۸ غذای عراقی که شما را با طعم های غذاهای بین النهرین آشنا می کند

باور کنید یا نه، غذاهای عراقی که به آن غذاهای بین النهرینی نیز می گویند، به ۱۰۰۰۰ سال قبل و در زمان تمدن های پیش از اسلام از جمله سومری ها، بابلی ها و آشوری ها باز می گردد. الواح باستانی حفاری شده است که حاوی دستور العمل هایی غذایی است که در معابد در طول جشن های مذهبی آنها پخته می شد. در اینجا لیستی از غذاهای خوشمزه عراقی وجود دارد که مطمئناً شما را چشیدن طعم آن وسوسه می کند.

۸ غذای عراقی که شما را با طعم های غذاهای بین النهرین آشنا می کند

بریانی عراقی – غذای سنتی برنج و گوشت

این نسخه عراقی بریانی – پخت آهسته برنج با گوشت – است که در بسیاری از کشورهای اسلامی شرق میانه و سایر نقاط جهان با جمعیت مسلمان نیز رایج است. این غذای بسیار قدیمی غذای اصلی ناهار/شام به سبک انحصاری عراقی طبخ می شود و یک منوی رایج برای مناسبت هایی مانند عید یا جشن های عروسی محلی است.

چه طعمی دارد: استفاده از اسانس ها، ادویه ها و طعم دهنده های زیاد، همراه با برنج معطر و گوشت، طعمی شگفت انگیز به آن می بخشد.

بهترین غذاهای کشور تایلند را میشناسید؟

بامیا – گوشت با بامیه

این غذا عمدتاً با گوشت بره و ادویه های مختلف پخته می شود، این غذا نیز یک غذای بومی محبوب عراقی است.

چه طعمی دارد: ترکیب کمیاب بامیه سبز با گوشت قرمز طعم بی نظیری به آن می دهد.

کیمه عراقی – گوشت چرخ کرده

اگرچه کیمه یک غذا با گوشت چرخ کرده است که در نقاط مختلف جهان بسیار متداول است، به ویژه شرق میانه و شبه قاره هند است، اما سبک پخت کیمه عراقی کاملاً متفاوت از بقیه است.

چه طعمی دارد: در هر دو نوع، گوشت تقریباً خرد شده یا خمیر گوشت کاملاً با طعم نخود خرد شده (گرم بنگالی) و سس غلیظ و تند ترکیب می شود و تجربه بسیار رضایت بخشی از غذا خوردن را به شما می دهد.

کبه – پیش غذا با گوشت سرخ شده

8 غذای عراقی که شما را با طعم های غذاهای بین النهرین آشنا می کند

این که با نام‌های مختلفی مانند کیبه، کبه شناخته می‌شود، اساساً یک نان سرخ شده همراه با گوشت بره و چاشنی‌های مختلف است. شکل پتی می تواند با شکل اصلی متفاوت باشد و می تواند آب پز، پخته یا پر شود.

چه طعمی دارد: به سبک پخت و مواد یا نوع گوشت استفاده شده بستگی دارد، از جمله گوشت چرخ کرده گاو بدون چربی، بره، بز و گوشت شتر. طعم کوبای سرخ شده و شکم پر با سس آب پز متفاوت است، در حالی که کوباهای تهیه شده از گوشت شتر با آنهایی که با گوشت بز درست می شوند متفاوت است.

کباب عراقی – گوشت کبابی با ادویه

کباب نیازی به معرفی بیشتر ندارد، اگرچه کباب عراقی از نظر طعم  با کباب های دیگر متفاوت است. این نیز یک غذای خیابانی محبوب است که عمدتاً از گوشت بره، گوسفند یا هر گوشت قرمز دیگری تهیه می‌شود (با این حال، ممکن است نسخه گیاهی آن را نیز انتخاب کنید).

طعم آن چگونه است: گوشت طعم دار شده که با ادویه های انحصاری خاورمیانه اضافه شده است، پس از پخته شدن آهسته روی آتش باز بافت بسیار لطیف و طعم لطیفی پیدا می کند.

تشریب –  نان و گوشت

این دوباره یک غذا با گوشت است.  سوپ را با نخود و مرغ یا بره تهیه می کنند و با نان می خورند که تکه تکه می شود و سوپ گوشت را در ظرفی روی آن می ریزند.

طعم آن چیست: نان لطیف و سوپ تند که اغلب با گوجه فرنگی پخته می شود، جذابیت اصلی این غذای خوش طعم است.

قوزی – غذای ملی عراق

«قوزی» یا «خوزی» نیز نامیده می‌شود، این یک بره کامل بریان شده است که با برنج، سبزیجات، آجیل و ادویه‌ها پر شده و روی حرارت بسیار کم روی آب زیر آب پخته می‌شود. یا فر را ببندید

چه طعمی دارد: استفاده از زغال به این غذا طعم دودی می دهد. علاوه بر این، برنج و سبزیجات معطر به طعم بی نظیر آن کمک می کند.

دلمه – سبزیجات پر گوشت (یک غذای ملی از عراق)

دلمه از غذاهای ملی عراق محسوب می شود. این اساساً خانواده ای از غذاهای پر از سبزیجات است که عمدتاً برای این منظور از گوشت استفاده می شود. نمونه ای از دلمه دلمه مهشی به معنای پیاز شکم پر است که یکی از معروف ترین غذاهای این کشور است.

چه مزه ای دارد: نیازی به ذکر نیست که طعم مخلوط قوی گوشت و سبزیجات تند با ادویه ها، گیاهان و عطرهای مختلف دیگر چقدر شگفت انگیز است.

معروف ترین غذاهای عراقی

کنافه – یک دسر محبوب عراقی

این یک دسر شیرینی است که می تواند چهار تغییر در سبک پخت و پز داشته باشد، یعنی. ریز، خشن، مخلوط و پیچ خورده. کنافه را می توان بعد از هر وعده غذایی سرو کرد و روز به روز در سایر نقاط خاورمیانه محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

چه طعمی دارد: طعم شگفت انگیز نابلسی و گلاب، همراه با شربت شکری که شیرینی در آن خیس شده است، حتی چند ساعت پس از خوردن شما اثری سیر کردن طولانی مدت خواهد داشت!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.