طرز تهیه خانگی پاستا پنه

طرز تهیه خانگی پاستا پنه

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی پاستا پنه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پاستا پنه غذایی است که معموات طرفداران خاص خود را دارد .

در این مطلب نحوه درست کردن این غذا را به شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

سینه مرغ : ۱ عدد

شیر : ۱ لیوان

قارچ خورد شده : به میزان لازم

آویشن ، نمک ، فلفل : به مقدار لازم

پاستای پنه : ۱ بسته

کره : یک سوم فنجان

پنیر پارمسان : یک سوم فنجان

خامه : نصف بسته

نحوه پخت :

اول پیاز را رنده می کنیم و سینه مرغ را که از قبل تکه تکه کردیم را با پیاز مخلوط کرده و کمی زعفران می ریزیم .

حالا مرغ را داخل مایتابه تفت می دهیم و هنگامی که مرغ به رنگ سفید درآمد به آن زردچوبه اضافه می کنیم .

حالا قارچ ها را اضافه می کنیم وقتی که آب آن تبخیر شد آویشن وفلفل و نمک را اضافه می کنیم .

حالا نوبت پاستا را داخل آب جوش در یک قابلمه دیگر می ریزیم و شیر را اضافه می کنیم .

سپس کره را آب کرده و با خامه و پنیر می ریزیم و به هم می زنیم . کمی هم شیر اضافه کنید .

روی حرارت قرار داده و می گذاریم غلیظ شود .

حالا پاستاها را که ۱۰ دقیقه در آب جوشیدند را آب کش می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم .

سس را که از قبل آماده کرده بودیم را به پاستا و مرغ زده و مقداری جعفری به آن اضافه می کنیم .

طرز تهیه خانگی پاستا پنه

طرز تهیه خانگی پاستا پنه

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.