دستور ۴ مدل غذای راحت برای شام

در این مقاله میخواهیم طرز تهیه ۴ مدل غذای خوشمزه و راحت برای شام را به شما معرفی کنیم. این غذاها با مواد اولیه ای که معمولا در خانه دارید تهیه میشوند.

دستور پیتزا قایقی

وقتی هوس پیتزا کردید، قایق های پیتزای کدو سبز کم کربوهیدرات درست کنید! این دستور پیتزای کدو سبز سالم و آسان تنها در ۳۰ دقیقه آماده می شود.

عناصر

کدو حلوایی ۴ عدد متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
سس مارینارا ۱۶ قاشق غذاخوری
۱/۳ فنجان برش های فلفل
پنیر موزارلا ۱ ۱/۳ فنجان

دستور 3 مدل غذای راحت برای شام

نحوه پخت پیتزا قایقی

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کدو سبز را از طول برش دهید. از یک قاشق استفاده کنید تا برخی از مرکزهای کدو سبز را بیرون بیاورید و چاه درست کنید.

کدو سبز را روی ورقه پخت قرار دهید، آن را برش دهید. روی آن روغن زیتون بپاشید و نمک دریا و فلفل سیاه بپاشید.

کدو سبز را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر تفت دهید تا نرم شود.

هنگامی که کدو سبز برشته شد، از دستمال کاغذی استفاده کنید تا رطوبت ها را از بین ببرید.

۲ قاشق غذاخوری (۲۹٫۵ میلی لیتر) سس مارینارا را در داخل هر قایق کدو سبز بریزید. سپس پنیر موزارلا و برش های فلفلی کوچک را روی آن قرار دهید.

به مدت ۵ دقیقه بپزید. سپس به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا پنیر ذوب و قهوه ای شود.

طرز تهیه کباب مرغ مدیترانه ای کبابی برای شام

یاد بگیرید که چگونه کباب مرغ را درست کنید تا آبدار و خوش طعم شوند! این دستور کباب مرغ مدیترانه ای کباب شده شام آسان، سالم، رنگارنگ است و در ۱۰-۱۵ دقیقه پخته می شود.

عناصر

۶ سیخ بلند بامبو (یا سیخ فلزی)
سینه مرغ بدون پوست (به قطعات ۱٫۵ اینچی بریده شده)
۲ فلفل دلمه بزرگ (به قطعات ۱٫۵ اینچی بریده شده)
۲ کدو حلوایی متوسط (ورقه های ۱/۲ اینچی برش داده شده)
۱ پیاز قرمز بزرگ (به قطعات ۱٫۵ اینچی بریده شده)
۱/۲ فنجان روغن زیتون
۱/۲ فنجان آب لیمو
۲ حبه سیر (ریز شده)
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری نمک دریا
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه کباب مدیترانه ای برای شام

طرز تهیه کباب مدیترانه ای برای شام

اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید، قبل از استفاده روی گریل، آن ها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در آب خیس کنید تا از سوختن آن ها جلوگیری شود.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، سیر، شوید، جعفری، نمک دریایی و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

مرغ و سبزیجات را به سیخ بکشید.

کباب ها را به یک قابلمه اضافه کنید و روی آن سس ماریناد بریزید. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

گریل را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

بعد از اینکه گریل از قبل گرم شد، کباب های مرغ را روی گریل بگذارید و درب آن را ببندید. به مدت ۵ تا ۸ دقیقه از هر طرف بپزید تا مرغ پخته شود.

طرز تهیه قارچ سرخ شده در کره و سیر برای شام

قارچ سیر تفت داده شده در کره بهترین دستور پخت قارچ سرخ شده را فقط با ۵ ماده + ۲۰ دقیقه تشکیل می دهد. یاد بگیرید که چگونه قارچ را با چند نکته کلیدی تفت دهید، و هر بار دوست دارید این کار را انجام دهید!

 

نحوه پخت قارچ کره ای برای شام

عناصر

 قارچ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون (تقسیم شده)
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا (به سلیقه)
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه (به سلیقه)
۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۲ حبه سیر (ریز شده)
۱/۴ فنجان آب مرغ، سدیم کم شده (یا آب سبزیجات برای گیاهخواران)

نحوه پخت قارچ کره ای برای شام

قارچ ها را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید. در صورت تمایل می توانید به سرعت در آبکش بشویید، اما به خوبی خشک کنید.

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه حرارت دهید تا زمانی که روغن براق شود و وقتی کج شد به راحتی دور تابه بلغزد.

نیمی از قارچ ها را یک لایه به تابه اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید، یک بار ورق بزنید تا قارچ ها قهوه ای شوند و مایع تبخیر شود. اگر قارچ ها خیلی شروع به قهوه ای شدن کردند حرارت را تا متوسط کم کنید.

بعد از اینکه قارچ ها قهوه ای شدند و حجمشان کم شد تا فضای بیشتری در تابه ایجاد شود، آن ها را به کناره های تابه فشار دهید.

یک قاشق دیگر روغن و بقیه قارچ ها را در یک لایه در مرکز اضافه کنید. ۴-۵ دقیقه دیگر تفت دهید، دوباره تا نیمه برگردانید تا دسته دوم قهوه ای شود و مایع تبخیر شود.

قارچ ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده و هم بزنید.

حرارت را به متوسط-کم کاهش دهید. قارچ ها را از وسط ماهیتابه دور کنید تا خوب شکل بگیرد و کره را اضافه کنید. صبر کنید تا آب شود سپس سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا معطر شود. وقتی سیر کمی پخته شد، با قارچ تفت داده شده هم بزنید. ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا کره جذب قارچ شود.

آب گوشت را به تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی کف آن را بتراشید. حرارت را زیاد کنید تا دم بکشد و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به جوشیدن ادامه دهید تا مایع بپزد یا جذب قارچ شود.

آشنایی با خوشمزه ترین غذاهای کشور یونان

طرز تهیه کدوی حلوایی برشته (خیلی راحت!) برای شام

این دستور پخت کدو حلوایی خوشمزه، شام آسان و عالی برای یک وعده غذایی پاییزی است. این شیرین، خوش طعم، لطیف، و به طرز غیر قابل مقاومتی کاراملی است.

عناصر

۲ کدو حلوایی متوسط (هر کدام ۲ پوند)
۱/۴ فنجان روغن زیتون
پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
۳/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نحوه پخت کدوحلوایی برشته

 

نحوه پخت کدوحلوایی برشته

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ را با پوشاندن فویل یا کاغذ روغنی آماده کنید، یا اگر سطح نچسب خوبی برای بهترین قهوه ای شدن است، می توانید آن را خالی بگذارید.

سر و پایین انتهای کدو را برش دهید. کدو حلوایی دلیکاتا را از طول نصف کرده و دانه ها را بردارید. یک سمت برش خورده را به سمت پایین قرار دهید، سپس به صورت متقاطع به سمت پایین به ضخامت یک اینچ برش دهید. این کار را با نیمه های باقی مانده کدو حلوایی تکرار کنید.

برش های کدو حلوایی را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت بزرگ بچینید، بدون اینکه به یکدیگر دست بزنید. (در صورت تمایل می‌توانید روی تابه را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید، اما کاغذ روغنی باعث کاهش قهوه‌ای شدن آن می‌شود. اگر از فویل یا تابه ورقه‌ای برهنه استفاده می‌کنید، قبل از اضافه کردن کدو، مقداری روغن اضافی روی آن بمالید.)

کدوها را از دو طرف با روغن زیتون بپاشید. هر دو طرف را با پودر سیر (در صورت استفاده)، نمک و فلفل بپاشید.

کدو حلوایی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر تفت دهید و تا نیمه برگردانید تا کدو نرم شود و لبه های آن قهوه ای شود.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.