طرز تهیه سه مدل نوشیدنی خنک با خیار

خیار ممکن است فقط میوه مناسب تابستان باشد – بله ، در واقع یک میوه است – و ۹۵٪ آب ، طراوت و طعم نسبتاً خنثی دارد ، که آن را برای استفاده در نوشیدنی ایده آل می کند. اما این همه ماجرا نیست: خیارها مملو از بیوتین ، منیزیم ، گوگرد ، پتاسیم ، فسفر و همچنین ویتامین های B5 ، B6 ، A ، E ، K و C هستند. آنها همچنین یک منبع ضد التهابی عالی و مناسب برای سم زدایی .

همراه با مقدار زیادی آب ، همه این ترکیبات خیار را به یکی از مواد زیبایی مورد علاقه ما نیز تبدیل کرده است. خوردن خیار باعث ارتجاعی شدن پوست و تشکیل کلاژن می شود و در عین حال با رادیکال های آزاد [منبع] مبارزه می کند و سموم را دفع می کند.

۳ دستور العمل نوشیدنی خنک کننده با خیار

توصیه می شود که روزانه حداقل نیمی از خیار بخوریم ، که هنگام ترکیب کردن با یکی از این نوشیدنی های خوشمزه نباید اینقدر سخت باشد. دستور العمل های کامل در انتهای پست!

۱-نوشیدنی خنک : خیار و لیمو

اولین چیزی که هنگام تفکر درباره نوشیدنی تازه و سالم به ذهن خطور می کند ، ترکیب خیار با لیمو است. دانه های خیار حاوی همان آنزیمی هستند که بدن شما برای کمک به کبد از آن استفاده می کند ، در حالی که ترکیبات ادرار آور خیار سموم را از سیستم بدن شما خارج می کند.

خیار برای حفظ عملکرد طبیعی سم زدایی سلولهای بدن را با ویتامین ها و مواد معدنی ، به ویژه پتاسیم ، تغذیه می کند. لیموترش و لیموترش بسیار قلیایی هستند .

نوشیدنی خنک

۲-نوشیدنی خنک : خیار و هندوانه

هنگامی که از استرس انتخاب هندوانه شیرین خلاص شدید ، امکانات برای نحوه خوردن آن بی پایان است. مخلوط کردن آن با لیمو ، خیار و نعناع ساده ترین راه برای هیدراته شدن در هنگام افزایش دما است.

همچنین این ترکیب به خواص هندوانه صدمه ای نمی زند که هندوانه حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن و اسیدهای آمینه مانند سیترولین است که هر دو به سلامت قلب و کاهش فشار خون کمک می کنند. ویتامین A ، B6 و C نیز بخشی از زرادخانه هندوانه است و دلیل خوبی برای قرار دادن آن در رژیم غذایی تابستانی است.

۳-نوشیدنی خنک :خیار و ریحان

دستورالعمل های سنتی فقط حاوی شکر ، یخ ، لیمو و ریحان هستند. من دوست دارم با ترکیبات جدید طعم بازی کنم و بعد از چند آزمایش ، این مورد بسیار جالب را پیدا کردم.

ریحان و خیار در تابستان در همه جا وجود دارد و ریحان دارای طعم ملایمی است که در عین کنترل کالری ، با محصول رقابت نمی کند. یک شربت ریحان خانگی با لیمو حتی با حداقل کالری و شکر عطر و طعم بیشتری می بخشد.

دستورالعمل شربت ریحان بسیار اساسی است. می توانید این شربت را به مدت ۲ تا ۳ هفته در یخچال و در ظرف ضد هوای خود نگه دارید و از آن در لیموناد یا دستور العمل های دیگر کوکتل استفاده کنید. عطر و طعم معطر آن پیچ و تاب جالب توجهی را به هر نوشیدنی تابستانی اضافه می کند.

۳ دستور العمل نوشیدنی با خیار

 آب خیار
۲ پوند خیار تازه
۶ لیمو ، فقط آب (به علاوه اضافی برای تزئین)
۱ قاشق غذاخوری عسل خام
تکه های یخ برای سرو کردن

خیارها را به صورت مکعبی برش داده و در مخلوط کن با آب لیمو قرار دهید. برای به دست آوردن یک مایع با رنگ سبز و زیبا ، نبض کنید.
برای از بین بردن تفاله خیار از آبکش استفاده کنید.
آب را همراه با تکه های یخ و عسل قرار دهید.
داخل لیوان های سرو بریزید تزئین کنید و سرو کنید

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

شربت ریحان

۱ فنجان آب
برگ های ریحان تازه
۲ قاشق غذاخوری ابلیمو
۳ خیار متوسط ​​(با پوست)
۳ لیمو ، فقط آب تازه فشرده شده
شربت ریحان ۳ قاشق چایخوری
تکه های یخ ، برشهای آهک ، برگهای تازه ریحان (برای سرو)

خیارها را کاملاً بشویید ، به صورت ورقه ای برش داده و همراه با آب لیمو داخل مخلوط کن اضافه کنید.
فرآیند به دست آوردن یک مایع سبز زرق و برق دار نژاد. مایع را همراه با ریحان و مقداری تکه یخ اضافه کنید. خوب تکان دهید تا ترکیب شود.
لیوان های سرو را با مکعب های یخ تازه پر کنید و سپس مخلوط بالا را در لیوان ها صاف کنید. به هر لیوان سرو ۱ قاشق چای خوری شربت ریحان اضافه کنید. با  برگهای تازه ریحان تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
همه مواد را برای شربت مخلوط کرده و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. خنک ، صاف کرده و تا ۳ هفته در یخچال نگهداری کنید.

نوشیدنی خنک
نوشیدنی خنک

 خیار و هندوانه

۱ خیار (پوست کنده ، خرد شده به قطعات)
۴ فنجان هندوانه
۱/۴ فنجان برگ نعناع
۳ قاشق غذاخوری شکر خام
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

با هم مخلوط شده و سپس از صافی ریز رد کنید. مواد جامد را دور بریزید.
آب هندوانه را با ۲ فنجان یخ در مخلوط کن و پالس ترکیب کنید تا نرم شود.

3/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.