طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر

طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قطاب یزدی یکی از شیرینی های نوستالژی و بسیار خوشمزه است .

قطاب می تواند بهترین گزینه برای شیرینی عید شما باشد .

این شیرینی را می توانید بدون فر نیز آماده کنید و در هید از مهمان هایتان نیز با این شیرینی خوشمزه نیز پذیرایی کنید .

مواد لازم برای قطاب :

آرد : ۱۳۰گرم

ماست : ۶۵گرم

روغن مایع سرخ کردنی : به‌ مقدار لازم

نمک : یک هشتم قاشق چای خوری

بکینگ‌پودر : یک‌ دوم قاشق چای خوری

روغن جامد : ۶۵ گرم

گلاب  : ۲ قاشق

پودرقند : ۳۵ گرم

پودر دارچین : یک‌ چهارم قاشق چای خوری

گردوی نیم کوب  : ۷۰ گرم

پودر هل : نصف صاشق چای خوری

*************************************

طرز تهیه :

ابتدا روغن را با همزن بزنید تا رنگ آن کرم شود .

بعد از آن ماست و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید .

سپس آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر لطیف بدست آید .

آرد را کم کم و با احتیاط اضافه کنید .

حالا روی خمیر را پوشانده و با احتیاط اضافه کنید .

در مرحله دوم باید مواد میانی را درست کنیم .

پودر قند ، هل ، دارچین و گردو را نیمکوب کرده و گلاب را مخلوط می کنیم .

خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۵ تا ۳ میلی‌متر باز نمایید .

با کا‌تر گرد یا یک لیوان به قطر ۶-۵ سانت قالب بزنید و از مواد میانی توی آن بگذارید .

حالا لبه ها را با چنگال با فشار به هم بچسبانید .

سپس آن ها را در روغن سرخ کردنی ریخته و به مدت ۲ دقیقه آن را سرخ کنید .

سپس زمانی که خنک شد آن را فریز کنید .

نحوه درست کردن شیرینی قطاب خانگی بدون نیاز به فر

طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر

طرز تهیه قطاب یزدی بدون فر

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.