طرز تهیه چیکن ماسالا هندی
در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه چیکن ماسالا هندی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کردهایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه چیکن ماسالا هندی
چیکن ماسالا غذای بسیار خوشمزه و معروف هندی است اما در سراسر دنیا به خصوص در انگلیس طرفداران زیادی دارد .
مواد لازم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
زنجبیل له شده ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
خامه نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه رنده شده ۲ عدد
سیر ۲ حبه
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ را به تکه های کوچک برش می زنیم .
سپس در یک ظرف نسبتا بزرگ مرغ ، زنجبیل ، ماست ، آبلیمو ، ادویه گرام ماسالا ، دارچین ، فلفل قرمز و سیاه ، پودر زیره و نمک را با یکدیگر مخلوط می کنیم .
ظرف را مدت به سه ساعت در یخچال میگذاریم .
حالا پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه تفت میدهیم .
سیر و فلفل و زردچوبه به آن می زنیم پس از این که پیاز ها کمی سرخ شدند به آن ادویه نیز اضافه میکنیم .
سپس گوجه های رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
پس از آن خامه را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم ۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود .
در طی این زمان مرغمان را از یخچال در می آوریم .
مرغ ها را از داخل مواد درون کاسه جدا می کنیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود .
طرف دیگر آن نیز سرخ می کنیم .
حالا مرغ سرخ شده را به سسی که آماده کردهایم اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا با هم بپزند .
پس از تبخیر شدن کامل آب مواد ، مرغ ها را در یک ظرف بچینید و روی آن را با گشنیز تزئین کنید .
می توانید این غذا را با برنج یا نان میل کنید .
نوش جان!