طرز تهیه کیک اسفناج وانیلی و کاپ کیک اسفناج با رنگی بی نظیر

این کیک اسفناج وانیلی سبز روشن است و طعم اسفناج آن زیاد نیست ، بنابراین طعم آن شبیه کیک وانیلی است – اما رنگی باورنکردنی دارد! این یک کیک سبزیجات است که خوشمزه و سالم است و به عنوان کیک تولد یا برای هر مناسبتی کیک اسفناج عالی است.

این یک دستور کیک عالی برای یک مهمانی بچه‌ها است، و من قبلاً آن را به کیک دایناسور برای تولد پسرم تبدیل کرده‌ام!کیک روی پایه کیک با چند برش برداشته شده است.هفت سال پیش، برای اولین تولد پسرم، در آشپزخانه کوچکم ایستادم و کیک تولد او را پختم.من سعی می کردم یک نسخه سالم تر بسازم و اولین کیک سبزیجاتم را پیدا کردم.

مواد تشکیل دهنده کیک اسفناج

۳ فنجان (۱۵۰ گرم) اسفناج خام
۳ تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
¾ فنجان (۱۵۰ گرم) شکر
⅔ فنجان (۱۰۰ گرم) سس سیب
½ فنجان (۱۰۰ میلی لیتر) روغن گیاهی
۲ فنجان (۲۵۰ گرم) آرد ساده
بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری نمک

برای فراستینگ وانیلی

½ چوب (۷۵ گرم) کره بدون نمک
۲ فنجان (۲۵۰ گرم) پودر قند الک شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری شیر

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب های کیک ۲×۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) را چرب کرده و بپوشانید.
اسفناج را چند دقیقه بخار پز یا بجوشانید تا پژمرده شود.
زیر آب سرد بمالید تا تازه شود، تخلیه شود و رطوبت اضافی آن گرفته شود.
با همزن دستی خوب پوره کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ، روغن، وانیل، سس سیب و شکر را خوب با همزن بزنید. پوره اسفناج را هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
در قالب های آماده شده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ فرو رفته تمیز بیرون بیاید بپزید. به مدت ۵ دقیقه در قالب خنک کنید و سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

برای فراستینگ وانیلی

همه مواد را با همزن بزنید تا پف کند. در صورت لزوم کمی شیر به رقیق یا پودر قند اضافه کنید تا غلیظ شود.
در یخچال قرار دهید تا آماده شود تا روی کیک کاملا خنک شده پخش شود. در صورت تمایل با آبپاش تزئین کنید.

کیک اسفناج

آموزش گام به گام کیک اسفناج

این مراحل آسان را دنبال کنید تا یک کیک اسفناج وانیلی عالی درست کنید!

۱: اسفناج را چند دقیقه بخارپز کنید یا بجوشانید تا پژمرده شود.

۲: اسفناج را زیر آب سرد بمالید تا تازه شود، سپس آبکش کنید.

۳: رطوبت اضافی را به آرامی فشار دهید.

۴: با همزن دستی خوب پوره کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ، روغن، وانیل، سس سیب و شکر را با همزن میزنیم.
۵: تخم مرغ ها (یا تخم کتان برای وگان شدن آن)، روغن، وانیل، سس سیب و شکر را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

۶: خوب مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

۷: اسفناج پوره شده را با آن مخلوط کنید.

۸: آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

در قالب های آماده شده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

سپس کاملا خنک شده و با فراستینگ وانیلی پوشانده می شود.

نکات آشپزی برای تهیه کیک اسفنجی

در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا اسفناج راحت تر پوره شود

سعی کنید اسفناج را به صورت خمیری درآورید تا رنگ آن سبز و زنده شود

پس از اضافه کردن آرد، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید – فقط آن را خوب و بدون رگه های آرد مخلوط کنید.

آن را وگان یا گیاهی کنید – به جای آن از تخم کتان استفاده کنید. برای جایگزینی هر تخم مرغ در دستور غذا، یک قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده را با سه قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید سپس بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. به دستور غذا جایی که نیاز به تخم مرغ دارد اضافه کنید. همچنین در فراستینگ، کره و شیر بدون لبنیات را جایگزین کنید.

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

طرز تهیه مافین اسفناج

این کلوچه های اسفناجی شیرین مطمئنا سبز روشن هستند! مقدار زیادی اسفناج در آنها وجود دارد، اما طعم آن از بین می رود، بنابراین طعم مافین شکلاتی موزی را می دهد.

مافین اسفناج

مواد اولیه مافین اسفناج

۲ و نیم فنجان اسفناج خام (۱۲۵ گرم)
¼ فنجان روغن (۶۰ میلی لیتر)
۱ عدد موز رسیده
½ فنجان شکر (۱۰۰ گرم)
۲ عدد تخم مرغ آزاد
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ ½ فنجان آرد همه منظوره (ساده) (۲۰۰ گرم)
۱ ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
½ قاشق چایخوری نمک
¾ فنجان شکلات چیپسی (۷۵ گرم)

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت/۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی مافین را خط یا چرب کنید.
اسفناج را با قرار دادن در یک کاسه آب در حال جوش برای چند دقیقه پژمرده کنید، سپس آبکش کنید و برای مدت کوتاهی زیر آب سرد بشویید.
به آرامی رطوبت اضافی اسفناج را بگیرید، سپس آن را کمی خرد کنید و به همراه روغن، موز، شکر، تخم مرغ و وانیل به مخلوط کن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
آن را در ظرفی بریزید، سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید. به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس شکلات چیپسی ها را تا کنید. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود، اما مطمئن شوید که رگه‌هایی از آرد دیده نمی‌شود.
¾ فنجان مافین را پر کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیخ داخل سیخ تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه در سینی خنک شود سپس آن را بردارید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

نکته های پخت مافین اسفناج

آن را گیاهخوار کنید: ۲ تخم کتان را جایگزین کنید (۲ قاشق غذاخوری آرد کتان/کتان آسیاب شده را با ۶ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه غلیظ شود).
آن را بدون گلوتن کنید: از آرد و بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید.
از یک موز واقعا رسیده استفاده کنید. شیرین تر خواهد بود، بنابراین شیرینی زیادی به این دستور مافین کم شکر اضافه می کند.
این مافین ها را تا ۴ روز در ظرف دربسته روی پیشخوان نگهداری کنید.
این مافین ها خوب یخ می زنند. به سادگی آنها را در پلاستیک بپیچید، آنها را در ظروف فریزر قابل استفاده مجدد قرار دهید یا به کیسه فریزر اضافه کنید و تا سه ماه در فریزر قرار دهید.

اسموتی اسفناج

اسموتی اسفناج

برای افزایش سریع انرژی، دستور تهیه اسموتی اسفناج را با انواع میوه ها و سبزیجات مانند آناناس، موز، سیب در هر وعده درست کنید.

▢۱ فنجان تکه های یخ
▢۲ فنجان تکه های آناناس منجمد
▢ ½ فنجان برش های موز یخ زده، حدود ۱ عدد موز متوسط
▢۱ فنجان سیب خرد شده،سیب قرمز یا سبز، به قطعات ۱ اینچی بریده شده
▢۲ فنجان اسفناج
▢½ فنجان ماست یونانی ساده بدون چربی یا بدون لبنیات
▢۱ فنجان شیر بادام شیرین نشده

تکه های یخ، آناناس، تکه های موز، سیب خرد شده، اسفناج بچه، ماست و شیر بادام را به مخلوط کن اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و با سرعت متوسط ​​حدود ۳۰ ثانیه، در صورت نیاز از دستکاری استفاده کنید. برای ۱۵ تا ۳۰ ثانیه سرعت را به بالا افزایش دهید تا غلیظ و صاف شود.در صورت نیاز با شیر بادام بیشتری تنظیم کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
آن را گیاهی و بدون لبنیات کنید:ماست های گیاهی مانند بادام، سویا، بادام هندی یا نارگیل را جایگزین ماست یونانی کنید.
برای طعم شیرین تر: مقداری شربت افرا خالص یا عسل را هر بار ۱ قاشق چایخوری اضافه کنید تا به میزان شیرینی مورد نظر برسد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • خانه
  • آشپزی
  • دسر
  • طرز تهیه کیک اسفناج وانیلی و کاپ کیک اسفناج با رنگی بی نظیر