طرز تهیه کیک شکلاتی با خمیر فوندانت

 معمولاً برای خلق یکی از این شاهکارهای شیرینی پذیری ، باید یک قناد حرفه ای استخدام کنید ، اما من اینجا هستم تا به شما بگویم که می توانید یکی از بهترین خمیرهای فوندانت را در خانه درست کنید. درست است ، کیک تولد با خمیر فوندانت خانگی! چند ترفند برای تهیه فوندانت عالی وجود دارد ، و اولین مورد داشتن دوز خوبی از صبر است.

هنگام ورز دادن فوندانت ، مطمئن شوید که تا آنجا که ممکن است پودر قند به آن اضافه کنید. فوندانت باید قالب پذیر باشد ، اما اصلا چسبناک نباشد. وقتی فکر می کنید قوام مناسب است ، فوندانت را باز کرده و وسط آن را آزمایش کنید. اگر قسمت میانی بدون چسبندگی قالب پذیر است ، به ادامه کار مشغول شوید

در حین کار با خمیر فوندانت ، ممکن است ترک هایی در اطراف لبه ها ایجاد شود. هنگامی که این اتفاق می افتد ، لبه ها را تا کنید و به آرامی آنها را به عقب بچرخانید. با این کار خطوط ریز و ترک های روی سطح از بین می رود.

در نهایت ، برای ایجاد ظاهری فوق العاده براق و بدون خط ، فوندانت را با مقدار کمی روغن نارگیل چرب کنید.حالا که همه نکات و ترفندها را می دانید ، بیایید پخت کنیم!

طرز تهیه کیک شکلاتی با خمیر فوندانت

مواد لازم برای تهیه کیک فوندانت:

برای فوندانت:

۲۳۰ گرم مارشمالو
۲۸ گرم چیپس شکلات
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری آب
۴۰۰ گرم قند آسیاب شده(پودر قند)
۲٫۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱-۲ قاشق چایخوری روغن نارگیل

برای کیک:

۳۴۰ گرم آرد همه منظوره
۶۵ گرم نشاسته ذرت
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱ ۱/۲ فنجان کره بدون نمک ، در دمای اتاق
۲ پیمانه شکر
۳ تخم مرغ بزرگ ، در دمای اتاق
۳ زرده تخم مرغ بزرگ ، در دمای اتاق
۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
۱ فنجان خامه سنگین ، سرد

برای گاناش:

شکلات چیپسی ۱ پیمانه
۱/۲ فنجان خامه سنگین

طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت :

پودر کاکائو و پودر قند را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.مارشمالو ، چیپس شکلات و ۱ قاشق غذاخوری آب را روی کتری بگذارید . آب را به جوش بیاورید و شکلات و مارشمالو را ذوب کنید ، مرتباً هم بزنید و کاسه را خراش دهید تا مطمئن شوید شکلات نمی سوزد. وقتی مخلوط کاملاً ذوب شد ، بگذارید حدود ۵ دقیقه خنک شود.

هنگامی که به راحتی می توانید مخلوط را لمس کنید ، پودر قند و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. مخلوط را ورز دهید تا تمام پودر قند با هم مخلوط شود. در انتهای ورز دادن ، اگر به نظر می رسد که فوندانت خرد شده است ، ۱/۲ قاشق غذاخوری آخر آب را به آن اضافه کنید. فوندانت حتی در وسط نباید چسبناک باشد ، اما باید بدون خرد شدن قالب گیری شود. پس از جمع شدن فوندانت ، آن را به شکل یک دیسک درآورده و یک لایه نازک از روغن نارگیل را روی سطح آن بمالید. آن را در پلاستیک بپیچید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک تولد:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. ۲ قالب کیک ۸ اینچی را با اسپری نچسب بپوشانید.
در یک کاسه متوسط ​​، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
با استفاده از مخلوط کن ایستاده یا همزن دستی ، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود ، حدود ۵ دقیقه.
در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود ، در صورت نیاز از طرفین بکشید. ۱/۲ مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. آرد باقیمانده را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه ، خامه را هم بزنید تا قله های سفتی شکل شود. ۱/۳ خامه را بردارید و داخل خمیر بریزید. یک سوم دوم را با دقت اضافه کنید و وقتی تقریباً کاملاً مخلوط شد ، آخرین خامه فرم گرفته را بریزید. خمیر را داخل قالب های آماده کیک بریزید. ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز بیرون آورده شود(خمیر به آن نچسبد)  بگذارید بپزد . اجازه دهید کیک ها به مدت ۵ دقیقه در فر خنک شوند ، سپس روی قفسه خنک کننده بردارید تا کاملاً خنک شوند.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه گاناش کیک :

خامه و چیپس شکلات را روی بخار کتری گرم کنید تا ذوب شوند. آن را از روی حرارت بردارید و با همزن دستی یا همزن ایستاده هم بزنید تا زمانی که سرد ، غلیظ و روشن شود.

پس از خنک شدن کیک ها ، از چاقوی دندانه دار استفاده کنید تا در صورت لزوم سطح بالایی را تراز کنید و گنبد را برش دهید تا سطح صافی ایجاد شود. یک کیک را دور تا دور روی بشقاب سرو قرار دهید. با استفاده از ۱/۲ خامه ، آن را روی این لایه کیک بمالید. لایه دوم کیک را روی آن بریزید. از فراستینگ باقی مانده برای  قسمت بیرونی کیک با یک لایه بسیار نازک استفاده کنید.

فوندانت را به صورت دایره ای ۱۴ اینچی در آورید. پس از صاف شدن فوندانت ، با دستان خود کمی روغن نارگیل را روی سطح پهن کنید تا به صاف شدن خطوط ریز کمک کنید. با استفاده از وردنه ، فوندانت را روی سینی بچرخانید تا به شما در انتقال آن به کیک کمک کند. شروع به صاف کردن فوندانت روی کیک کنید ، از بالا شروع کرده و از طرفین کار کنید. هر فوندانت اضافی را از ته کیک برش بزنید. هر نوع تزئین دلخواه را به کیک اضافه کرده و سرو کنید.

طرز تهیه خمیر فوندانت

ارزش تغذیه ای کیک شکلاتی با خمیر فوندانت :

مقدار مصرف: کالری: ۱۳۲۷ چربی کل: ۶۴ گرم چربی اشباع شده: ۳۹ گرم چربی ترانس: ۱ گرم چربی اشباع نشده: ۲۲ گرم کلسترول: ۳۰۵ میلی گرم سدیم: ۳۰۶ میلی گرم کربوهیدرات: ۱۸۳ گرم فیبر: ۳ گرم قند: ۱۳۰ گرم

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.