انجیر میوه ای شیرین است که اغلب مردم آن را به عنوان بخشی از میان وعده یا به عنوان دسر میل می کنند. در ادامه مطلب در مورد خواص انجیر و سایر اطلاعات مورد نیاز به شما خواهیم گفت تا شما را تشویق به خوردن منظم آن در رژیم غذایی خود کنید. این مقاله تغذیه ای ،ترجمه و تالیف از mejorconsalud.as.com میباشد.
ارزش غذایی انجیر
به گفته کارشناسان انجیر میوه ای سرشار از کربوهیدرات است. بنابراین، مصرف آن در صبح برای صبحانه و یا به عنوان میان وعده می تواند به کسب انرژی برای انجام کارهای مختلف کمک کند.
علاوه بر این، آنها تصریح می کنند که “اگرچه محتوای پروتئین انجیر بالا نیست (به ۱ گرم پروتئین در ۱۰۰ گرم میوه نمی رسد)، اما حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است و آنها اظهار می کنند که به دلیل محتوای کلسیم انجیر برای سلامتی بسیار خوب است. جدای از همه موارد فوق، انجیر بیش از هر چیز به دلیل سهم فیبرش که جزء ضروری برای حفظ هضم خوب و سلامت قلب است، شناخته شده است.
به همین ترتیب، این مطالعه نشان می دهد که «میوه تازه از ۸۰ درصد آب و ۱۲ درصد قند تشکیل شده است. پس از خشک شدن، این نسبت ها به ترتیب به کمتر از ۲۰ درصد و بیش از ۴۸ درصد تغییر می کنند. ویژگی های تغذیه ای آن پس از خشک شدن افزایش می یابد.
با توجه به همه موارد فوق، انجیر می تواند میوه ای باشد که می تواند دارای چندین خواص سلامتی باشد. علاوه بر این، اغلب گفته میشود که در رژیم غذایی سالم و سبک زندگی فعال به کاهش وزن کمک میکند.
خواص انجیر برای سلامتی
انجیر را می توان به صورت خام، خشک، ترشی یا مربا مصرف کرد. همانطور که در بالا ذکر شد، مقدار معینی از کلسیم و فیبر غذایی را فراهم می کند.
۱٫ به کاهش فشار خون بالا کمک می کند
به دلیل محتوای فیبر، انجیر به عنوان مکمل رژیم غذایی توصیه می شود، و همچنین در مواردی که با هدف کنترل سطح فشار خون بالا است مورد استفاده قرار میگیرد.
۲٫ به کاهش وزن کمک می کند
یکی از خواص انجیر این است که به سرکوب اشتها کمک می کند. این به لطف این واقعیت حاصل می شود که حاوی قندهای طبیعی است که میل به شیرینی را آرام می کند. قندهای ارائه شده توسط انجیر، گلوکز، فروکتوز و ساکارز، قندهای افزودنی نیستند و بنابراین به سلامتی آسیب نمی رسانند.
علاوه بر این، حاوی فیبر است. این روند هضم را تسهیل می کند و به کاهش وزن کمک می کند. یک پایان نامه دانشگاهی از دانشگاه فناوری شیلی ICANAP تأیید می کند که انجیر یک غذای سیر کننده است و استفاده از آن به عنوان دسر راحت است، اما برای کاهش وزن هنگام صبحانه توصیه نمی شود.
۳٫فواید انجیر برای افزایش انرژی
میوه هایی که حاوی قندهای طبیعی هستند به افزایش سطح انرژی و بهبود خلق و خو کمک می کنند. انجیر منبع خوبی از قندهای طبیعی است. خوردن چند عدد انجیر هر روز صبح، تازه یا خشک، یکی از راههای مبارزه با خستگی است. آن ها می توانند این انگیزه را برای شروع روز به بهترین شکل ممکن بدهند.
۴٫ آنتی اکسیدان را فراهم می کند
انجیر علاوه بر تامین مقدار مشخصی کلسیم و فیبر، مقدار مشخصی آنتی اکسیدان را نیز تامین می کند که نه تنها از پیری زودرس جلوگیری می کند، بلکه به حفظ سلامت همه اندام ها و سیستم ها کمک می کند. در یک مطالعه بیان شده است که “انجیر در بدن شروع به تولید آنتی اکسیدان میکند”.
۵٫ خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهد
بر اساس برخی فرضیه ها، انجیر حاوی امگا ۳ و ۶ است که همراه با کلسیم و پتاسیم به حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی کمک می کند و این یکی از بهترین خواص انجیر است.
در یک مطالعه دانشگاهی از Escuela Superior Politécnica del Chimborazo، نشان می دهد که این میوه به تقویت قلب و عروق کمک می کند، اما نشان نمی دهد که دقیقاً چگونه این کار را انجام می دهد یا درجه اثربخشی آن چقدر است.
انجیر همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر محلول است که به راحتی توسط بدن جذب می شود. مهمترین آنها پکتین است که به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در خون کمک می کند. یک مطالعه دانشگاهی از Universitat de les Isllas Ballears اشاره می کند که محتوای فیبر بالای انجیر به طور غیرمستقیم به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.
۶٫انجیر از شما در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت می کند
بر اساس برخی باورها، مصرف منظم انجیر – در یک رژیم غذایی متعادل – از دژنراسیون ماکولا و سایر اختلالات چشمی جلوگیری می کند. به همین دلیل متخصصانی هستند که خوردن ۲ تا ۳ وعده انجیر در روز را برای کاهش و مبارزه با این مشکلات توصیه می کنند که به ویژه بزرگسالان بالای ۶۰ سال را درگیر می کند.
۷٫ انجیر به پیشگیری از دیابت کمک می کند
درست است که انجیر غذایی حاوی قندهای طبیعی است. با این حال، افرادی که به طور منظم آن را مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که آن را مصرف نمی کنند، سطح قند خون کنترل شده تری دارند. به طور کلی این میوه همراه با برگ های خود نیاز به انسولین را کاهش می دهد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت باید قبل از گنجاندن انجیر در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنند.
بهترین زمان نوشیدن شیر برای رشد قد
۸٫از خواص انجیر این است که به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند
مانند سایر میوه ها، انجیر هضم خوب را تقویت می کند. این به دلیل محتوای فیبر و اثر ملین ملایم آن است. از این نظر غذای بسیار موثری برای پیشگیری از یبوست است. مقاله ای که توسط دانشکده داروسازی دانشگاه مرکزی ونزوئلا منتشر شده است، خاصیت ملین انجیر را تایید می کند.
۹٫ از کم خونی جلوگیری می کند
انجیر به عنوان یک میوه خوب برای پیشگیری و کاهش کم خونی محبوب شده است. کسانی هستند که تأیید می کنند که رنگ عمیق میوه تا حد زیادی به دلیل محتوای بالای آهن آن است که یک جزء ضروری در درمان این بیماری است. با این حال، هیچ تحقیق علمی برای حمایت از تأثیر انجیر در پیشگیری از کم خونی یافت نشد. افراد مبتلا به کم خونی باید رژیم غذایی مشخص شده توسط پزشک معالج خود را رعایت کنند و از معرفی غذاهای جدید بدون نظر متخصص خودداری کنند.
۱۰٫ موثر در درمان های دهان و پوست یکی از خواص انجیر
انجیر به طور سنتی توسط مادربزرگهای ما استفاده میشده است، زیرا برای تقویت لثه، مبارزه با التهاب لثه و حتی آبسههای دندان در نظر گرفته میشود. آنها اشتباه نکرده اند، زیرا از آن در درمان های پوستی، برای تسکین عفونت ها و اگزما و ماسک های زیبایی استفاده کرده اند. با توجه به تاریخ، مشخص است که در روم، بین سالهای ۱۲۰۰ تا ۱۸۰ قبل از میلاد، انجیر مخلوط با جو دوسر یا موز و گلاب مورد استفاده قرار میگرفته و بسیار رایج بوده است.