آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه ۳ مدل ترشی خوشمزه و راحت با لوبیا سبز

تابستان است و فصل لوبیا سبز. یکی از سرگرمی های خوشمزه هم درست کردن ترشی خانگی است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه ترشی لوبیا سبز را به چند روش مختلف به شما عرضه کنین. درست کنید و نوش جان نمایید.

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز آسان

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز آسان

درست کردن ترشی با لوبیا سبز عالی است! آنها را میتوانید با غذاهای مختلف میل نمایید و لذت ببرید.

عناصر

۱ فنجان سرکه برنج
۳ فنجان سرکه سفید
۲ لیوان آب
۳ قاشق غذاخوری نمک
شوید
۱ حبه سیر بزرگ نصف شده
۱/۴ قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چایخوری دانه خردل
۱/۴ قاشق چایخوری دانه کرفس
۱/۴ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
۸ فنجان لوبیا سبز، تمیز شده و در صورت لزوم خرد شود

شیشه های خود را با شستن آنها در آب گرم و صابون آماده کنید یا آنها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید. آنها را در آب داغ و در حال جوش فرو کنید تا آماده استفاده شوند. همیشه از درپوش های جدید استفاده کنید و آنها را نیز در آب گرم و صابون بشویید. آنها را در یک کاسه آب داغ بگذارید تا آماده استفاده شود.

در یک قابلمه بزرگ سرکه ها، آب و نمک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. هم بزنید تا نمک حل شود.

در هر شیشه شوید، سیر، دانه فلفل، دانه خردل، دانه کرفس و فلفل قرمز را اضافه کنید. لوبیا سبز را تا حد امکان فشرده در شیشه بچینید. روی آن را آب نمک داغ بریزید و سر آن را خیلی کم خالی بگذارید. هر حباب شکل گرفته را با احتیاط با چاقو بردارید. روی آن را پاک کنید و درب آن را بگذارید و محکم کنید.

به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پلمپ شود.

ترشی ترد و تند لوبیا سبز

ترشی ترد و تند لوبیا سبز

۱ و ۳/۴ پیمانه لوبیا سبز، خرد شده
۱ تا ۲ فلفل سبز یا قرمز
چند فلفل شیرین کوچک
۱ سیر، پوست کنده
شوید تازه
۲ ۱/۲ فنجان سرکه
۲ ۱/۲ فنجان آب
نمک ۱/۴ فنجان

شیشه ها، درب ها را تمیز و استریل کنید. سیر، فلفل، لوبیا سبز و شوید را تا جایی که می توانید فشرده در ۴ شیشه قرار دهید.
در یک قابلمه بزرگ، سرکه، آب و نمک را به جوش بیاورید. مخلوط سرکه داغ را با احتیاط روی لوبیاها در شیشه ها بریزید (برای جلوگیری از تماس با لیوان در مرکز آن بریزید) و حدود ۱/۲ اینچ فضا در بالا باقی بگذارید.
شیشه ها را به آرامی کمی ضربه بزنید تا محتویات آن جا بیفتد و حباب ها آزاد شوند و در صورت نیاز مایع بیشتری به آن اضافه کنید. سر شیشه ها را تمیز کرده و درب آن ها را ببندید و محکم کنید.
شیشه ها را در یک قابلمه آب داغ قرار دهید، به دمای ۱۸۰ تا ۱۸۵ درجه فارنهایت برسانید و لوبیاها را با نگه داشتن آنها در دمای ۱۸۰ تا ۱۸۵ به مدت ۳۰ دقیقه پاستوریزه کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه ها به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر در آب داغ بمانند.
شیشه ها را از اب خارج کنید و بگذارید بمانند . اگر درب هر یک از شیشه ها محکم نشد، آن شیشه را در یخچال نگه دارید و از ترشی های خود لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با شوید

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با شوید

اگر طعم شوید را دوست دارید، میتوانید این ترشی خوشمزه و آسان را درست کنید.

▢  لوبیا سبز تازه تمیز و شسته شده
▢ ½ پیاز متوسط تمیز و نازک برش داده شده است
▢ ۳ قاشق غذاخوری دانه شوید جدا شده است
▢ ۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده (اختیاری)

▢ آب ۳ لیوان
▢ ۳ فنجان سرکه سفید
▢ ۱ قاشق غذاخوری نمک

در حالی که لوبیاها آماده می شوند، آب نمک را به جوش بیاورید.
پیاز خرد شده را در کف هر شیشه استریل شده تقسیم کنید. این را می توان به ترجیح شخصی تنظیم کرد. یک لوبیا بردارید و با استفاده از شیشه به‌عنوان راهنما، لوبیا را به اندازه نیم اینچ از قسمت بالایی آن برش دهید (۱/۲ اینچ را برای فضای سر باقی بگذارید). تمام لوبیاها را با استفاده از این لوبیا کوتاه کنید.
لوبیاها را در شیشه ها قرار دهید، آنها را به صورت عمودی قرار دهید و فشرده بسته بندی کنید تا لوبیاها در شیشه ها سفت شوند. دانه های شوید را روی لوبیاها اضافه کنید. اختیاری: اگر لوبیا تند می خواهید، فلفل قرمز خرد شده را به هر شیشه اضافه کنید.
هنگامی که آب نمک به جوش آمدند، آب نمک را روی هر شیشه بریزید و ½ اینچ فضای سر باقی بگذارید. درب ها را روی شیشه ها قرار دهید و آنها را در آب داغ قرار دهید. زمانی که آب دوباره شروع به جوشیدن کرد به مدت ۱۲ دقیقه این کار را انجام دهید.
پس از فرآوری، از یک شیشه بالابر استفاده کنید و شیشه ها را از آب خارج کنید. اینها باید حداقل دو هفته قبل از خوردن کنار گذاشته شوند اما تا یک سال در یک مکان خنک و تاریک دوام خواهند داشت.

چگونه جعفری را برای زمستان منجمد کنیم؟

ارزش تغذیه ای

میزان مصرف: ۰٫۱۲۵ شیشه کالری: ۱۶ کیلو کالری کربوهیدرات: ۲٫۹ گرم پروتئین: ۰٫۷ گرم چربی: ۰٫۱ گرم چربی اشباع شده: ۰ گرم چربی غیر اشباع چندگانه: ۰٫۱ گرم چربی غیراشباع تک: ۰ گرم چربی ترانس: ۰ گرم کلسترول: ۸ گرم کلسترول: ۶ گرم، ۸ گرم، ۶ گرم سدیم ۰ میلی گرم. گرم فیبر: ۱٫۱ گرم شکر: ۱٫۳ گرم ویتامین A: 15.6 واحد ویتامین C: 4.8 میلی گرم کلسیم : ۱۷٫۸ میلی گرم آهن: ۰٫۴ میلی گرم

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا