طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید

طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امروز در بخش آشپزی سایت فارسی ها با طرز تهیه دو نان خوشمزه در خدمت شما هستیم.نان موز و نان سیب زمینی که میتوانند هم برای صبحانه و عصرانه شما عالی باشد.

طرز تهیه نان موز

مواد اولیه:

½ فنجان (۱۲۵ گرم) کره دمای اتاق
۱ فنجان (۲۰۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
۶ موز (۳۵۰ گرم) موز بسیار نرم له شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ فنجان (۲۵۰ گرم) آرد
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه نان موز :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان با اندازه استاندارد (تقریبی ۲۰ سانتی متر ۱۲ سانتیمتر / ۹ “x 5”) را چرب کرده و با کاغذ پخت رد کنید.

در کاسه همزن کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و خامه ای شوند. تخمها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن خوب مخلوط کنید. کاسه را با کفگیر لاستیکی تمیز کنید.
در موز بزنید. در این مرحله ، خمیر شما شکافته شده و خشن به نظر می رسد. نگران نباشید ، آرد آن را برطرف می کند.
مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند.
مایه را به قالب نان آماده شده منتقل کرده و در فر قرار دهید.
پخت را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ وارد شده تمیز بیرون بیاید. برای جلوگیری از قهوه ای شدن ، تا نیمه با فویل بپوشانید.
قبل از بیرون آوردن نان موز از قالب ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه نان موز
طرز تهیه نان موز

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۲۵۷ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۴۴ گرم | پروتئین: ۵ گرم | چربی: ۷ گرم | چربی اشباع شده: ۲ گرم | کلسترول: ۳۳ میلی گرم | سدیم: ۳۶۲ میلی گرم | پتاسیم: ۲۳۱ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۲۴ گرم | ویتامین A: 64IU | ویتامین C: 2 میلی گرم | کلسیم: ۳۹ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم

طرز تهیه نان سیب زمینی و رزماری

۲ عدد سیب زمینی متوسط
۳ شاخه رزماری تازه (به علاوه موارد اضافی برای تزئین نان)
۱۰ گرم (۲ قاشق چایخوری) مخمر فوری
۱ قاشق چایخوری شکر
۵ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان پنیر Pecorino رنده شده ریز
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱-۲ فنجان آب گرم

طرز تهیه نان سیب زمینی:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. در گلدان را با گل محمدی قرار داده و نمک را مزه دار کنید. آب اضافه کنید تا فقط سیب زمینی ها را بپوشاند سپس جوش بیاورید. آنقدر بپزید تا سیب زمینی نرم شود و سپس ۲ فنجان آب پز ذخیره کرده و آب آن را بگیرید. سیب زمینی ها را له کنید و بگذارید تا خنک شوند.

آب سیب زمینی خنک شده ، شکر و مخمر را مخلوط کنید و اجازه دهید تا کف شود.
آرد ، نمک و پکورینو را در کاسه مخلوط کن پایه ای که با قلاب خمیر مجهز شده است ، ترکیب کنید.
مخلوط مخمر ، پوره سیب زمینی و روغن زیتون را در ظرف بریزید و شروع به ورز دادن کنید. ۱ فنجان آب گرم اضافه کنید و اجازه دهید تا ورز یابد تا خمیر از کناره های ظرف دور شود. به مدت ۵ دقیقه ورز دادن را با سرعت متوسط ​​ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر خیلی چسبناک است ، چند قاشق غذاخوری آرد ، یکی یکی اضافه کنید تا خمیر یکدست و نرم شود.
خمیر را به یک کاسه چرب منتقل کرده و روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید.

در یک نقطه گرم قرار داده و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه – ۱ ساعت بماند.
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
بعد از یک ساعت ، خمیر را مشت کرده و به صورت گلوله در آورید. به یک ورق کاغذ روغنی منتقل کرده و  اجازه دهید تا ۳۰ دقیقه دیگر بماند.
در فر قرار دهید و بگذارید تا به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزد تا نان آن قهوه ای طلایی ، پوسته ای شود و هنگامی که از پایین به آن ضربه زد ، پوکی به نظر برسد.
قبل از برش و سرو ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه نان سیب زمینی

ارزش تغذیه ای نان سیب زمینی :

کالری: ۲۵۹ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۴۹ گرم | پروتئین: ۸ گرم | چربی: ۲ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | سدیم: ۲۴۷ میلی گرم | پتاسیم: ۷۶ میلی گرم | فیبر: ۹ گرم | شکر: ۱ گرم | ویتامین A: 3206IU | ویتامین C: 1 میلی گرم | کلسیم: ۷ میلی گرم | آهن: ۳ میلی گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.