آموزش چند مدل سالاد جدید

آموزش چند مدل سالاد جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش چند مدل سالاد جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امروز آموزش ۴ مدل سالاد جدید و خوشمزه را برایتان آورده ایم.مواد اولیه این سالادهای جدید اغلب در دسترس شما هستند امیدواریم درست کنید و لذت ببرید.

سالاد روشن

۲ کدو سبز
۱ هویج بزرگ ، پوست کنده
۲ فنجان لوبیا سبز تازه ، پخته شده و به قطعات کوچک برش دهید
یک مشت برگ تازه گشنیز
یک مشت کوچک برگ نعناع تازه
۱ فنجان گوجه گیلاسی رسیده ، نصف شده
۱ فلفل دلمه ای قرمز یا زرد
۱/۴ فنجان بادام زمینی خام ، خرد شده

۱ عدد لیموی تازه
۱ قاشق غذاخوری عسل خام
۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۱ حبه سیر تازه ، خرد شده

طرز تهیه سالاد خوشمزه :

قابلمه بزرگی را که پر از آب است بگذارید تا جوش بیاید. اگر سبد بخارپز دارید ، می توانید از آن استفاده کنید.
پس از جوش آمدن ، لوبیای سبز خود را به آن اضافه کنید ، حرارت را به متوسط ​​و بخار حدود ۲-۳ دقیقه کاهش دهید ، یا تا زمانی که لوبیا کاملاً ترد شود اما هنوز سبز روشن است. بیش از حد نپزید.
لوبیا سبز را بلافاصله درون یک حمام یخی قرار دهید (یک کاسه بزرگ پر از یخ و آب سرد و یخ زده) سپس اجازه دهید کاملاً در آبکش یا حوله خشک شود.
کدو خود را کاملا بشویید و انتهای آن را مرتب کنید.
با استفاده از رنده ، رشته های کدو سبز درست کنید. می توانید روبان های نازک ایجاد کنید.
بعد هویج خود را پوست بگیرید و خرد کنید.
گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید.
برگ های گشنیز ، برگ های نعناع و بادام زمینی را به طور تقریبی خرد کنید.
فلفل قرمز را از وسط به دو نیم کرده و دانه ها را خراش دهید. چیلی را خرد کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک ، آب و لیموترش ، روغن کنجد ، سیر خرد شده و عسل خام را بزنید. هم بزنید تا خیلی نرم شود.
اکنون رشته های کدو سبز ، لوبیای سبز ، هویج ، گشنیز ، برگ نعنا ، گوجه فرنگی و چیلی را درون یک کاسه بزرگ سرو قرار دهید.
به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. در یخچال قرار دهید تا طعم های آن افزایش یابد ، حدود ۲۰ دقیقه.
روی آن بادام زمینی خرد شده بریزید ، و سرو کنید.
نوش جان

 

سالاد لوبیای قرمز و انبه با دانه های آفتابگردان + سس مرکبات

لوبیای قرمز پخته شده ۲ فنجان
۸ فنجان سبزی سالاد خرد شده به انتخاب شما
۱ فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ، خرد شده
۱ پیاز کوچک کوچک ، خرد شده کوچک
۲ عدد خیار ، خرد شده
۱ انبه رسیده ، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان
آب ۱ پرتقال بزرگ رسیده
۱ قاشق غذاخوری عسل خام
۴ قاشق غذا خوری سرکه سیب
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون فوق العاده بکر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه

طرز تهیه سالاد جدید:

همه مواد خود را درون یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
لوبیای قرمز را بشویید و در ظرف سرو تخلیه کنید.
کاهو ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، خیار و انبه را اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود.دانه های آفتابگردان را روی آن بپاشید ، سپس دوباره هم بزنید.نوش جان

آموزش چند مدل سالاد جدید
آموزش چند مدل سالاد جدید

 

سالاد خرد شده

۲ فنجان توت فرنگی ، پوست و نصف شده
۱ گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده
۳ خیار ترد  ، خرد شده
۱/۲ پیاز کوچک قرمز ، نازک خرد شده
یک مشت کوچک نعناع تازه ، برگهای چیده شده
مشت کوچکی از گشنیز تازه ، برگهای چیده شده
۴  قاشق غذا خوری پنیر فتا خرد شده
۱ قاشق غذاخوری خردل
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون فوق العاده بکر
۱ قاشق غذاخوری عسل خام
۱ حبه سیر تازه ، خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل ساییده شده

طرز تهیه سالاد راحت و خوشمزه:

در یک کاسه کوچک همه مواد را اضافه کنید. کاملا خوب بزنید.
در یک کاسه متوسط تمام مواد از قبل آماده شده سالاد را با هم ترکیب کنید.
نمک و فلفل و سس و روغن زیبتون را روی مواد را بپاشید و سرو کنید!
نوش جان.

سالاد کلم بروکلی خامه ای

۱ کلم بروکلی بزرگ ، به اندازه لقمه برش داده شده ، کمی بخارپز شده است
۱ انار ، دانه (حدود ۱/۲ فنجان)
۱/۳ فنجان بادام خام ، تقریبا خرد شده
۱/۲ پیاز قرمز ، ریز خرد شده
۶ برش تکه مرغ ، کاملاً پخته و خرد شده
۱ فنجان ماست یونانی ساده
۴ Tbsps سرکه سیب ، یا ۴ Tpsps آب لیمو فشرده تازه
½ قاشق چایخوری پودر سیر ، یا ۲-۳ حبه سیر تازه ، خرد شده
½ قاشق چایخوری نمک دریا
فلفل سیاه یا سفید

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی خامه ای

با تهیه سس خامه ای خود شروع کنید. در یک کاسه مخلوط کردن کوچک ، ماست و سرکه را بزنید. سیر ، نمک دریا و فلفل را اضافه کنید ، دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در یخچال  بگذارید.
قابلمه بزرگی را که پر از آب است بگذارید تا جوش بیاید. اگر سبد بخارپز دارید ، می توانید از آن استفاده کنید.
گلهای کلم بروکلی را به محض جوشیدن اضافه کنید ، حرارت را به متوسط ​​و بخار کاهش دهید تا حدود ۳ دقیقه بخار پز شود ، یا اینکه کلم بروکلی کاملاً ترد شود اما هنوز سبز روشن باشد. بیش از حد نپزید.
بلافاصله کلم بروکلی را در یک حمام یخی (یک کاسه بزرگ پر از یخ و آب سرد و یخ زده) قرار دهید و سپس اجازه دهید کلم بروکلی کاملا در آبکش یا روی حوله خشک شود.
در یک کاسه بزرگ سرو ، کلم بروکلی ، دانه های انار ، بادام خرد شده و پیاز را اضافه کنید.
مرغ پخته شده خود را اضافه کنید.
سس ماست خود را روی آن بپاشید و به آرامی بریزید تا همه طعم ها مخلوط شود.
بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!
باقیمانده مواد غذایی را تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

سالاد کلم بروکلی
سالاد کلم بروکلی
Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.