آموزش چند مدل مافین خوشمزه و جدید

آموزش چند مدل مافین خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش چند مدل مافین خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-مافین ادویه ای کدو تنبل

مواد اولیه:

۲ فنجان آرد بادام
۳/۴ فنجان شکر نارگیل
۱/۲ فنجان نشاسته تاپیوکا
۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، یا روغن نارگیل
۱/۲ فنجان پوره کدو تنبل
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

مواد میانی مافین:

۱/۲ فنجان آرد بادام
۱ قاشق چایخوری دارچین
کمی نمک
۳-۴ قاشق غذاخوری شربت افرا

مواد رویه مافین:

۳ قاشق غذاخوری کره نارگیل
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه مافین کدو تنبل:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مافین را با کره یا روغن نارگیل کمی چرب کنید.
در یک کاسه  متوسط ​​، آرد بادام ، شکر نارگیل ، نشاسته تاپیوکا ، دارچین ، جوز هندی ، نمک  و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
کره ذوب شده یا روغن نارگیل ، پوره کدو تنبل ، تخم مرغ ، و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی که مواد مرطوب کاملاً با مواد خشک ترکیب شوند ، خمیر مافین کاملا غلیظ خواهد شد. خمیر را به همان اندازه درون قالب مافین چرب شده قرار دهید ، در مجموع ۱۲ مافین خواهید داشت.

برای مواد میانی ، آرد بادام ، دارچین و نمک دریا را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. در ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا مخلوط کنید ، و اگر ترکیب حاصل شده کمی خشک به نظر می رسد ،۱ قاشق غذاخوری اضافی شربت افرا را اضافه کنید. این مواد را به طور مساوی روی  ۱۲ مافین بریزید ، حدود ۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری در هر مافین.
مافین ها را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ،تا زمانی که پف کند و دیگر وسط مافین خمیر نباشد .
قبل از برداشتن مافین ها و خنک شدن بیشتر آنها روی یک ظرف خنک کننده ، بگذارید ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود.

با ذوب کره نارگیل روی حرارت ملایم ، رویه مافین را درست کنید و شربت افرا و آب لیمو را کاملاً بزنید. اگر لعاب خیلی غلیظ است ،  یک قاشق چای خوری آب مخلوط کنید.
برای اینکه خطوط زیبا زیگ زاگ را روی مافین ها داشته باشید، رویه(کرم) درست شده را در یک بطری فشرده قرار داده و لعاب را روی بالای مافین ها فشار دهید.
اگر می خواهید مافین ها را فریز کنید ، بگذارید کاملا خنک شوند و در یک ظرف ضد هوای بسته بندی کنید. ظرف ۳ هفته منجمد و استفاده کنید.

وقتی از فریزر در آورید برای ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا تازه شود.

آموزش چند مدل مافین خوشمزه و جدید
آموزش چند مدل مافین خوشمزه و جدید

۲-مافین های سیب و دارچین لعاب دار

مواد اولیه:

۲ فنجان آرد بادام
۱/۲ فنجان نشاسته تاپیوکا
۱ قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۳ فنجان سیب پخت ریز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو
۱/۲ فنجان شربت افرا
۲ عدد تخم مرغ
۱/۴ فنجان روغن نارگیل یا ذوب شده
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

مواد اولیه روکش میوه ای:

۱/۲ فنجان آرد بادام
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
۱ فنجان خلال بادام
کمی نمک
۳-۴ قاشق غذاخوری شربت افرا

مواد اولیه لعاب لیمو:

۳ قاشق غذاخوری کره نارگیل
۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده شده
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا

طرز تهیه مافین سیب و دارچین لعاب دار:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مافین را کمی چرب کنید .
برای مافین های های دارچین و سیب ، آرد بادام ، نشاسته تاپیوکا ، دارچین ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً مخلوط شوند. سیب خرد شده و پوست لیمو را بریزید ، سپس شربت افرا ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر غلیظ به هم برسند.
برای روکش میوه ای ، آرد دارچین خلال بادام را با ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا را با هم مخلوط کنید. اگر  خشک به نظر می رسد ، یک قاشق غذاخوری شربت افرا به آن اضافه کنید ، و آن را به طور مساوی روی قسمت های مافین بریزید.
مافین ها را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که در وسط پف کند .
وقتی مافین ها تمام شد ، آنها را از فر خارج کنید ، و کنار بگذارید تا خنک شوند.

ریختن لعاب روی مافین:

قبل از لعاب دادن بگذارید تا کاملاً خنک شوند تا بهترین حالت را داشته باشند. اما می توانید بلافاصله آنها را لعاب بزنید تا سرو شوند.
با ذوب کره نارگیل روی حرارت ملایم ، لعاب آن را درست کنید. وقتی ذوب شد ، آن را از روی حرارت برداشته و آب لیمو و شربت افرا را مخلوط کنید. اگر لعاب خیلی غلیظ یا دانه ای به نظر می رسد ، سعی کنید کمی آب لیمو و شربت افرا را برای مزه دار کردن افزوده ، تا لعاب آن براق شود .
لعاب را با یک قاشق روی مافین ها بریزید .

۳-مافین کدو سبز و آناناس

مواد اولیه:

۲ فنجان آرد بادام

۱/۲ فنجان نشاسته تاپیوکا

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

۱/۲ قاشق چای خوری جوز هندی

۱/۲ فنجان آناناس خرد شده ، بدون شکر اضافه شده ، خوب آبکش شده است

۱ و نیم فنجان کدو سبز رنده شده

۲ عدد تخم مرغ

۱/۳ فنجان روغن آووکادو

۱/۲ فنجان شربت افرا

۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

طرز تهیه مافین کدو سبز و آناناس:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مافین را با آسترهای کاغذی قرار دهید.

آرد بادام ، نشاسته تاپیوکا ، نمک ، بیکینگ پودر ، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

برای آناناس ، آن را در یک سبد مشبک خوب قرار دهید کمی با دست یا پشت قاشق فشار دهید تا آب اضافی خارج شود. سپس آن را با کدو سبز رنده شده به مخلوط آرد اضافه کنید. هم بزنید تا آناناس و کدو سبز به طور یکنواخت در مخلوط آرد پخش شود.

سپس تخم مرغ ، روغن آووکادو ، شربت افرا ، و عصاره وانیل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یک خمیر تشکیل شود ، سپس آن را به همان اندازه در ۱۲ فنجان مافین بریزید.

پخت تا زمانی که پف کند ادامه دهید سپس بعد از ۲۰-۲۵ دقیقه خارج کنید(برای اطمینان از پخت خلال دندان بزنید اگر مواد به آن نچسبید پخت کامل شده است.)

۵-۱۰ دقیقه خنک شوید ، سپس مافین ها را روی یک قفسه خنک کننده بردارید.

برای داشتن بهترین طعم و بافت در دمای اتاق سرو کنید.

باقیمانده مواد غذایی در ظرف محکم بسته شده به خوبی منجمد می شوند. برای گرم شدن مجدد ، یخ زدایی و سپس در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید. یا می توانید آنها را از فریزر تا فر با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بگذارید ۱۰ دقیقه دوباره گرم شوند ، سپس فر را خاموش کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر بمانند تا کاملاً یخ زدایی شوند.

طرز تهیه مافین کدو سبز و آناناس
طرز تهیه مافین کدو سبز و آناناس

۴-مافین خوشمزه برای صبحانه

مواد اولیه:

۲ فنجان آرد بادام

۱/۲ فنجان نشاسته تاپیوکا

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱ ۱/۲ فنجان هویج رنده شده

۱ فنجان سیب رنده شده ،

۱/۲ فنجان هر کشمش

۲ عدد تخم مرغ

۱/۳ فنجان روغن آووکادو

۱/۲ فنجان شربت افرا

۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

طرز تهیه مافین برای صبحانه:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مافین را با آسترهای مافین بچینید.

در یک کاسه مخلوط کردن به اندازه متوسط ​​، آرد بادام ، نشاسته تاپیوکا ، دارچین ، نمک بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

هویج رنده شده ، سیب ، کشمش را اضافه کنید.

هم بزنید تا مخلوط شود ، سپس تخم مرغ ، روغن آووکادو ، شربت افرا و وانیل را اضافه کنید. فقط مخلوط کنید تا ترکیب شود ، سپس خمیر را به طور مساوی در فنجان های مافین تقسیم کنید. فنجان مافین کاملاً پر خواهد شد اما نگران نباشید موقع پخت سرریز نمیکند.

آنقدر بپزید تا مافین ها پف کنند، حدود ۲۵ دقیقه بیرون بیاید.(برای اطمینان از پخت خلال دندان بزنید اگر مواد به آن نچسبید پخت کامل شده است.)

قبل از اینکه مافین ها را با احتیاط از بین ببرید ، بگذارید ۵-۱۰ دقیقه روی قفسه خنک کننده خنک شوند.

بلافاصله با کره و عسل سرو کنید.نوش جان

 

 

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.