طرز تهیه دو مدل دونات خوشمزه

دونات ها جز شیرینی های ساده و خوشمزه هستند که درست کردن آنها بسیار آسان است و به هیچ مخمری احتیاج ندارد! آنها در خارج کمی ترد ، در داخل نرم و با عطر و طعم بسیار شیرین و ملایم هستند!

طرز تهیه دونات به روش قدیمی

مواد اولیه دونات :

۳ فنجان آرد کیک
۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
۱/۴ فنجان کره بدون نمک ، نرم شده است
۱/۲ فنجان شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ زرده تخم مرغ
۲ / ۳ فنجان خامه ترش

مواد برای رویه دونات :

 ۱/۲ فنجان پودر قند الک شده
۱/۲ فنجان آب گرم
۲/۲ قاشق چای خوری عسل
۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل پخت دونات :

آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و جوز هندی را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود و هیچ توده ای باقی نماند. کنار بگذارید
مواد رویه دونات را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر را درون کاسه مخلوط کن پایه ای که مجهز به اتصال پارو است ، قرار دهید و با هم بزنید تا سبک و نرم شود.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
با اضافه کردن مخلوط خشک و خامه ترش به مخلوط کره و شکر ، یکبار، با همزن برقی همه مواد را بزنید تا خمیر نرم تشکیل شود.
خمیر را در پلاستیک بپیچید و به صورت دیسک درآورید. حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
سطح تمیز را با مقدار کمی آرد کیک بپاشید و خمیر را رول کنید تا ضخامت ۳/۴ “برسد.

با استفاده از یک برش دایره ۳ اینچی ، تا آنجا که ممکن است دایره ها را برش دهید ، و با استفاده از برش دایره ای ۳/۴ اینچ یک سوراخ کوچک از وسط هر دایره ۳ اینچی برش دهید. باقیمانده ضایعات خمیر را در صورت نیاز دوباره ورز داده و رول کنید.
به هرشکل که دوست دارید ببرید و سرخ کنید.
دونات ها را از هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و کاملاً پخته شود. قبل از انتقال به یک ورق پخت که روی آن یک قفسه خنک کننده قرار گرفته است ، آن را روی یک حوله کاغذی بگذارید تا روغنش تخلیه شود. این کار را تکرار کنید تا همه دونات ها سرخ شوند.
برای رویه دونات همه مواد را در یک کاسه مخلوط قرار داده و به آرامی با هم هم بزنید تا شکر و نمک حل شود و لعابی صاف و براق تشکیل شود.
پس از خنک شدن ، هر دونات را با دقت به لعاب آغشته کنید تا کاملاً آغشته شود ، لرزش داده شود تا اضافی آن برطرف شود. پیراشکی های لعاب دار را دوباره روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا لعاب خودش را بگیرد. خدمت.

طرز تهیه دونات خوشمزه

نکته های پایانی آموزش دونات :

ما عاشق یک دونات ساده وانیلی لعاب دار قدیمی هستیم ، اما تغییرات مختلفی وجود دارد که می توان براساس اولویت شخصی آنها را ایجاد کرد.
به جای لعاب وانیلی ما می توان از لعاب های خوش طعم دیگر هم استفاده کرد. شکلات طعم محبوب لعاب برای این دونات ها است .
می توانید خامه ترش را با مقدار مساوی ماست یونانی جایگزین کنید.
می توان مقداری پودر کاکائو شیرین نشده به خمیر (همراه با آرد) اضافه کرد تا پیراشکی های شکلاتی شکل دونات درست شود.
اگرچه دونات ها در صورت مصرف تازه بهترین خواهند بود ، اما میتوانید بسته بندی کنید و در فریزر تا چند ماه نگهداری کنید.
خمیر دونات را می توان ۲ روز زودتر از موعد درست کرد ، در بسته بندی پلاستیکی پیچیده و در یخچال نگهداری کرد.

دونات خوشمزه

طرز تهیه دونات کیک کدو تنبل پخته شده با رویه نارگیل

مواد اولیه :

½ فنجان روغن نباتی
۳ تخم مرغ بزرگ
۱ ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن
۴۰۰ گرم پوره کدو تنبل
۱  قاشق چای خوری نمک
۱  قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
۱ ¾ فنجان آرد گندم الک شده

مواد اولیه رویه دونات :

۱ فنجان کره بدون نمک
۱ فنجان شربت افرا ۱۰۰٪ خالص
۳ فنجان پودر قند
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر کامل
۳ فنجان پودر نارگیل تفت داده

دستورالعمل پخت :

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲ ظرف را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
روغن ، تخم مرغ ، شکر ، پوره کدو تنبل و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید. بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
شروع به اضافه کردن یک فنجان آرد کنید ، بین هر یک از مواد را هم بزنید تا یک خمیر ضخیم و یکنواخت ایجاد شود.

خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قابل جداسازی مجدد ،بریزید و گوشه های پایین را با برش کوچک ایجاد کنید.
در هر یک از ظرف دونات خمیر را لوله کنید و هر کدام را تقریباً به قسمت بالا پر کنید.
دونات ها را به مدت ۱۷ تا ۱۹ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون یعنی پخته شده است.
از روی حرارت برداشته و دونات ها را به یک سطح خنک کننده منتقل کنید. اجازه دهید پیراشکی ها کاملاً سرد شوند.
مراحل ۶ تا ۸ را تکرار کنید و دونات های باقی مانده را بپزید.

کره و شربت را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و با هم ذوب شوند. هم بزنید و بگذارید تا دم بکشد. آن را از روی حرارت برداشته و پودر قند را مرتب مخلوط کنید ، هر بار فنجان بزنید تا کاملاً جا بیفتد. شیر را مخلوط کنید تا لعاب صاف شود و کمی رقیق شود.

دونات را تا نیمه در لعاب افرا فرو کنید. برای غرق شدن طرف دیگر ، روی آن ور بروید و بیش از حد لرزش ایجاد کنید ، بنابراین شما یک پوشش نازک و یکنواخت خواهید داشت. پیراشکی لعاب دار را در نارگیل تست شده آغشته کرده و کاملاً با نارگیل بیشتر بپوشانید. روی دونات را به آرامی فشار دهید ، بنابراین نارگیل به همه جا می چسبد و بیش از حد آن را از بین می برد. این کار را با دونات باقی مانده تکرار کنید و سرو کنید.

طرز تهیه دونات خوشمزه

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ارزش تغذیه ای دونات کدو تنبل

کالری: ۳۶۵ کیلو کالری
کربوهیدرات ها: ۴۶ گرم
پروتئین: ۳ گرم
چربی: ۲۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱۵ گرم
کلسترول: ۴۷ میلی گرم
سدیم: ۱۹۳ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۲ میلی گرم
فیبر: ۲ گرم
شکر: ۳۵ گرم
ویتامین A: 3032IU
ویتامین C: 1 میلی گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
آهن: ۱ میلی گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.