طرز تهیه ۳ مدل ساندویچ جدید و خوشمزه

طرز تهیه ۳ مدل ساندویچ جدید و خوشمزه

۱- طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی با کلم بروکلی

مواد اولیه :

نان تست به اندازه کافی
۴ عدد کلم بروکلی
۱/۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی
تکه های فلفل قرمز

 کلم بروکلی را به اندازه ای بین اندازه برنج و نخود ریز خرد کنید.
کلم بروکلی ، و پنیر خرد شده ، ماست ، و فلفل چیلی را اضافه کنید . خوب مخلوط کنید.
نیمی از مخلوط پنیر کلم بروکلی را روی دو برش نان پخش کنید. روی آن را با نان بپوشانید .
روی ساندویچ را کمی کره بزنید.
توتستر یا فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
بررسی کنید که ساندویچ ها ترد و طلایی هستند. برای رسیدن به تردی مطلوب ممکن است لازم باشد ۳-۴ دقیقه دیگر بماند.

ارزش تغذیه ای :

کالری: ۲۸۱ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۳۰ گرم | پروتئین: ۱۵ گرم | چربی: ۱۱ گرم | چربی اشباع شده: ۶ گرم | کلسترول: ۳۰ میلی گرم | سدیم: ۴۷۹ میلی گرم | پتاسیم: ۲۲۰ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۴ گرم | ویتامین A: 420IU | ویتامین C: 20 میلی گرم | کلسیم: ۳۰۸ میلی گرم | آهن: ۲ میلی گرم

طرز تهیه ساندویچ خوشمزه

۲- طرز تهیه ساندویچ نخودچی

این ساندویچ نخودچی با مواد مفیدی درست شده و طعم خوبی دارد.  اگر به دنبال یک ساندویچ گیاهی آسان و خوشمزه هستید ، حتما این ساندویچ را امتحان کنید.

مواد اولیه ساندویچ خوشمزه نخودچی

۱ و ۳/۴ فنجان نخود پخته شده
۱/۴ فنجان تخمه آفتابگردان تفت داده شده
۳ قاشق غذاخوری ماست ساده
۱یا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱/۲ قاشق چایخوری خردل
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱ فلفل قرمز کوچک ریز خرد شده
۱/۲ فنجان پیاز نازک خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
نمک و فلفل برای طعم
۸ برش نان ساندویچی

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دانه های آفتابگردان را اضافه کنید. ظرف را مرتباً تکان دهید ، تا دانه ها کمی قهوه ای و معطر شوند – حدود ۵ دقیقه. کنار بگذارید تا خنک شود.فلفل قرمز را ریز خرد کنید. پیاز سبز را نازک برش بزنید. جعفری را ریز خرد کنید.نخودها را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و آنها را با چنگال کمی خرد کنید.

دانه های آفتابگردان تست شده ، ماست ، مایو ، خردل ، پیاز سبز ، جعفری را اضافه کنید.هم بزنید تا ترکیب شود ، مزه دار شود و با نمک و فلفل مزه دار شود
برای تهیه ساندویچ ، سالاد نخود را با قاشق روی برشهای بزرگ نان ساندویچی بریزید.

پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش تهیه ۵ مدل پیش غذا خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

نکته های ساندویچ نخودچی

مقادیر تغذیه ای فقط یک برآورد است.
این ساندویچ به مدت ۳-۵ روز در ظرف ضد هوای داخل یخچال دوام می آورد.
برای تهیه سالاد نخود ، ماست و مایونز را با ماست گیاهی یا مقدار معادل هوموس آماده جایگزین کنید.

 ارزش تغذیه ای :

کالری: ۲۸۱ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۳۲ گرم | پروتئین: ۷ گرم | چربی: ۱۴ گرم | چربی اشباع شده: ۲ گرم | کلسترول: ۶ میلی گرم | سدیم: ۳۸۶ میلی گرم | پتاسیم: ۱۹۲ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۷ گرم | ویتامین A: 308IU | ویتامین C: 5 میلی گرم | کلسیم: ۱۷۲ میلی گرم | آهن: ۳ میلی گرم

ساندویچ خوشمزه

۳-طرز تهیه ساندویچ خوشمزه عدس

این ساندویچ یک شام گیاهی سریع ، آسان و خوشمزه برای کل خانواده است و دارای پروتئین گیاهی است.

مواد اولیه ساندویچ عدس

 ۱ فنجان عدس پخته شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز زرد متوسط ​​به اندازه خرد شده
۱ عدد هویج متوسط
۱ ساقه کرفس بزرگ خرد شده
۳ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایخوری زیره زمینی
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل
گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا یا شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه ساندویچ عدس

اگر عدس از قبل پخته نشده بپزید. بجوشانید ، سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را کمی نیمه بگذارید.
آنها حدود ۲۰ دقیقه بجوش می آیند ، اما شروع به بررسی آنها در حدود ۱۵ دقیقه می کنید. شما می خواهید آنها پخته شوند ،عدس را آبکش کرده و کنار بگذارید.
روغن را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کاملاً شفاف شود.
هویج ، کرفس و سیر را اضافه کرده و تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
زیره ، پاپریکا ، و پودر فلفل را به ماهیتابه اضافه کنید. ادویه ها را به هم بزنید و ۱-۲ دقیقه بیشتر تفت دهید.
گوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، شربت افرا ، سرکه سیب و سس سویا را به ماهیتابه اضافه کنید.
مواد مرطوب را به هم بزنید و اجازه دهید مخلوط حدود ۵ دقیقه بجوشد و مرتباً هم بزنید.
عدس آبکش شده را به ظرف اضافه کرده ، هم بزنید. با عدس اضافه شده اجازه دهید ۲-۳ دقیقه دیگر مخلوط بپزد.

طرز تهیه ساندویچ خوشمزه عدس

ارزش تغذیه ای :

کالری: ۲۱۱ کیلوکالری | کربوهیدرات ها: ۳۲ گرم | پروتئین: ۱۰ گرم | چربی: ۵ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | سدیم: ۳۲۰ میلی گرم | پتاسیم: ۶۴۸ میلی گرم | فیبر: ۱۲ گرم | شکر: ۱۰ گرم | ویتامین A: 2296IU | ویتامین C: 11 میلی گرم | کلسیم: ۶۴ میلی گرم | آهن: ۴ میلی گرم

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.