دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان

دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نمک ،فلفل و زرد چوبه – به مقدار لازم
آب غوره – به مقدار لازم
گوجه فرنگی – ۷۰۰ گرم
برنج – ۱۵۰ گرم
سبزی (جعفری، نعناع، تره) – ۵۰۰ گرم
پیاز – ۲ عدد
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپ خوری
لپه – ‎۱۵۰ گرم

۱- ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ می کنیم .
سپس پیاز‌ها را نگینی و در آن نیمه سرخ می‌کنیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت می‌دهیم.

۲- برنج و لپه را می شوییم و با آبکش آب اضافی آن‌ها را می‌گیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آن مقدار کافی آب می افزاییم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آش بجوشد و دوباره حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد. سبزی‌ها را می شوییم و خرد می‌کنیم.

۳-گوجه‌ها را پوست و نگینی خرد می‌کنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت می‌دهیم و سپس به همراه سبزی و آب غوره به آش اضافه می‌کنیم.

۴- البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل می‌کنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکات

۱- این آش در همدان به صورت ترش خورده می شود و در واقع بیشتر آب آن را آب غوره تشکیل می دهد در صورت تمایل مقدار آب غوره را زیاد کنید.

۲- اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد و به غذا اضافه کنید.

۳- برای پوست گرفتن گوجه تنها کافی است آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را جدا کنید.

۴- اضافه کردن گرد غوره به جای آب غوره غذایتان را خوشمزه‌تر می‌کند.

۵-حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.