طرز تهیه فلفل دلمه‌‌ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه‌‌ای شکم پر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه فلفل دلمه‌‌ای شکم پر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

دلمه فلفل دلمه ای یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در ادامه طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
اگر قصد درست کردن دلمه فلفل دلمه ای را دارید این مواد را مهیا نمایید:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۸ عدد
سبزی دلمه ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
برنج ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به اندازه لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شکر (در صورت تمایل) ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
ابتدا سبزی ها را پس از تمیز کردن خوب بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید.

برنج را هم خوب بشوید و بعد با ۲ لیوان آب و کمی نمک داخل قابلمه ای کوچک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود و بعد آن را آبکش کنید.

سپس پیاز داغ ها را با گوشت چرخ کرده تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت گرفته شود.بعد مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و تفت دهید در آخر هم رب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رب کمی تفت بخورد و بعد یک لیوان آب داخل آن بریزید تا گوشت بر روی حرارت ملایم بپزد و کم کم آب آن جمع شود.

سبزی ها را هم در کمی روغن سرخ کنید و بعد با گوشت چرخ کرده پخته شده مخلوط کنید و بعد از یک تفت ریز از روی حرارت بردارید.برنج آبکش شده را هم به مخلوط گوشت و سبزی اضافه کنید.

سر فلفل دلمه ای ها را هم به شکل دایره ببرید و داخلش را خالی کنید و بعد داخل یک قابلمه بگذارید و با کمی نمک و آب روی حرارت قرار دهید تا در اثر جوشیدن و بخار آب کمی نرم شود.

بعد دلمه های نیمه پخته و نرم شده را از قابلمه بیرون بیاورید و بعد از اینکه سرد شد داخل آن را با مایه گوشت آماده شده پر میکنیم و سر آن را با فشار رویش قرار میدهیم تا نیفتتد.

یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم تا دلمه ها را در آن کنار هم بچینیم . درون قابلمه کمی آب میریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب به آرامی به جوش بیاید و دلمه ها له نشوند.بعد از اینکه مطمئن شدید دلمه ها پخت و آب آن جمع شد آن را از قابلمه بیرون میاوریم و در ظرف دلخواه سرو میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد دلمه فلفل دلمه ای
دلمه فلفل دلمه ای جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
دلمه فلفل دلمه ای را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.