طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

این شیرینی دستور پخت آسانی دارد و بسیار خوش طعم و مناسب برای جشن یا مهمانی است .

امیدواریم دوست داشته باشید .

مواد لازم

سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گرم

روغن مایع نصف لیوان

شکر ۴۰۰ گرم

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ۲۵۰ گرم

وانیل ۱ قاشق چای خوری

پودر پسته به مقدار لازم

آرد برنج به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا قابلمه ای بر میداریم و در آن شکر ، سفیده تخم مرغ ، پودر نارگیل و روغن مایع را مخلوط می کنیم .

قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و آن را مرتب بهم می زنیم تا مواد ته نگیرد .

پس از چند دقیقه که دستمان حرارت را کامل حس کرد ، وانیل و آبلیمو را اضافه می کنیم و پس از ۱ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی داریم .

فر را با درجه حرارت ۱۴۰ روشن می کنیم .

هنگامی که فر گرم شد و مواد مخلوط شده خنک شد ، کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم .

به وسیله یک قیف پارچه ای خمیر را بصورت شیرینی دایره ای روی قسمت های مختلف سینی می زنیم .

با پودر پسته روی شیرینی ها را تزئین می کنیم و داخل فر قرار می دهیم .

منتظر می شویم که ببینیم شیرینی پف می کند یا نه .

اگر شیرینی ترک خورد و پف نکرد باید به بقیه مواد کمی سفیده تخم مرغ اضافه شود تا شل تر شود .

اگر شیرینی پهن شد و پف نکرد باید به بقیه مواد آرد برنج اضافه شود .

حالا می توانیم به همان ترتیب بقیه مواد را کف سینی فر بچینیم و بپزیم تا زمانی که شیرینی پف کند .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.