طرز تهیه خمیر سمبوسه

طرز تهیه خمیر سمبوسه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خمیر سمبوسه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

برای تهیۀ هر نوع سمبوسه ای از این دستور پخت خمیر می توانید استفاده کنید و یک سمبوسۀ خانگی خوشمزه تهیه کنید.با ما در تهیه “خمیر سمبوسه” همراه باشید.

مواد لازم خمیر سمبوسه

آرد:۳ پیمانه
مایه خمیر:۱ قاشق چایخوری
نمک :۱ قاشق چایخوری
آب گرم :۱ پیمانه
روغن گیاهی :۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر سمبوسه

ابتدا آب گرم و خمیر مایه را مخلوط کرده و کنار بگذاردی تا عمل بیاید.

در این فاصله آرد نمک را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید، خمیر مایه را افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.

خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود، سپس روغن را بیافزایید و ورز دهید تا خمیر نرم شده و حالت بگیرد.

خمیر را به ۱۲ گلوله یک اندازه تقسیم کرده و روی آن را با یک لایه پلاستیک بپوشانید

و برای یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

خمیر را بعد از یک ساعت روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود ۳ میلی متر برسد.

نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسه

خمیر سمبوسه جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.