طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کاسترول شلغم؛ غذایی متفاوت با پنی سیلین ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شلغم کوچک – یک کیلو و۳۰۰ گرم
قارچ درشت خرد شده – ۲۰ گرم
خردل – یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه – به مقدار لازم
خامه – ۳ پیمانه
سیر خرد شده – یک حبه
پنیر پارمزان رنده شده – نصف پیمانه
نان خرد شده – نصف لیوان
۱- فر را از قبل گرم کنید.
۲- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید.
۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خردشده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
۴- شلغم ها را باریک برش بزنید و نصف آن ها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود . ۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید ،سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید .
۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.
منبع،خراسان