طرز تهیه آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش آبغوره” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.

مواد لازم برای آش آبغوره:

گوشت چرخ کرده سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده :۲۵۰ گرم
برنج خیس خورده :نصف لیوان
بلغور (از شب قبل) خیس خورده:۱ لیوان
لپه خیس خورده : نصف لیوان
رب گوجه فرنگی :۱ ق غ پر
گوجه فرنگی :۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
سبزی آش : ۵۰۰ گرم
سیر: ۵-۶ حبه خرد شده
پیاز خرد شده:۱ عدد
آب :۸ لیوان
آبغوره:به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار کافی

طرز تهیه آش آبغوره

لپه ، بلغور و برنج را در یک قابلمه ریخته و با ۸ لیوان آب می پزیم .وقتی مواد خوب پخته شدند گوشت سرخ شده را به آنها اضافه میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن ، پیاز خرد شده را به همراه سیر ، رب گوجه و زرد چوبه به داخل و زرد چوبه قابلمه اضافه میکنیم .

پس از گذشت ۱۰ دقیقه جوشیدن رب و پیاز با بقیه مواد گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه سبزی آش ، نمک و فلفل در قابلمه میریزیم تا پخته شوند.

وقتی آش لعابدار شد و به اصطلاح جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و طبق ذائقه تان با مقداری آبغوره سرو کنید.

آش آبغوره

نکات تکمیلی در مورد آش آبغوره

آش آبغوره جزو غذای محلی – همدان میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .

آش آبغوره را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.