دستور پخت ته چین شیرازی

دستور پخت ته چین شیرازی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت ته چین شیرازی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

برای درست کردن ته چین شیرازی ابتدا فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود…

مواد لازم ته چین شیرازی

فیله مرغ خرد شده نیم کیلو
برنج ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
کره ذوب شده یک قالب۱۰۰ گرم
زرشک ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران خشک ۱ قاشق چای خوری
شکر نرم و دانه ریز ۱ قاشق سوپ خوری
بادنجان ورقه ای خرد شده ۴ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
خلال پسته مقداری برای تزیین
خلال بادام مقداری برای تزیینته چین شیرازی
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه ته چین شیرازی

برنج را خوب بشویید و با نمک چند ساعت خیس کنید.

زرشک را هم کمی خیس کنید تا گل و لای آن ته نشین شود.

سپس فیله مرغ را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. بعد در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و زرشک شسته شده را در آن کمی تفت دهید و مدام هم بزنید تا نسوزد .بعد شکر را روی زرشک ها بریزید و ۲ ، ۳ دقیقه ای همچنان به تفت دادن ادامه دهید.

بادمجان های ورقه ای خرد شده را هم بعد از اینکه چند ساعت در آب و نمک قرار دادیم تا تلخیش گرفته شود در مقداری روغن سرخ کنید.

و بعد از سرخ شدن بادمجان ها آنها را روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

در ظرف دیگری هم ماست ، کره ، زرده تخم مرغ ، فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط میکنیم و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد برنج خیس داده شده را آبکش کنید و با زعفران مخلوط کنید.

در این فواصل فر را هم روشن کنید تا گرم شود.

قالب نچسب مورد نظر را چرب کنید و داخل آن یک لایه از مخلوط برنج و زعفران را بریزید و کاملا فشار دهید.

بعد روی آن را با یک لایه مرغ ، یک لایه بادمجان و یک لایه زرشک بپوشانید.و روی قالب را با یک فویل آلومینیومی کاملا ببندید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید تا ته چین پخته شود.

وقتی ته چین پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خلال پسته و بادام و زرشک تفت داده شده تزیین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ته چین شیرازی

ته چین شیرازی جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۴۵دقیقه میباشد .
ته چین شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.