طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پیشگیری از “طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۴ نفر
نخود پخته – ۳۰۰ گرم
بلغور گندم – یک کیلوگرم
پیاز متوسط پوست کنده و خردشده – ۳ عدد
کشک ساییده شده غلیظ – ۵۰۰ گرم
اسفناج خردشده – ۸۰۰ گرم
روغن – ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه – به مقدار لازم
نعناع داغ – به مقدار دلخواه
۱- کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
۲- سپس پیازهای خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
۳- در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۴- بلغور گندم را با ۴ تا ۵ لیتر آب در قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
۵- پس از جوشیدن آب، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید بلغور برای دو ساعت، کم کم بپزد و مدام بلغورها را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبند.
۶- اسفناجهای خردشده را به همراه نخود پخته به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش برای یک ساعت جا بیفتد.
۷- در آخرین مرحله پخت، کشک، نمک ، فلفل قرمز را در قابلمه آش بریزید و اجازه دهید با هم چند قل بخورد. آش را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. آش ماسوا پس از ۵ دقیقه آماده است.
۸- آش را با نعناع داغ تزیین کنید.
منبع،خراسان