۵ ماده غذایی برای کم آب نشدن بدن
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”۵ ماده غذایی برای کم آب نشدن بدن” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
نوشیدن آب بهترین وسادهترین راه تامین آب بدن است؛
اما در فصل تابستان میتوانید از خوراکیهایی استفاده کنید که هم آب بدن را تامین میکند و هم املاح و ویتامینهای موردنیاز؛ از جمله این خوراکیها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ماست: یک بسته ماست ساده حاوی ۸۵ تا ۸۸ درصد آب است. مصرف ماست، نیاز بدن به کلسیم و برخی از ویتامینهای گروهب مانند ویتامین ب ۱۲ و ریبوفلاوین را برطرف میکند.
در خرید ماست، نوع پروبیوتیک آن را برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب کنید.
هندوانه: تقریبا ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب تشکیل میدهد. هندوانه منبع خوبی از ویتامین ث است و لیکوپن و آنتیاکسیدان موجود در آن به پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
توت فرنگی: غنی از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب برای رشد سلولهای جدید است. توتفرنگی ۹۱ درصد ، زغالاخته ۸۵درصد و تمشک نیز ۸۵ درصد آب در هر فنجان دارد.
گوجه فرنگی: در هر زمان از سال وجود دارد. یک کاسه گوجهفرنگی را میتوانید همراه با پنیر و ریحان به عنوان میانوعده مصرف کنید. گوجهفرنگی ۹۴ درصد آب دارد و بهترین انتخاب برای رفع تشنگی در طول روز است.
خیار: ۹۵ درصد از یک فنجان خیار خردشده را آب تشکیل میدهد. خیار حاوی فیبر و برخی از ویتامینها از جمله ویتامین ث است و مصرف یک فنجان از آن، ۶ درصد از میزان نیاز روزانه بدن به این ویتامین را برطرف میکند.
منبع،خراسان