طرز تهیه دو مدل غذا با مرغ،تاکو مرغ و سوپ پاستا و مرغ

دو مدل غذا با مرغ

تاکو مرغ آسان

این تاکو مرغ آسان به شما امکان می دهد هر زمان که دوست دارید غذای به سبک رستورانی سرو کنید. این یک وعده غذای مکزیکی واقعی است که تمام خانواده شما دوست خواهند داشت. تکه های مرغ خوشمزه با چاشنی تاکوی خانگی تهیه شده و با پنیر تازه، کاهو و سالسا یا خامه ترش هر کدام که مورد علاقه شما باشد سرو می شود.

دوره: شام
آشپزی: مکزیکی
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت:۱ ساعت
زمان کل: ۱ ساعت ۱۵ دقیقه
کالری: ۱۲۸ کیلو کالری

طرز تهیه تاکوی مرغ آسان

مواد اولیه

۴-۶ عدد سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان
۸ عدد تورتیلا
پنیر رنده شده
کاهوی ریز خرد شده

دستور تهیه چاشنی تاکو خانگی

خامه ترش
سالسا و سایر تاکوهایی که دوست دارید
روغن زیتون یا کلزا

دستور تهیه چاشنی تاکو خانگی

۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
۱/۴ قاشق چایخوری پونه کوهی آسیاب شده
۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
۱ قاشق غذاخوری نمک خوراکی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه تاکو مرغ

در آرام پز

سینه های مرغ را با ۱ فنجان آب یا آب مرغ در آرام پز قرار دهید.
چاشنی تاکو را روی مرغ و مایع اطراف آن نیز بپاشید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت روی کم یا ۴ ساعت روی زیاد بپزید.
سینه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید.
مرغ را خارج کرده و با دو چنگال روی تخته برش خرد کنید
گوشت را به آرام پز برگردانید.

در زودپز

سینه های مرغ آب شده را در زودپز قرار دهید.
با چاشنی تاکو بپوشانید.
۱ فنجان آب مرغ یا آب اضافه کنید.
با فشار بالا به مدت ۶ دقیقه بپزید.
اجازه دهید ۱۰ دقیقه آزاد شود.
مرغ را خارج کرده و با دو چنگال روی تخته برش خرد کنید.
گوشت را به زودپز برگردانید.

روغن را به ماهیتابه کوچک (حدود ۱/۴ اینچ) اضافه کنید. حرارت را تا متوسط ​​به بالا.
نان تورتیلا را در روغن بریزید، باید خیلی سریع بپزد و بپزد.
وقتی طلایی یا ترد شد، آن را برگردانید و از وسط تا کنید. سپس نیمه بالایی تورتیلا را خارج از روغن نگه دارید.
بعد از اینکه آن طرف طلایی شد، آن را به سمت بالا برگردانید تا جایی که طرف طلایی از روغن خارج شده و طرف دیگر در حال پخت است.
وقتی آن طرف تمام شد، آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید و بگذارید روغن آن کشیده شود.

پس از آماده شدن گوشت و تورتیلا، نوبت به قسمت سرگرم کننده کار می رسد. از یک چنگال برای اضافه کردن مرغ داخل پوسته تاکو استفاده کنید، سپس به هر ترتیبی که انتخاب کردید با مواد پرکننده مورد علاقه خود پر کنید. ما دوست داریم یک “خط مونتاژ” روی پیشخوان آشپزخانه خود راه اندازی کنیم و به همه اجازه دهیم تاکوهای خود را بسازند. پنیر، کاهو، خامه ترش، سالسا – هر چه دوست دارید، هر طور که دوست دارید. لذت بردن!

نکته های تهیه تاکو مرغ

مرغ خود را به راحتی با استفاده از  همزن خرد کنید.
اگر تورتیلاهای خود را سرخ می کنید، بهترین زمان برای این کار در حالی است که مرغ در حال پختن است. آنها آماده هستند و منتظر خواهند بود که گوشت تمام شود.
اگر نیاز به صرفه جویی در زمان دارید، از تورتیلاهای آردی یا پوسته تاکو استفاده کنید.
هیچ قانون سخت و سریعی در مورد پنیر وجود ندارد، اما برخی از موارد مورد علاقه من برای تاکو عبارتند از چدار و کوتیجا.
اگر مرغ را از حالت یخ زده می پزید، ۵ دقیقه زمان پخت اضافی در زودپز و ۶۰ دقیقه زمان پخت اضافی در آرام پز اضافه کنید.

پیشنهاد می کنیم مقاله “آموزش چند مدل سالاد جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

سوپ ماکارانی و مرغ خانگی

این دستور پخت سوپ خانگی دارای طعمی عالی است. مرغ سوخاری در یک آبگوشت خامه‌ای و طعم‌دار، با مقدار زیادی ماکارانی، سبزیجات تازه بریده شده و طعم‌دهنده.

دوره: شام
آشپزی: آمریکایی
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
زمان کل: ۲۵ دقیقه
وعده های غذایی: ۸
کالری: ۳۹ کیلو کالری

عناصر

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست یا باقی مانده مرغ سوخاری
۱ قوطی خامه
۱ پیمانه آب مرغ
۱ فنجان هویج تازه خرد شده حدود ۲-۳ هویج

طرز تهیه سوپ ماکارانی

از مرغ سوخاری استفاده کنید یا مرغ تازه خود را بپزید و خرد کنید (اگر وقت داشتم مرغم را در یک تابه ۹×۱۳ با چند قاشق آب قرار می‌دهم و روی آن را می‌پوشانم و به مدت ۱ ساعت در دمای ۳۵۰ درجه می‌پزم).
آب مرغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید و هویج را اضافه کنید.
هویج را به جوش بیاورید و بپزید تا نرم شود (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه). در این فاصله در قابلمه ای جداگانه برای پاستا آب را به جوش بیاورید.
پاستا را طبق دستور بسته بجوشانید سپس آبکش کنید.
پاستا، خامه و مرغ مکعبی پخته شده را به مخلوط آب مرغ و هویج اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و سرو کنید.

سوپ ماکارانی و مرغ خانگی

نکته های سوپ ماکارانی

سوپ باقیمانده را به دسته هایی تقسیم کنید که می توانید آن را بیرون بیاورید و در صورت نیاز استفاده کنید. این هم برای یخچال و هم برای فریزر صدق می کند. وقتی فقط به یک کاسه نیاز دارید، از یخ زدایی کل قابلمه سوپ جلوگیری می کند.

ارزش تغذیه ای

 کالری: ۳۹ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۲ گرم | پروتئین: ۶ گرم | چربی: ۱ گرم | چربی اشباع شده: ۰٫۲ گرم | چربی اشباع نشده چندگانه: ۰٫۱ گرم | چربی تک غیراشباع: ۰٫۲ گرم | چربی ترانس: ۰٫۰۰۴ گرم | کلسترول: ۱۸ میلی گرم | سدیم: ۴۵ میلی گرم | پتاسیم: ۱۵۶ میلی گرم | فیبر: ۰٫۴ گرم | شکر: ۱ گرم | ویتامین A: 2682IU | ویتامین C: 1 میلی گرم | کلسیم: ۷ میلی گرم | آهن: ۰٫۲ میلی گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.