آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید

طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امروز در بخش آشپزی سایت فارسی ها با طرز تهیه دو نان خوشمزه در خدمت شما هستیم.نان موز و نان سیب زمینی که میتوانند هم برای صبحانه و عصرانه شما عالی باشد.

طرز تهیه نان موز

مواد اولیه:

½ فنجان (۱۲۵ گرم) کره دمای اتاق
۱ فنجان (۲۰۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
۶ موز (۳۵۰ گرم) موز بسیار نرم له شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ فنجان (۲۵۰ گرم) آرد
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه نان موز :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان با اندازه استاندارد (تقریبی ۲۰ سانتی متر ۱۲ سانتیمتر / ۹ “x 5”) را چرب کرده و با کاغذ پخت رد کنید.

در کاسه همزن کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و خامه ای شوند. تخمها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن خوب مخلوط کنید. کاسه را با کفگیر لاستیکی تمیز کنید.
در موز بزنید. در این مرحله ، خمیر شما شکافته شده و خشن به نظر می رسد. نگران نباشید ، آرد آن را برطرف می کند.
مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند.
مایه را به قالب نان آماده شده منتقل کرده و در فر قرار دهید.
پخت را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ وارد شده تمیز بیرون بیاید. برای جلوگیری از قهوه ای شدن ، تا نیمه با فویل بپوشانید.
قبل از بیرون آوردن نان موز از قالب ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه نان موز
طرز تهیه نان موز

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۲۵۷ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۴۴ گرم | پروتئین: ۵ گرم | چربی: ۷ گرم | چربی اشباع شده: ۲ گرم | کلسترول: ۳۳ میلی گرم | سدیم: ۳۶۲ میلی گرم | پتاسیم: ۲۳۱ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۲۴ گرم | ویتامین A: 64IU | ویتامین C: 2 میلی گرم | کلسیم: ۳۹ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم

طرز تهیه نان سیب زمینی و رزماری

۲ عدد سیب زمینی متوسط
۳ شاخه رزماری تازه (به علاوه موارد اضافی برای تزئین نان)
۱۰ گرم (۲ قاشق چایخوری) مخمر فوری
۱ قاشق چایخوری شکر
۵ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان پنیر Pecorino رنده شده ریز
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱-۲ فنجان آب گرم

طرز تهیه نان سیب زمینی:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. در گلدان را با گل محمدی قرار داده و نمک را مزه دار کنید. آب اضافه کنید تا فقط سیب زمینی ها را بپوشاند سپس جوش بیاورید. آنقدر بپزید تا سیب زمینی نرم شود و سپس ۲ فنجان آب پز ذخیره کرده و آب آن را بگیرید. سیب زمینی ها را له کنید و بگذارید تا خنک شوند.

آب سیب زمینی خنک شده ، شکر و مخمر را مخلوط کنید و اجازه دهید تا کف شود.
آرد ، نمک و پکورینو را در کاسه مخلوط کن پایه ای که با قلاب خمیر مجهز شده است ، ترکیب کنید.
مخلوط مخمر ، پوره سیب زمینی و روغن زیتون را در ظرف بریزید و شروع به ورز دادن کنید. ۱ فنجان آب گرم اضافه کنید و اجازه دهید تا ورز یابد تا خمیر از کناره های ظرف دور شود. به مدت ۵ دقیقه ورز دادن را با سرعت متوسط ​​ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر خیلی چسبناک است ، چند قاشق غذاخوری آرد ، یکی یکی اضافه کنید تا خمیر یکدست و نرم شود.
خمیر را به یک کاسه چرب منتقل کرده و روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید.

در یک نقطه گرم قرار داده و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه – ۱ ساعت بماند.
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
بعد از یک ساعت ، خمیر را مشت کرده و به صورت گلوله در آورید. به یک ورق کاغذ روغنی منتقل کرده و  اجازه دهید تا ۳۰ دقیقه دیگر بماند.
در فر قرار دهید و بگذارید تا به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزد تا نان آن قهوه ای طلایی ، پوسته ای شود و هنگامی که از پایین به آن ضربه زد ، پوکی به نظر برسد.
قبل از برش و سرو ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه نان سیب زمینی

ارزش تغذیه ای نان سیب زمینی :

کالری: ۲۵۹ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۴۹ گرم | پروتئین: ۸ گرم | چربی: ۲ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | سدیم: ۲۴۷ میلی گرم | پتاسیم: ۷۶ میلی گرم | فیبر: ۹ گرم | شکر: ۱ گرم | ویتامین A: 3206IU | ویتامین C: 1 میلی گرم | کلسیم: ۷ میلی گرم | آهن: ۳ میلی گرم

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا