طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
قطاب یزدی یکی از شیرینی های نوستالژی و بسیار خوشمزه است .
قطاب می تواند بهترین گزینه برای شیرینی عید شما باشد .
این شیرینی را می توانید بدون فر نیز آماده کنید و در هید از مهمان هایتان نیز با این شیرینی خوشمزه نیز پذیرایی کنید .
مواد لازم برای قطاب :
آرد : ۱۳۰گرم
ماست : ۶۵گرم
روغن مایع سرخ کردنی : به مقدار لازم
نمک : یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگپودر : یک دوم قاشق چای خوری
روغن جامد : ۶۵ گرم
گلاب : ۲ قاشق
پودرقند : ۳۵ گرم
پودر دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری
گردوی نیم کوب : ۷۰ گرم
پودر هل : نصف صاشق چای خوری
*************************************
طرز تهیه :
ابتدا روغن را با همزن بزنید تا رنگ آن کرم شود .
بعد از آن ماست و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید .
سپس آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر لطیف بدست آید .
آرد را کم کم و با احتیاط اضافه کنید .
حالا روی خمیر را پوشانده و با احتیاط اضافه کنید .
در مرحله دوم باید مواد میانی را درست کنیم .
پودر قند ، هل ، دارچین و گردو را نیمکوب کرده و گلاب را مخلوط می کنیم .
خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۵ تا ۳ میلیمتر باز نمایید .
با کاتر گرد یا یک لیوان به قطر ۶-۵ سانت قالب بزنید و از مواد میانی توی آن بگذارید .
حالا لبه ها را با چنگال با فشار به هم بچسبانید .
سپس آن ها را در روغن سرخ کردنی ریخته و به مدت ۲ دقیقه آن را سرخ کنید .
سپس زمانی که خنک شد آن را فریز کنید .
نحوه درست کردن شیرینی قطاب خانگی بدون نیاز به فر
طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .