طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

این شیرینی دستور پخت آسانی دارد و بسیار خوش طعم و مناسب برای جشن یا مهمانی است .

امیدواریم دوست داشته باشید .

مواد لازم

سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گرم

روغن مایع نصف لیوان

شکر ۴۰۰ گرم

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ۲۵۰ گرم

وانیل ۱ قاشق چای خوری

پودر پسته به مقدار لازم

آرد برنج به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا قابلمه ای بر میداریم و در آن شکر ، سفیده تخم مرغ ، پودر نارگیل و روغن مایع را مخلوط می کنیم .

قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و آن را مرتب بهم می زنیم تا مواد ته نگیرد .

پس از چند دقیقه که دستمان حرارت را کامل حس کرد ، وانیل و آبلیمو را اضافه می کنیم و پس از ۱ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی داریم .

فر را با درجه حرارت ۱۴۰ روشن می کنیم .

هنگامی که فر گرم شد و مواد مخلوط شده خنک شد ، کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم .

به وسیله یک قیف پارچه ای خمیر را بصورت شیرینی دایره ای روی قسمت های مختلف سینی می زنیم .

با پودر پسته روی شیرینی ها را تزئین می کنیم و داخل فر قرار می دهیم .

منتظر می شویم که ببینیم شیرینی پف می کند یا نه .

اگر شیرینی ترک خورد و پف نکرد باید به بقیه مواد کمی سفیده تخم مرغ اضافه شود تا شل تر شود .

اگر شیرینی پهن شد و پف نکرد باید به بقیه مواد آرد برنج اضافه شود .

حالا می توانیم به همان ترتیب بقیه مواد را کف سینی فر بچینیم و بپزیم تا زمانی که شیرینی پف کند .

نوش جان !