آموزش تهیه ۵ مدل پیش غذا خوشمزه و جدید

طرز تهیه پیش غذا های خوشمزه و جدید

امروز در بخش آشپزی سایت فارسی ها با آموزش ۳ مدل پیش غذا  خوشمزه و تقریبا راحت در خدمت شما هستیم .

۱-نان های تند پنیری

مواد اولیه:

۲ عدد نان یا یک قرص فرانسوی ، که از طول به نصف بریده می شود
۱ فنجان پنیر چدار خرد شده
۱ فنجان پنیر موزارلا خرد شده
۱/۲ فنجان خامه ترش
سس مایونز ۱/۴ فنجان
۱/۴ فنجان جعفری خرد شده
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل – به دلخواه

طرز تهیه پیش غذا راحت

فر خود را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید (منهای نان). نان های مسطح را روی یک ورق پخت قرار دهید و نیمی از مخلوط پنیر را روی هر نان پخش کنید. ۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و کمی قهوه ای طلایی شود ، در فر قرار دهید.
گرم سرو کنید.

ارزش تغذیه ای:

كالری: ۴۰۳ كیلوكالری (۲۰٪) كربوهیدرات: ۱۳ گرم (۴٪) پروتئین: ۱۶ گرم (۳۲٪) چربی: ۳۲ گرم (۴۹٪) چربی اشباع شده: ۱۴ گرم (۸۸٪) كلسترول: ۷۲ میلی گرم (۲۴٪) سدیم: ۶۹۹ میلی گرم (۳۰) ٪) پتاسیم: ۱۴۴mg (4٪) فیبر: ۱g (4٪) شکر: ۱g (1٪) ویتامین A: 965IU (19٪) ویتامین C: 5.3mg (6٪) کلسیم: ۳۸۵mg (39٪) آهن: ۱٫۲ میلی گرم (۷٪)

طرز تهیه پیش غذا خوشمزه

۲-پیش غذا خوشمزه ،تاپناد زیتون

این تاپناد زیتون یک غذای ساده و خوش طعم است که با زیتون و گوجه فرنگی خشک شده درست می شود.

مواد اولیه:

۱ فنجان زیتون درشت
۱/۴ فنجان گوجه فرنگی خشک

 ۱/۴ فنجان جعفری خرد شده
۵ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

 ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل- به دلخواه

طرز تهیه تاپناد زیتون:

تمام مواد را در یک غذاساز قرار دهید تا یک پوره یا تاپناد خوشمزه داشته باشید.
تاپناد را می توانید تا ۳ روز در یك یخچال و فریزر درون ظرف نگه دارید. قبل از سرو حتماً آن را به دمای اتاق برگردانید. اگر شیشه ها را مهر و موم می کنید ، می توانید تا ۳ ماه در فریزر داشته باشید.

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۴۶ کیلو کالری (۲٪) کربوهیدرات: ۴ گرم (۱٪) پروتئین: ۱ گرم (۲٪) چربی: ۳ گرم (۵٪) سدیم: ۳۱۲ میلی گرم (۱۴٪) پتاسیم: ۲۰۰ میلی گرم (۶٪) فیبر: ۱ گرم (۴٪) شکر : ۱ گرم (۱٪) ویتامین A: 300IU (6٪) ویتامین C: 9.7mg (12٪) کلسیم: ۲۰mg (2٪) آهن: ۰٫۶mg (3٪)

طرز تهیه پیش غذا

۳-پیش غذا بعدی،مرغ سوخاری خوشمزه

مواد اولیه:

نیم کیلو مرغ

½ فنجان آرد سوخاری مانند پانکو
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
½ قاشق چایخوری پودر سیر

۳ تخم مرغ بزرگ
½ فنجان آرد همه منظوره

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

طرز تهیه مرغ سوخاری:

 سرخ کن را با دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. آرد سوخاری ، نمک ، فلفل و پودر سیر را در یکی از بشقاب ها مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در بشقاب دوم بزنید ، و آرد را به ظرف سوم اضافه کنید.
هر تکه مرغ را در آرد ، سپس تخم مرغ زده شده و در آخر مخلوط آرد سوخاری بپوشانید.
تکه های مرغ  را به سبد سرخ کن اضافه کنید. به مدت ۸ دقیقه بپزید .
با سس آغشته مورد علاقه خود سرو کنید.

باقیمانده تکه های مرغ را در ظرف ضد هوای بسته در یخچال به مدت ۳-۴ روز نگه دارید.
برای گرم کردن مجدد آنها و حفظ تردی ، می توانید از سرخ کن استفاده کنید. آن را با حرارت ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید و تکه های را به مدت ۵-۱۰ دقیقه بپزید ، تا داغ کنید.

طرز تهیه پیش غذا جدید

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۳۰۲ کیلو کالری (۱۵ درصد) کربوهیدرات: ۲۲ گرم (۷ درصد) پروتئین: ۳۳ گرم (۶۶ درصد) چربی: ۸ گرم (۱۲ درصد) چربی اشباع شده: ۲ گرم (۱۳ درصد) کلسترول: ۲۳۱ میلی گرم (۷۷ درصد) سدیم: ۵۸۲ میلی گرم (۲۵ درصد) پتاسیم: ۵۲۱mg (15٪) فیبر: ۱g (4٪) شکر: ۱g (1٪) ویتامین A: 264IU (5٪) ویتامین C: 1mg (1٪) کلسیم: ۵۴mg (5٪) آهن: ۳mg (17٪) )

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.