نحوه نگهداری انار برای شب چله با چند ترفند حرفه ای

انار میوه ای پر جنب و جوش و عجیب و غریب است که قرن هاست که مردم از خوردن آن لذت می برند. آنها با رنگ قرمز یاقوتی متمایز و دانه های جواهر مانند خود، نه تنها از نظر بصری جذاب هستند، بلکه دارای طعم عالی نیز هستند. این میوه‌های منحصربه‌فرد به دلیل طعم شیرین و ترش خود شناخته می‌شوند و اغلب به عنوان یک انفجار خوب آبدار توصیف می‌شوند. حالا انار را چگونه برای شب چله تازه نگهداریم؟

انار نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از مواد مغذی ضروری است. این جواهرات قرمز یاقوتی منبع خوبی از ویتامین‌های C و K هستند که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کنند و سلامت استخوان‌ها را ارتقا می‌دهند. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد مضر و کاهش التهاب در بدن کمک می کند. انار کالری کمی دارد و فیبر بالایی دارد و آن را به یک میان وعده عالی برای کنترل وزن و سلامت دستگاه گوارش تبدیل می کند. علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد که انار ممکن است فواید بالقوه محافظت از قلب، به لطف سطوح بالای ترکیبات سالم برای قلب، داشته باشد.

نحوه انتخاب انار برای شب چله

فصل انار تازه از اواخر تابستان تا پاییز است. با این حال، اغلب می توانید آنها را خارج از فصل در فروشگاه مواد غذایی یا بازار کشاورزان محلی خود پیدا کنید. هنگام انتخاب انار به سه ویژگی اصلی توجه کنید:

۱٫ شکل: با رسیدن انار، شکل میوه تغییر می کند. یک انار نارس شکل گرد خواهد داشت. با این حال، همانطور که دانه های داخلی منبسط می شوند و با آب پر می شوند، کناره های انار به پوست بیرونی فشار می آورند و سطوح صاف ایجاد می کنند. بنابراین، یک انار رسیده شکل مربعی گرد خواهد داشت. همچنین، پوست بیرونی را برای هرگونه لکه یا کبودی قهوه ای بررسی کنید. پوست باید صاف و سفت باشد. لکه های نرم متعدد نشان دهنده یک انار بیش از حد رسیده است.

۲٫ وزن: انارهایی را انتخاب کنید که احساس سنگینی می کنند، زیرا این نشان می دهد که میوه پر از دانه ها و آب میوه تازه است. هرچه انار سنگین‌تر باشد، مایع بیشتری دارد، بنابراین از انتخاب انارهای سبک که ممکن است خشک شده‌اند خودداری کنید.

۳٫ رنگ: انارها در رنگ‌های مختلفی وجود دارند: انارهای رسیده قرمز تیره هستند، در حالی که انارهای نارس مایل به زرد هستند. صرف نظر از تنوع، رنگ باید روشن باشد. رنگ پریده و کدر پوست ممکن است نشانه ای از رسیدن میوه باشد. در حالی که شکل و وزن انار مهمتر از رنگ است، هنوز هم می توانید از رنگ میوه به عنوان نشانه نهایی رسیده بودن آن استفاده کنید.

 

نحوه نگهداری انار برای شب چله با چند ترفند حرفه ای

 

ماندگاری انار چقدر است؟

انار زمانی که در دمای اتاق روی میز و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود، یک تا دو هفته دوام می آورد. اگر انار کامل را در یخچال نگهداری کنید، ماندگاری آن تا دو ماه افزایش می یابد. با این حال، هنگامی که دانه های انار را از میوه جدا می کنید، حدود پنج تا هفت روز با نگهداری در یخچال در یخچال ماندگاری دارند. برای نگهداری طولانی مدت، دانه های انار خود را تا یک سال منجمد کنید.

نحوه نگهداری انار کامل برای شب چله

برای حفظ طعم شیرین و تند این میوه پاییزی می توانید انار کامل را ذخیره کنید. اگر قصد دارید تا چند روز آینده میوه انار خود را کامل بخورید، آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر شرایط نگهداری خیلی گرم و آفتابی باشد، ممکن است انارهای شما زودتر خراب شوند. برای نگهداری طولانی تر، کل میوه را در یخچال قرار دهید.

نحوه نگهداری میوه انار در خانه

مکانی خنک با رطوبت متوسط ​​۷۵-۸۰ درصد برای نگهداری میوه ها مناسب است. در دمای اتاق، انار بد نگهداری می شود. ، پس از یک هفته خشک می شود، زیرا رطوبت در آپارتمان کم است. هر انار را در کاغذ پیچیده می کنیم و به صورت یک لایه در کف ظرف قرار می دهیم. در بالا، اگر میوه ها در یک اتاق روشن هستند، می توانید مقوای سبک اما متراکم بیندازید. پرتوهای خورشید که بر روی پوسته می ریزد، دانه ها را خشک می کند و آبدار بودن آنها را کاهش می دهد. توصیه می شود به طور دوره ای میوه ها را بررسی و دسته بندی کنید تا بتوانید به موقع متوجه آنهایی شوید که شروع به فاسد شدن می کنند.

تازه نگه داشتن انار در خاک رس

یک تجربه محبوب جالب در مورد نحوه نگهداری میوه های جنوبی برای مدت طولانی در خانه ها وجود دارد. فقط میوه های کامل، بدون ترک و آسیب به پوست، با تاج قهوه ای خشک انتخاب می شوند. یک چتر از خاک رس و آب تهیه می شود:

انار را در خاک رس فرو کنید؛
روی یک پارچه یا سطح چوبی پخش کنید تا خاک رس خشک شود.
پس از یک روز، این روش تکرار می شود، مطمئن شوید که کل پوسته با یک پوسته خاک رس پوشیده شده است و میوه دوباره خشک می شود.
در حالی که مخلوط به تاج تشکیل شده توسط کاسبرگ ریخته می شود.

انارهای بسته بندی شده در خاک رس طعم خود را تا ۵ ماه حفظ می کنند. میوه را در جعبه در جای خشک نگهداری کنید. اگر بخواهیم که این قسمت را در یک جمله بگوییم باید عرض کنیم که کل انار را باید در رس قرار داده یعنی انار باید با گل رس کاملا پوشیده شود.

اگر انار به درستی در خانه نگهداری شود، خاصیت خود را از دست نمی دهد. ماندگاری یک خوراکی آبدار و سالم به کیفیت میوه، دما و رطوبت بستگی دارد:

در یک آپارتمان با رطوبت کم، ۳۰-۴۰٪، – ۷-۹ روز؛
در یک زیرزمین یا یک اتاق خنک – تا ۴-۵ ماه؛
“حفظ شده” در یک پوسته خاک رس – ۴-۵ ماه؛
در قفسه پایین یخچال خانگی، یک میوه کامل به مدت ۲ ماه دست نخورده باقی می ماند و دانه های پوست کنده به مدت ۳-۴ روز.
در کابینت های صنعتی برای سبزیجات و میوه ها، با حفظ دمای نزدیک به + ۱ درجه سانتیگراد، – ۹ ماه.

طرز تهیه ۴ مدل کاپ کیک شیک انار برای شب چله

نحوه نگهداری دانه های انار برای شب چله

در حالی که نگهداری دانه های انار به کار آماده سازی بیشتری نسبت به نگهداری میوه های کامل انار نیاز دارد، سرو کردن و لذت بردن از انار را آسان می کند. در اینجا نحوه نگهداری دانه های انار آورده شده است.

۱٫ برش: پوست انار دسته سختی است که در بالای میوه بیرون زده است. با استفاده از یک چاقوی تیز و شروع از پوست، قسمت بالای انار را برش دهید تا میوه ها را به چهار قسمت تقسیم کنید.
۲٫ خیساندن: برداشتن دانه های انار از غشای داخلی میوه می تواند چالش برانگیز و کثیف باشد. برای اینکه آب انار روی خود و میزتان نپاشید، یک کاسه متوسط را پر از آب کنید و قسمت های انار را داخل کاسه قرار دهید. با دستان خود دانه ها را به آرامی جدا کنید. خیساندن انارها در آب به جدا شدن دانه‌ها از غشا کمک می‌کند، زیرا دانه‌ها به سمت پایین فرو می‌روند و غشا به سمت بالا شناور می‌شود.
۳٫ خشک: با آبکش یا صافی آب اضافی آن را خالی کرده و غشای انار را دور بریزید. دانه های انار را روی دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه تمیز بگذارید و به آرامی خشک کنید.
۴٫ مهر و موم: دانه ها را در یک کیسه پلاستیکی یا قابل استفاده مجدد در بسته نگهداری کنید. پس از پر کردن کیسه یا ظرف فریزر، آن را محکم ببندید، زیرا هوای اضافی می تواند باعث فساد زود هنگام شود.
۵٫ در یخچال نگهداری کنید: دانه های انار خود را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

 

 

نحوه نگهداری دانه های انار برای شب چله

چگونه انار را فریز کنیم؟

انجماد روشی آسان برای نگهداری دانه های انار است.

اگر به دلایلی، دانه های انار اضافی باقی مانده است، از شنیدن اینکه می توانید این میوه لذیذ را نیز منجمد کنید، خوشحال خواهید شد. دانه های منجمد که به درستی ذخیره شوند می توانند کیفیت تازه خود را برای دو تا سه ماه حفظ کنند.

برای یخ زدن انارها، ابتدا آنها را روی یک ورقه پهن کنید. آنها را به مدت یک یا دو ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

سپس، آنها را از ورقه خارج کنید و دانه های یخ زده را در یک ظرف نگهداری هوا یا کیسه فریزر زیپ دار منتقل کنید.

دانه های منجمد انار را می توان مستقیماً از ظروف فریزر خود در اسموتی ها یا به عنوان چاشنی در فنجان های میوه و سالاد استفاده کرد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم بهترین روش های نگهداری انار برای شب چله را با شما مخاطب عزیز در میان بگذاریم. اگر شما هم در این زمینه تجربه ای دارید که میتواند به ما و دیگر مخاطبان کمک کند، خوشحال میشویم در قسمت نظرات، نظر خود را با ما مطرح نمایید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.