با این ترفندها ظرف ها را سریعتر بشویید

چه کسی کار خسته کننده شستن ظروف را دوست دارد؟ چیزی که ما به ندرت در مورد آن فکر می کنیم این است که برای بهینه سازی این لحظه، منطقی است که نظمی داشته باشیم که به ما امکان می دهد زمان کمتری را برای شستن هر ظرف صرف کنیم. و حقیقت این است که اگر این دستور را پیروی کنیم، می توانیم تمام ظروف کثیف را سریعتر بشوییم.

ظروف باید به چه ترتیبی شسته شوند؟

۱٫ لیوان، لیوان و لیوان

اول از همه چیزهایی که باید بشویید لیوان ها هستند، چون ظروفی هستند که کمترین کثیفی را دارند که باعث می شود اسفنج ظرف شما چربی کمتری نداشته باشد و عطر نامطبوعی به جا نگذارد.به علاوه، اگر فکرش را بکنید، اینها ظریف ترین ظروف از همه هستند. بهتر است هر چه زودتر آنها را از خطر دور کنید.

۲٫ ظروف

برای ادامه باید بروید سراغ ظروف چه کوچک و چه بزرگ. بسیار مهم است که قبل از قرار دادن آنها در سینک، بقایای مواد غذایی را تا حد امکان از سطح آنها جدا کنید. این کار از گرفتگی سینک جلوگیری می کند.

۳ . کارد و چنگال

چنگال، قاشق و چاقو در رتبه بعدی قرار دارند. نکته آشپزخانه: قبل از شستن آنها را در آب و مایع فرو کنید تا نوبت به آنها برسد.

ترفندهای مهم برای ظرف شستن

۴ .ماهیتابه کثیف

سپس ماهیتابه هایی می آیند که بیش از هر ظرف دیگری حاوی چربی هستند.

پیشنهاد می کنیم مایع بیشتری اضافه کنید. با مایع جدید، علاوه بر جلوگیری از آلودگی متقاطع، از بین بردن چربی راحت تر خواهد بود.

۵ .قابلمه ها

در نهایت، قابلمه ها باید به دو دلیل ساده در آخر شسته شود.

اول اینکه آنها ظروفی هستند که بیشترین زمان را می برند، بنابراین اگر آنها را آخر بگذارید، سریعتر پیشرفت خواهید کرد.

از طرفی می توانید آنها را از ابتدا با آب داغ همراه با کمی جوش شیرین خیس کنید تا راحت تر غذای گیر کرده را خارج کنید.

اکنون که ترتیب صحیح شستن ظروف را می دانید، در زمان کمتری تمام می کنید و به احتمال زیاد، این یک کار خانگی است که شروع به دوست داشتن آن خواهید کرد.

پیشنهاد می کنیم مقاله “تمیز کردن و برق انداختن اجاق گاز با این روشها” را نیز مطالعه بفرمایید.

۵ اشتباه که باعث میشود ظرف های بیشتری کثیف شود

 استفاده از چند ظرف برای یک سرو

درست است: افرادی هستند که دوست ندارند غذاهای مختلف در یک غذا کنار هم باشند (مثلاً سالاد با پوره سیب زمینی) و ترجیح می دهند در غذاهای مختلف سرو شوند. با این حال، این فقط باعث جمع شدن ظروف می شود.

توصیه ما:  گاهی کافی است یک دستمال کاغذی رد کنید تا بشقاب تمیز شود و ظرف دیگری مانند دسر سرو کنید.

مخلوط کن را فورا بشویید

شستن تیغه های مخلوط کن یکی از خسته کننده ترین کارهای شستن ظروف است. بنابراین چه در حال تهیه اسموتی یا سس هستید، بهتر است بلافاصله پس از استفاده مخلوط کن خود را بشویید.

کمی آب با یک قطره صابون بریزید، مخلوط کن را برای چند ثانیه فعال کنید و دوباره آبکشی کنید.

 هر بار که تابه را استفاده می کنید آن را بشویید

آیا می دانستید که تفلون با هر بار شستشو فرسوده می شود؟ ماهیتابه یکی از پر استفاده ترین ظروف و در نتیجه یکی از شسته ترین هاست.

اما همیشه لازم نیست که در سینک قرار گیرد: فقط یک دستمال را روی کل تفلون رد کنید تا چربی اضافی یا ذرات غذا از بین برود.بنابراین، نه تنها از چندین بار شستن آن اجتناب می کنید، بلکه تفلون ماندگاری بیشتری نیز خواهد داشت.

استفاده از فنجان های متعدد

صبح برای خود یک قهوه، ظهر یک چای و شب یک شیر داغ درست کردید، اما از ۳ فنجان مختلف استفاده کردید!

در عوض، سعی کنید از یک فنجان استفاده کنید، مهم نیست که برای نوشیدنی های مختلف باشد.

فقط کافی است لیوان را بعد از استفاده بشویید و در صورت لزوم با دستمال آن را خشک کنید تا باقیمانده آن از بین برود.

ظرف شستن اصولی

ظروف را خیسانده رها کنید

در نهایت اگر ترجیح می دهید ظرف ها را در زمان مشخصی بشویید و نه بعد از استفاده از آن ها، توصیه می کنیم ظروفی را که غذا به راحتی به آن ها می چسبد مانند قابلمه ها را بگذارید تا خیس بخورند. بنابراین در زمان، انرژی صرفه جویی می کنید و اتفاقاً ظرف ها را راحتتر میشویید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.