ساندویچ های خوشمزه با نان باگت

باگت نمادین ترین نان فرانسه است. اولین بار بیش از صد سال پیش در سال ۱۹۲۰ در پاریس ساخته شد. نام باگت به “گرز” یا “باتوم” ترجمه می شود.طبق قوانین فرانسه، باگت باید فقط با آرد، نمک، آب و مخمر درست شود. اندازه باید ۶۵ سانتی متر باشد، اگرچه می تواند تا ۱ متر طول داشته باشد. و نان باید در محلی که در آن فروخته می شود پخته شود.حالا در این مطلب قصد داریم چند مدل ساندویچ خوشمزه و جدید با نان باگت را به شما آموزش دهیم.

چند نکته جالب درباره تاریخچه نان باگت

در اوایل قرن نوزدهم، کوره‌های بخارپز برای اولین بار توسط یک افسر اتریشی، نانوا، آگوست زانگ، به پاریس آورده شد. او همچنین شهر را با کروسانت آشنا کرد. علاوه بر این، برخی منابع حتی او را به عنوان منشا باگت می دانند.کوره بخار اجازه می دهد تا پوسته منبسط شود که نان سبک تر را ایجاد می کند.

 ساعات محدود نانوایی

داستان اصلی دیگر به قانون فرانسه در سال ۱۹۲۰ اشاره می کند که نانواها را از کار بین ساعت ۱۰ شب تا ۴ صبح منع می کرد. این ساعت‌ها زمان کافی برای پخت نان باقی نمی‌گذارد – بنابراین باگت راه‌حلی بود که می‌توان آن را در مدت زمان ۳ ساعت برای ساعات کار نانوایی‌ها آماده و پخت کرد.

ناپلئون بناپارت

یکی از داستان‌های منشأ معروف حتی به ناپلئون بناپارت اعتبار می‌دهد. گفته شده است که او به مردم محلی دستور داد تا نان را به شکل بلندتر و باریک تری درآورند تا سربازان بتوانند به راحتی آن را در آغوش خود حمل کنند.

منبع چهارم می گوید که چگونه کارگران در طول رفت و آمد صبحگاهی خود چاقو حمل می کردند تا نان خود را برش دهند. این امر منجر به حوادث خشونت آمیز بسیاری در متروی پاریس شد. بنابراین مدیریت مترو از نانواها نانی خواست که با دست پاره شود. و به این ترتیب باگت متولد شد، نیاز به چاقو از بین رفت و پتانسیل خشونت کاهش یافت.

چند مدل ساندویچ با نان باگت

ساندویچ تخم مرغ پخته شده

این نان باگت تخم مرغ پخته شده، یک دستور غذای خلاقانه است که حاوی تخم مرغ است! مخلوط تخم مرغ در یک باگت پخته می شود. فیلینگ تخم مرغ خامه ای، پنیری و پر از طعم های شگفت انگیز است.

چند مدل ساندویچ با نان باگت

عناصر

▢ ۱ باگت فرانسوی کوچک
▢ ۶ تخم مرغ ارگانیک
▢ ¼ فنجان روغن
▢ ½ قاشق چایخوری نمک
▢ ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
▢ ۱ فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده
▢ ۱ عدد موسیر کوچک خرد شده
▢ ۱ حبه سیر خرد شده
▢ ⅔ فنجان موزارلای خرد شده
▢ ۲ قاشق غذاخوری جعفری یا ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
نان باگت را از طول تقسیم کنید و وسط آن را برش دهید و نان را با دستان خود بردارید و در هر انتها ۱ اینچ و دو طرف حدود ۰٫۲۵ اینچ بگذارید. توجه داشته باشید که به اندازه کافی نان در ته آن بگذارید تا فیلینگ نگه دارد. پس از اتمام برداشتن نان، مرکز و کناره‌های نان را با انگشتان خود فشار دهید تا فشرده‌تر شود – این باعث می‌شود فیلینگ بهتر جا بیفتد. به یک ورقه پخت منتقل کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه، تخم مرغ ها را به همراه روغن، نمک و فلفل با همزن بزنید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده، موسیر خرد شده، سیر ریز شده، موزارلای رنده شده و جعفری یا ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط تخم مرغ را در نان باگت آماده شده بریزید. ممکن است مقداری از آن جذب نان شود، بنابراین اگر این اتفاق افتاد، مقداری بیشتر بریزید. نکته: اگر نمی‌خواهید انتهای باگت خیلی برشته شود، انتهای آن را با فویل آلومینیومی بپیچید.
حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها کاملا در مرکز قرار بگیرند. بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. برش بزنید و سرو کنید. لذت بردن!

یادداشت

باگت: اگر نمی توانید یک باگت فرانسوی ریز پیدا کنید، از باگت معمولی استفاده کنید. باگت‌های معمولی نازک‌تر هستند، بنابراین ممکن است برای نگه داشتن تمام مخلوط تخم‌مرغ نیاز به استفاده بیش از ۱۰ اینچ داشته باشید.
ریختن مخلوط: مقداری از مخلوط تخم مرغ جذب نان می شود، بنابراین اگر این اتفاق افتاد ممکن است لازم باشد کمی بیشتر بریزید.

ارزش تغذیه ای

کالری: ۳۵۵ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۳۶ گرم | پروتئین: ۱۹ گرم | چربی: ۱۵ گرم | چربی اشباع شده: ۶ گرم | چربی ترانس: ۱ گرم | کلسترول: ۲۶۶ میلی گرم | سدیم: ۸۹۴ میلی گرم | پتاسیم: ۲۹۳ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۳ گرم | ویتامین A: 1637IU | ویتامین C: 42 میلی گرم | کلسیم: ۲۰۵ میلی گرم | آهن: ۳ میلی گرم

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ساندویچ خوشمزه گیاهی سیر با نان باگت

نان باگت سیر گیاهی مورد علاقه ما، پر شده با سبزیجات و کره سیر، و پخته شده در فر.

عناصر

▢ ۲۵۰ گرم یا ۱ فنجان کره نرم
▢ پیازچه کوچک
▢ جعفری دسته ای کوچک
▢ پونه کوهی دسته ای کوچک
▢ ۱۰ حبه سیر
▢ ۳ باگت تازه ۲۵۰ گرم
▢ نمک دریا و فلفل خوب

طرز تهیه

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد / ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
کره را از یخچال خارج کنید و بگذارید نرم شود. سبزی ها را خیلی ریز خرد کنید. سیر را پوست گرفته و رنده کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. همچنین می توانید خرد کرده و در غذاساز مخلوط کنید.
نان باگت ها را منظم برش دهید اما تا انتها برش ندهید، ته آن باید کامل بماند زیرا باگت را کنار هم نگه می دارد. فقط حدود ۲/۳ را برش دهید.
کره گیاهی را در بین برش ها بمالید. در این مرحله، می توانید نان باگت ها را بپیچید و برای استفاده بعدی در یخچال یا فریز کنید. هر نان باگت را در فویل آلومینیومی بپیچید و در فر از قبل گرم شده حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید. گرم سرو کنید.

یادداشت

کره نمک زده یا بدون نمک، مقدار نمکی که استفاده می کنید را متناسب با آن تنظیم کنید.
برای طعمی متفاوت می توانید پیازچه را با ریحان جایگزین کنید.

ارزش تغذیه

سرو: ۱ هر باگت | کالری: ۱۲۸۰ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۱۲۷ گرم | پروتئین: ۲۴ گرم | چربی: ۷۶ گرم | چربی اشباع شده: ۴۵ گرم | چربی اشباع نشده: ۲۶ گرم | چربی ترانس: ۳ گرم | کلسترول: ۱۷۹ میلی گرم | سدیم: ۲۰۵۸ میلی گرم | فیبر: ۷ گرم | شکر: ۱۴ گرم

ساندویچ خوش طعم شکم پر با نان باگت

نان فرانسوی پر شده با چیزبرگر گوشتی برای روز عالی است. سرو آسان و خوردن آن آسان است زیرا سس کچاپ و خردل از قبل با گوشت چرخ کرده پخته شده اند.

عناصر

۱-۱/۲ پوند گوشت چرخ کرده بدون چربی
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ TBS روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوریسس ورچستر(دلخواه)

سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل زرد ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
۱ ق غ فلفل سیاه
۱ قرص نان باگت
۶ تا ۸ برش پنیر چدار
گوجه فرنگی خرد شده برای تزئین

طرز تهیه ساندویچ شکم پر

طرز تهیه ساندویچ شکم پر

فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید
مرکز نان فرانسوی را با دقت برش دهید و در هر انتها یک رج ۱ اینچی بگذارید.
در یک تابه بزرگ، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بپزید تا کاملا قهوه ای شود.
مایع اضافی را بریزید.
سس Worcestershire، سس کچاپ، خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
مخلوط گوشت را داخل دهانه بالای نان بریزید و محکم فشار دهید تا کل حفره پر شود و از تمام گوشت استفاده کنید.
با فویل بپوشانید و ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.
درب آن را باز کرده و برش های پنیر را به آن اضافه کنید.
۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.
با گوجه فرنگی تزئین کنید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.