اگر با پوست کندن آناناس مشکل دارید،این مطلب را حتما بخوانید

پوست ضخیم و خاردار آناناس ممکن است به نظر چالش برانگیز برسد ، اما این فرایند بسیار ساده است! این مراحل آسان را در مورد نحوه برش آناناس دنبال کنید تا استفاده از این میوه تاج دار خوشمزه برایتان آسان شود.

اولین قدم ، چگونگی چیدن آناناس است. فصل اوج از مارس تا جولای است و اکثر آناناس ها در اوج رسیدن خود برداشت می شود ، بنابراین هنگامی که به فروشگاه رسیدند باید برای خوردن آماده باشند. مشکل این است که بسته به پرورش دهنده و تنوع ، برخی از آناناس ها ممکن است هنوز در هنگام رسیدن یا رنگ طلایی تر گوشت کمی سبز داشته باشند.

حواس می تواند بهترین شاخص شما برای آگاهی از زمان رسیدن آناناس باشد. آن را بردارید و قسمت پایینی میوه را بو کنید تا عطری شیرین و بدون تخمیر داشته باشد. اگر هنوز بوی سبز زیادی دارد ، خیلی رسیده نیست. پوست بیرونی و برگها باید کمی درخشنده باشند و کدر نباشند.هنگامی که آناناس تازه را انتخاب کردید ، وقت آن است که آن را برش دهید!

*این مطلب در مهرماه ۱۴۰۲ بروزرسانی شده است.

نحوه پوست کندن و برش آناناس

با این راهنمای ساده گام به گام نحوه برش آناناس را بیاموزید. گوشت شیرین زرد طلایی را می توان برای یک میان وعده گرمسیری سالم و میوه ای خرد کرد یا در غذاهای مختلف استفاده کرد.

میوه را روی تخته برش بگذارید و آناناس را در کنار آن قرار دهید.

آناناس را با یک دست محکم نگه دارید و سپس قسمت بالای آن را برش دهید ، حدود ½ اینچ از جایی که تاج سبز و گوشت به هم می رسند.

آناناس را بچرخانید و حدود ½ اینچ را از ته میوه کوتاه کنید.

آناناس را در قسمت پایینی قرار دهید.

پوست فیبری ضخیم را از بالا به پایین با دقت کوتاه کنید ، مراقب باشید تا آنجا که ممکن است گوشت شیرین را حفظ کنید.

اطراف آناناس را بردارید و منحنی طبیعی میوه را دنبال کنید تا تمام پوست آن جدا شود.

تکه های قهوه ای را که در گوشت آناناس باقی مانده است با استفاده از یک چاقوی کوچک برش دهید تا برش های عمیق مورب شکل V به شکل مارپیچ برای برداشتن تکه ها ایجاد شود.

با احتیاط تکه ها را در یک شیب مورب متصل کنید ، آناناس را بچرخانید تا تمام تکه ها از بین بروند.

روش دیگر این است که وقتی میوه ها را برش داده و به قطعات کوچکتر بریده اید ، تکه ها را از میوه کوتاه کنید.

اگر خواستیدحلقه آناناس ایجاد کنید ، حلقه ها را به ضخامت دلخواه برش دهید و سپس از یک در نمکدان برای ایجاد برش گرد در وسط حلقه استفاده کنید.

برای تهیه برش یا آناناس خرد شده ، آناناس را از طول به ۴ قسمت برش دهید.

هسته ضخیم و فیبری را از مرکز برش دهید.

هر برش را خرد و یا به قطعات کوچکتر دربیاورید.

 

برش آناناس

نکته :

۱ آناناس حدود ۴ فنجان میوه خرد شده می دهد.
آناناس برش خورده را در ظرف دربسته تا ۳ تا ۵ روز نگهداری کنید ، هنگامی که آناناس بوی تخمیر گرفت یا طعم “گازدار” پیدا کرد ، آن را دور بریزید.
آناناس خرد شده را می توان تا ۱۲ ماه در کیسه پلاستیکی منجمد کرد.

پیشنهاد می کنیم مقاله “تمیز کردن و برق انداختن اجاق گاز با این روشها” را نیز مطالعه بفرمایید.

نحوه حلقه ای کردن آناناس

آناناس را به برش های ۱ اینچی برش دهید. اگر طرز تهیه مانند کیک آناناس وارونه را تهیه می کنید ، یا اگر برای میان وعده استفاده می کنید ، ضخیم تر کنید.

هسته را با برش کوکی جدا کنید. برای بهترین نتیجه از یک دستگاه برش کوکی ۱ اینچی استفاده کنید. یک شیشه کوچک کوچک با لبه تیز نیز می تواند به خوبی کار کند. و به عنوان آخرین راه حل ، می توانید از یک چاقوی کوچک استفاده کنید.

یک آناناس تازه که پوست کنده و مغز آن گرفته شده است ، به طور کلی ۴ فنجان میوه خرد شده می دهد. احتمالاً همه آن به یکباره مصرف نمی شود ، بنابراین می خواهید آن را تازه نگه دارید!

آناناس تازه خرد شده به مدت پنج تا هفت روز در یخچال در ظرفی محکم بسته دوام می آورد.

همچنین می توانید برای ذخیره طولانی مدت آن را فریز کنید.

 

نحوه برش آناناس

خوردن آناناس چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

آناناس علاوه بر فیبر زیاد ، سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است! آنها منبع خوبی از ویتامین های C ، A ، B6 ، E و K و همچنین کلسیم ، آهن ، پتاسیم و روی هستند. آناناس ضد التهاب است ، برای سیستم ایمنی بدن شما مفید است ، به هضم غذا کمک می کند و حتی از سلامت استخوان ها نیز پشتیبانی می کند.

آیا می توانید آناناس خیلی رسیده بخورید؟

بله ، تا زمانی که پوسیده نباشد. از آنجا که طعم آن بسیار شیرین خواهد بود ، سعی کنید از آن در دسرها استفاده کنید ، مانند این کافه های پینا کلادا. همچنین می توانید از آن برای تهیه آب میوه استفاده کنید.

آیا می توانید هسته آناناس را بخورید؟

در حالی که هسته آناناس خوراکی است ، ایده آل نیست. هسته سخت است و شیرین نیست. از هدر رفتن آن اجتناب کنید و از هسته آن در اسموتی ها استفاده کنید تا همچنان مزایای سلامتی خود را بدست آورید.

میتوان آناناس نرسیده را خرید و در خانه گذاشت تا برسد؟

آناناس فقط زمانی به بلوغ می رسد که هنوز به گیاه متصل شده باشد ، این بدان معناست که به همان اندازه شیرین است که هنگام چیدن به دست می آید. با این حال ، آناناس خریداری شده به مرور نرم تر و آبدارتر می شود.

ساده ترین راه برای برش آناناس چیست؟

بهترین راه برای برش آسان آناناس در این راهنمای گام به گام است! به سادگی انتهای آن را ببرید ، پوست و هسته را بردارید و به شکل دلخواه برش دهید.

نکات و ترفندهای تخصصی هنگام خرید اناناس

رسیده را انتخاب کنید. آناناس در فصل مناسب بهتر است. بدنبال پوست زرد طلایی و میوه ای با بوی شیرین باشید که وقتی فشرده می شود کمی حالت می دهد.

کمی پوست اضافی را کوتاه کنید. سعی کنید هنگامی که برای اولین بار پوست را بریده اید همه تکه های قهوه ای را بردارید. شما فقط کمی آناناس را از دست خواهید داد و انجام این کار باعث می شود هنگام برش دادن در وقت شما صرفه جویی شود.

تازه آن را فریز کنید. وقتی آناناس را در فصل خودش را میخرید ، خوش طعم تر است. آن را فریز کرده و سپس ذخیره کنید تا در تمام طول سال به دستورهای مورد علاقه خود اضافه کنید.

ضایعات را کاهش دهید. هسته خوراکی و مغذی است ، اما به دلیل سخت بودن و چندان شیرین بودن ، اشتها آور نیست. آن را ذخیره کنید تا به اسموتی ها اضافه شود!

تقریباً کنسرو آناناس را می توان با غذای تازه جایگزین کرد. استفاده از آناناس تازه به جای کنسرو و کمپوت که دارای شیرینی بیش از حد است استفاده کنید .

طرز تهیه مربای آناناس به ۳ روش

مربای آناناس وانیلی

این کمپوت آناناس شیرین خوشمزه را فقط در ۱۵ دقیقه درست کنید. برای وافل، پنکیک، چیزکیک، ماست، فرنی و موارد دیگر عالی است!

عناصر

۲ فنجان تکه های آناناس پوست کنده، هسته گرفته و به تکه های خرد شده (یا ۳۰۰ گرم / ۱ آناناس)
¾ فنجان (۱۰۰ گرم) شکر قهوه ای روشن با بسته بندی کم
½ فنجان (۱۱۵ میلی لیتر) آب آناناس (یا آب)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبلیمو
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت آرد ذرت

 

شکر، آب آناناس یا آب و آبلیمو را به یک قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط/کم بجوشانید.
حرارت را کم کنید، تکه های آناناس را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا کمی کم شود.
حرارت را کم کنید، تکه های آناناس را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا کمی کم شود.
آرد ذرت / نشاسته ذرت را در ۱ قاشق غذاخوری آب حل کرده و هم بزنید. دوباره روی اجاق گاز قرار دهید و ۱ دقیقه حرارت دهید.
وانیل را اضافه کنید . اجازه دهید خنک شود (با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود).

کالری: ۱۰۰ کیلو کالری کربوهیدرات: ۲۴ گرم سدیم: ۴ میلی گرم پتاسیم: ۱۲۶ میلی گرم فیبر: ۱ گرم شکر: ۱۹ گرم ویتامین A: 55 واحد بین المللی ویتامین C: 44.9 میلی گرم کلسیم: ۲۲ میلی گرم آهن: ۰٫۴ میلی گرم

روش پخت مربای آناناس
روش پخت مربای آناناس

روش پخت مربای آناناس

۴ برش ضخیم آناناس، پوست کنده و خرد شده
۱ چوب دارچین
۲ عدد هل سبز، کمی له شده
۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۳ قاشق غذاخوری قند
½ فنجان آب
½ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری. کره

در یک ماهیتابه کره را اضافه کنید و به آن چوب دارچین و هل را اضافه کنید. اجازه دهید کره به طعم ادویه خیس بخورد و سپس شکر، آب پرتقال و آب را به همراه عصاره وانیل اضافه کنید. هم بزنید تا شکر آب شود.
تکه های آناناس را اضافه کنید و روی شعله ملایم بپزید تا تکه های آناناس نرم شوند و آب درون تابه غلیظ شود.
این را می توانید با نان تست، بستنی، پودینگ، پاناکوتا و … سرو کنید.
عشق را اضافه کنید تا مربا طعم “خوشمزه” داشته باشد.

توجه داشته باشید:

همچنین می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.
حتی می توانید به جای آب پرتقال، آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید.
حتی برش های نازک زنجبیل طعم غلغلکی به کمپوت می بخشد.
فلفل سیاه یا فلفل قرمز را له کنید طعم جدیدی به این کمپوت می دهد.

مربای آناناس خانگی

فقط از ۳ ماده برای تهیه کنسرو خوشمزه آناناس خانگی استفاده می شود.

۶ فنجان آناناس تازه خرد شده به قطعات ¼ تا ½ اینچ
⅔ فنجان شکر دانه ریز
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

دستورالعمل ها

آناناس خرد شده، شکر و آب لیمو را در یک قابلمه سنگین مخلوط کنید.
روی حرارت متوسط زیاد بجوشانید و سپس حرارت را بین متوسط کم و متوسط کم کنید و هر از گاهی هم بزنید.
پخت و پز را ادامه دهید و گهگاهی هم بزنید تا حدود ۳۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که مایع آن کم شده و میوه ها طلایی رنگ شوند.
از روی حرارت بردارید. اگر غلظت نرم‌تری می‌خواهید، با دستگاه پوره سیب‌زمینی له کنید یا با مخلوط‌کن غوطه‌وری مخلوط کنید. قبل از قرار دادن در شیشه ها اجازه دهید خنک شوند.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۳-۴ هفته در یخچال قرار دهید.

نکته

میوه ها را می توان به صورت تکه های درشت خرد شده رها کرد یا در صورت تمایل به قوام نرم تری، با سیب زمینی خرد کن یا مخلوط کن غوطه ور مخلوط کرد.
۵٫۵-۶ فنجان آناناس خرد شده تقریباً به اندازه کافی برای دو شیشه ۸ اونس ذخیره می شود.

کالری: ۱۲۷ کیلوکالری کربوهیدرات: ۳۳ گرم پروتئین: ۱ گرم چربی: ۱ گرم چربی اشباع شده: ۱ گرم چربی غیر اشباع چندگانه: ۱ گرم چربی تک غیراشباع: ۱ گرم سدیم: ۱ میلی گرم پتاسیم: ۱۳۹ میلی گرم فیبر: ۲ گرم قند: ۲ گرم اسید آمینه: ۱ گرم ویتامین C : 16 میلی گرم آهن: ۱ میلی گرم

طرز درست کردن سس داغ آناناس هابانرو

۲-۳ فلفل هابانرو
۱/۲ آناناس رسیده
۱/۲ پیاز
۱ لیوان آب
۲/۳ فنجان سرکه سفید
۱عدد لیمو ترش
۸ ورقه زنجبیل پوست کنده، حدود ۱/۲ اینچ قطعه
۲ قاشق چایخوری شکر
۱ ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده
۱/۸ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

 

طرز درست کردن سس داغ آناناس هابانرو
طرز درست کردن سس داغ آناناس هابانرو

 

آناناس، هابانرو، زنجبیل و پیاز را برش بزنید. در صورت تمایل برای داشتن ادویه ملایم‌تر، دانه‌ها و مغز را از هابانروس خارج کنید.
پیاز، آناناس، هابانروس و زنجبیل را در تابه ای با ۱ فنجان آب تفت دهید تا مواد کمی در آب غوطه ور شوند، ۲ تا ۳ دقیقه.
نمک و شکر را به آن اضافه کنید. به آرامی بجوشانید تا پیاز و فلفل ها نرم شوند، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه.
مخلوط پخته شده را به همراه سرکه، آبلیمو، مرزنجوش و زیره داخل مخلوط کن بریزید.
مخلوط کنید تا یکدست شود و بگذارید خنک شود.
با اضافه کردن نمک و/یا شکر بیشتر، آن را به مزه مزه دار کنید.
به بطری های سس داغ یا شیشه مزون اضافه کنید.

این سس تا کی باقی می ماند؟

باید چند ماه به راحتی در یخچال یا حتی بیشتر نگهداری شود. همه چیز در مورد اسیدیته است.

از نظر فنی، سطح ph هدف برای غذاهای ثابت در قفسه کمتر از ۴٫۶ ph است، اما احتمالاً برای آشپزهای خانگی باید کمتر باشد، حدود ۴٫۰ یا بیشتر، تا خطاها را در نظر بگیرند. اگر نگران هستید، سرکه بیشتری برای کاهش PH اضافه کنید. سس هایی که با فلفل چیلی تخمیر شده درست می شوند، ماندگاری بیشتری خواهند داشت.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.