طرز پخت خورش گردو

طرز پخت خورش گردو

خورش گردو یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم شهر دامغان است. این غذا طعم شیرینی دارد و به همین دلیل به آن رب انار اضافه می کنند .

در ادامه این مطلب مجله آنلاین فارسی ها شما را به خواندن

طرز پخت خورش گردو

دعوت می کند . امیدواریم لذت ببرید .

طرز پخت خورش گردو

مواد لازم خورش گردو

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

گردو  ۳۰۰ گرم

پیاز (نگینی‌ خردشده) ۱ عدد

رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه

 

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

زرشک ۲ قاشق سوپخوری

فلفل ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع به مقدار لازم

طرز پخت خورش گردو

داخل قابلمه مقداری روغن گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم . سپس گوشت را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و ۲ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و در آن را می بندیم تا بپزد .

در مرحله بعد گردو را با مقداری روغن تفت می دهیم .

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد . سپس از روی حرارت برداشته داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک می ریزیم .

 

فارسی ها

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.