طرز تهیه خانگی پای سیب

طرز تهیه خانگی پای سیب

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی پای سیب در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پای سیب یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است .

در این مطلب نحوه درست کردن پای سیب خانگی را آموزش می دهیم .

مواد لازم :

شکر : ۱ لیوان

سیب : ۲ عدد

آرد شیرینی پزی : ۱٫۵ پیمانه

کره : صد گرم

بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری

تخم مرغ : ۳ عدد

شیر : یک سوم پیمانه

وانیل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا سیب هایمان را پوست می گیریم و در یک قابلمه گذاشته و یک قاشق شکر و دارچین روی آن ریخته و مقداری آب و روی گاز می گذاریم تا بپزد .

حالا سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و آنقدر هم میزنیم تا کف کند .

زرده ، وانیل ، شکر را اضافه می کنیم تا به رنگ کرم در بیاید .

حالا شیر ، آرد ، بکینگ پودر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و هم می زنیم .

حالا کف قالب را با کاغذ روغنی پوشانده مقداری از مواد را ریخته و سیب یخته شده سرد شده را ریخته و دوباره مواد را روی آن می ریزیم .

حالا قالب را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه می گذاریم با زمان ۱ ساعت .

تا نیم ساعت در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابه .

طرز تهیه خانگی پای سیب

طرز تهیه خانگی پای سیب

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.