/۲ فنجان خرمای خرد شده، ۱ فنجان هویج رنده شده را در آن بریزید.

در کاسه ای دیگر ۱ تخم مرغ زده شده، ۱/۴ فنجان کره ذوب شده، ۱ فنجان شیر و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و مخلوط کنید. قالب های مافین را از مخلوط پر کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید.

تغذیه در هر وعده: ۱۶۷ کالری، چربی کل ۵٫۲ گرم، چربی اشباع شده ۲٫۹ گرم، سدیم ۲۴۶ میلی گرم، کربوهیدرات ۲۷ گرم، فیبر ۲ گرم، شکر ۱۳ گرم، پروتئین ۳٫۵ گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.