طرز تهیه حلوای انجیر خانگی

طرز تهیه حلوای انجیر خانگی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه حلوای انجیر خانگی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“حلوای انجیر” یکی از حلواهای خوشمزه و مغذی است که دستور تهیه آسانی دارد و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد و به عنوان یک دسر مقوی سرو کرد.

مواد لازم حلوای انجیر :

آرد برنج :۱۵۰ گرم
آرد:۵۰ گرم
انجیر :۱۵۰ گرم
شکر:۲۵۰ گرم
کره گیاهی:۵۰ گرم
روغن مایع:به مقدار لازم
گردو خرد شده:۵۰ گرم
زعفران :به مقدار لازم
آب:۲ پیمانه
گلاب :۲ پیمانه

حلوای انجیر

طرز تهیه حلوای انجیر :

برای تهیه این حلوا ابتدا باید انجیر را از شب قبل در مقداری آب خیس دهید تا نرم شود. بعد انجیر نرم شده را با مقداری آبداخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.

سپس پوره انجیر را همراه با شکر ، گلاب ، گردوی خرد شده و ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیایند و شکر حل شود.

بعد آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط کنید و داخل تابه ای بریزید تا بر روی حرارت کم ، آرد تفت بخورد و رنگ آن یکی دو درجه تغییر کند.

سپس کره و مقداری از روغن مایع را داخل آرد تفت داده شده بریزید و خوب هم بزنید تا روغن جذب آرد شود.

دقت کنید تا روغن مایع زیاد ریخته نشود که باعث شل شدن آرد خواهد شد. وقتی آرد سرخ شد ، شهد آماده شده را کم کم به آرد حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا فرم بگیرد و صاف و یکدست شود.

نکته ها :

بجای گردو میتوانید از خلال پسته و خلال بادام هم استفاده کنید.

گردو را پودر نکنید.

بجای کره از روغن جامد هم میتوانید استفاده کنید

اگر فرصت کافی برای خیس کردن انجیر نداشتید میتوانید آن را چند دقیقه ای در آب بجوشانید تا نرم شود.

 

نکات تکمیلی در مورد حلوای انجیر

حلوای انجیر جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
حلوای انجیر را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.