طرز تهیه دو مدل کیک خوشمزه ،کیک کاستلا و کیک پنیر ژاپنی

من مدت زیادی است که می خواهم این کیک کاستلای تایوانی را امتحان کنم و متاسفم که چرا قبلاً آن را امتحان نکردم. این کیک کاستلا تایوانی یک کیک اسفنجی بسیار ظریف با خرده های نرم، مرطوب و کرکی است که خیلی خوشمزه است.

طرز تهیه کیک کاستلا تایوانی

مواد اولیه :

۷ عدد تخم مرغ (سفیده و زرده جدا شده)
۱/۲ فنجان (۱۱۰ گرم) کره یا روغن بدون نمک
۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شیر
۱ ½ قاشق چایخوری (۷٫۵ گرم) عصاره وانیل
(۱۲۵ گرم) آرد شیرینی و کیک
۱/۴ قاشق چایخوری (۱ گرم) نمک
۱/۲ فنجان (۱۰۰ گرم) شکر

طرز تهیه آسان کیک کاستلا تایوانی

نحوه پخت کیک کاستلا

فر را با دمای ۳۰۰ فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف و کناره های یک تابه مربعی ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید. (ترجیحاً تابه با پایه قابل جابجایی نباشد، در این صورت باید ظرف را با فویل آلومینیومی سنگین بپیچید).
سفیده ها را از زرده جدا کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
در یک کاسه متوسط ​​آرد را الک کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه متوسط ​​کره (یا در صورت تمایل روغن) و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. اصلا نجوشانید.
مخلوط شیر را روی آرد بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. عصاره وانیل را اضافه کنید، مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
نمک را روی سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند. شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا قله های نرمی تشکیل شود. مطمئن شوید که زیاد هم نزنید، در غیر این صورت ممکن است کیک شما ترک بخورد.
مخلوط زرده تخم مرغ را به آرامی بریزید.
خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و تابه را چند بار به زمین بزنید تا از شر هوای موجود در آن راحت شوید.
تابه را در سینی فر بزرگ‌تری قرار دهید و تا نیمه آن، تابه را به آب گرم و نه داغ اضافه کنید.
در طبقه پایینی دوم نه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱ ساعت بپزید و قالب را از سینی فر خارج کنید.
سرد یا کمی گرم سرو کنید و لذت ببرید!

        پیشنهاد می کنیم مقاله “تفاوت بین آرد کیک، آرد نان و آرد همه منظوره چیست؟” را نیز مطالعه بفرمایید.      

کیک پنیر ژاپنی

چیزکیک ژاپنی یکی از بهترین چیزکیک هایی است که تا به حال درست کرده ام. بسیار لطیف است، با خرده های نرم، مرطوب، سبک و کرکی، به سختی می توان در مقابل خوردن یک برش مقاومت کرد.

عناصر

۶ عدد تخم مرغ
۹ اونس (۲۵۰ گرم) پنیر خامه ای، دمای اتاق
۳ ½ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) کره، دمای اتاق
۳ اونس (۱۰۰ میلی لیتر) شیر
۱/۲ قاشق چایخوری (۳ گرم) عصاره وانیل، اختیاری
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب لیمو
۲ اونس (۶۰ گرم) آرد
نشاسته ذرت ۲ ½ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم).
۱/۴ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۲/۳ فنجان (۱۳۵ گرم) شکر

طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی،ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک پنیر ژاپنی

فر را با دمای ۳۲۵ فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب فنری ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) را کمی چرب کنید و کف و کناره های آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. دو طرف باید حدود ۴ اینچ (۱۰ سانتی متر) ارتفاع داشته باشند. تابه را با ۲ لایه فویل آلومینیومی سنگین بپیچید.
سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید.
پنیر خامه ای، کره و شیر را روی یک دیگ بخار آب کنید. از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید. بگذارید خنک شود. زرده تخم مرغ و آب لیمو را اضافه کنید و آرد، نشاسته ذرت و نمک را روی مخلوط الک کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
سفیده ها را بزنید تا کف کند. شکر را کم کم اضافه کنید و سفیده ها را هم بزنید تا قله های نرمی تشکیل شود.
سفیده های زده شده را به تدریج در مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
کره را در تابه آماده شده بریزید، به تابه ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شود، تابه را در قالب بزرگتری قرار دهید و در فر قرار دهید.
آب گرم را تا نصف دو طرف تابه بریزید.
به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس فر را خاموش کنید و چیزکیک را در فر با درب کمی باز به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید.
کیک کمی خنک شود و از کناره های تابه جدا می شود.
تابه را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. در ظرف سرو بریزید و به مدت ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو با پودر قند بپاشید. با یک چاقوی تیز برش دهید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.