طرز تهیه ۴ مدل کاپ کیک شیک انار برای شب چله

چند روزی بیشتر به شب چله نمانده است و همین بهانه خوبی بود تا در قسمت آشپزی برای شما طرز تهیه چند مدل کاپ کیک اناری را بذاریم. درست کردن کاپ کیک با انار که میوه شب یلدا است خاطره این شب زیبا را برای شما ماندگارتر و شیرین تر میکند. در ادامه مراحل تهیه کاپ کیک های اناری را بخوانید.

کاپ کیک انار

کاپ کیک های انار خوشمزه و تر با فراستینگ پنیر خامه ای و دانه های انار یه خوراکی خوشمزه برای شب چله است.

مواد لازم

۱ بسته پودر کاپ کیک
½ فنجان روغن نباتی
۴ عدد سفیده تخم مرغ
۱ ¼ و ۱ ¾ فنجان انار ارگانیک
½ پودینگ چیزکیک
رنگ خوراکی صورتی/قرمز

مواد تشکیل دهنده فراستینگ

۲ عدد کره نمک زده، نرم شده
۴ اونس پنیر خامه ای، نرم شده
پودر قند ۳ و نیم پیمانه
پودینگ چیزکیک باقی مانده
۱ قاشق چایخوری وانیل
۳ قاشق غذاخوری شیر نصف و نیمه یا کامل
رنگ خوراکی صورتی اختیاری است

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و در این فاصله یک قالب استاندارد مافین را اسپری کنید.
تمام مواد کاپ کیک (به جز پودینگ) را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا ایستاده روی متوسط مخلوط کنید تا به یک قوام یکدست برسید.
فقط نیمی از پودینگ چیزکیک را به کاسه همزن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا جا بیفتد.
خمیر را به قالب مافین اضافه کنید و وقتی هر کدام ⅔ پر شد آن را متوقف کنید.
کاپ کیک ها را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید. می توانید با خلال دندان که باید تمیز بیرون بیاید تست کنید. در صورت لزوم زمان پخت را تنظیم کنید.
قبل از افزودن فراستینگ، اجازه دهید کاپ کیک های پخته شده کاملا خنک شوند.

برای فراستینگ

کره و پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ به مدت ۲ دقیقه با کمک همزن برقی یا همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.
½ پودینگ باقیمانده و وانیل را در مخلوط خامه شده مخلوط کنید.

با احتیاط، هر بار ۱ فنجان پودر قند را با مواد بالا مخلوط کنید.ادامه دهید تا  همه پودر قند استفاده شود . مخلوط کردن را برای ۱-۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مخلوط خامه ای به نظر برسد و قله های سفت تشکیل دهد ادامه دهید. با این حال، مهم است که فراستینگ را بیش از حد مخلوط نکنید!
یک کیسه ماسوره دار را با فراستینگ آماده کرده و پر کنید و شروع به تزئینکاپ کیک های خنک شده خود کنید.
دانه های انار (اختیاری) را اضافه کنید.
سرو کنید و لذت ببرید!

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی انار برای شب چله

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی انار برای شب چله

۳ فنجان آرد همه منظوره
شکر دانه ریز ۲ پیمانه
۱/۲ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان آب گرم شده
۱ فنجان آب انار
۳/۴ فنجان روغن نباتی
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

برای گاناش:

۱ ۱/۲ فنجان شکلات چیپسی تلخ
۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، دمای اتاق، به تکه های کوچک برش دهید
۱/۲ فنجان خامه غلیظ
۱/۳ فنجان آب انار

برای تزیین:

دانه های انار، استخراج شده از یک میوه انار

تهیه کاپ کیک:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی ۱۲ فنجانی مافین را با آستر کاپ کیک آماده کنید.
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
در یک کاسه جداگانه، همه مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. این را یکباره به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر غلیظ و کمی گلوله خواهد شد.
خمیر را به طور مساوی بین فنجان های مافین تقسیم کنید و هر کدام را کمی بیشتر از نیمه پر کنید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط فرو کرده اید، تمیز بیرون بیاید. قبل از اینکه کاپ کیک ها را روی توری خنک کننده سیمی منتقل کنید، بگذارید چند دقیقه در تابه خنک شود تا قبل از تزئین با گاناش، کاملا خنک شوند.

دستور العمل فنجان انار شکلاتی برای شب چله

فنجان انار شکلاتی برای شب چله با مواد راحت

۱ فنجان شکلات تلخ ذوب شده با ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل تصفیه نشده
۱ عدد انار درشت
۲ شاخه رزماری تازه، برای تزئین (اختیاری)

یک مینی مافین را با آسترهای کوچک کاپ کیک بپوشانید. در هر فنجان حدود ۲ قاشق چایخوری شکلات آب شده بریزید.
روی فنجان ها را با یک قاشق انار پر کنید.
با قاشق، شکلات آب شده را روی تمام دانه ها بچرخانید.
به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که شکلات خودش را بگیرد در یخچال قرار دهید. آنها را از قالب بیرون بیاورید، بسته بندی کنید و در یک بشقاب بزرگ بچینید. برای یک لمس جشن با شاخه های رزماری تزئین کنید. آنها تا ۳ روز در یخچال خوب می مانند.

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

رول کیک خامه ای انار

مواد اولیه برای رول کیک وانیلی

۳/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۴ عدد تخم مرغ جدا شده(زرده و سفیده)
۳/۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل
شکر گرانول ۱ فنجان

برای خامه فرم گرفته

۱ فنجان خامه فرم گرفته، سرد
۱/۲ پیمانه پودر قند
۳/۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۷ اونس پنیر ماسکارپونه، آبکش شده، سرد
۲ عدد انار
پودر قند، برای تزئین
۱ عدد انار

طرز تهیه رول کیک وانیلی شب یلدا

رول انار برای شب چله

فر را با دمای ۳۷۵ فارنهایت گرم کنید. قالب ژله ای ۱۵ در ۱۰ در ۱ اینچ را با اسپری پخت اسپری کنید و کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با همزن بزنید. کنار بگذارید.

در کاسه همزن برقی زرده ها را با سرعت متوسط بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. در حالی که همزن روشن است، ۱/۴ پیمانه شکر و سپس وانیل را به آرامی اضافه کنید.

در یک کاسه بزرگ دیگر، با همزن برقی سفیده ها را با سرعت زیاد بزنید تا کف کند. در حالی که همزن روشن است، ۱/۲ پیمانه شکر را به آرامی با همزن بزنید. آنقدر بزنید تا قله های سفت و براقی داشته باشید.

مخلوط زرده تخم مرغ را داخل مخلوط سفیده تخم مرغ بریزید. با استفاده از کاردک، مواد خشک را به آرامی داخل آن بریزید. از یک کاردک برای پخش کردن خمیر در قالب ژله رول استفاده کنید و مطمئن شوید که آن را به طور مساوی در گوشه ها پخش کنید.

۹ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که وقتی با انگشت به آرامی لمس می‌کنید، روی آن را بپزید.

در حالی که کیک در حال پخت است، یک حوله ظرف تمیز را روی پیشخوان پهن کنید و روی آن را با پودر قند بپاشید. (پودر شکر از چسبیدن کیک به حوله جلوگیری می کند).

یک چاقو یا کاردک فلزی را با احتیاط در امتداد لبه های تابه بکشید. کیک را روی حوله ظرف برگردانید. از یک چاقو برای برش پوسته قهوه ای شده در امتداد لبه ها استفاده کنید. از انتهای باریک شروع کنید، حوله را همراه با کیک رول کنید. اجازه دهید کاملا خنک شود.

به نظر می رسد آن را به سمت پایین روی یک قفسه خنک کننده قرار دهید. اجازه دهید کاملا خنک شود.

پس از خنک شدن، کیک را با دقت باز کنید. حوله را بردارید و یک لایه ضخیم از خامه فرم گرفته ماسکارپونه را به طور مساوی روی کیک بمالید (کمی خامه فرم گرفته باقی مانده است) سپس روی خامه فرم گرفته را با یک لایه انار بپوشانید.

دوباره کیک را با دقت جمع کنید. در صورت تمایل پودر قند را با پودر قند و انار اضافی وسط کیک بپاشید. برش بزنید و با انار اضافی سرو کنید! این کیک بهتر است در همان روز لذت ببرید. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.