این خوراکی ها همیشه در یخچال نگهداری شوند
دانستن اینکه کدام غذاها و خوراکی ها باید در یخچال نگهداری شوند، کلیدی برای به حداکثر رساندن ماندگاری آنها و اطمینان از ایمن بودن آنها برای خوردن است. از محصولات لبنی که مستعد فاسد شدن هستند تا سبزیجاتی که برای تازه ماندن به دمای سردتری نیاز دارند، در اینجا ۱۴ ماده غذایی که همیشه باید در یخچال نگهداری شوند، آورده شده است.
۱۴ مواد غذایی که همیشه باید در یخچال نگهداری کنید
محصولات لبنی
محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست کاندیدهای اصلی برای رشد باکتری ها در دمای اتاق هستند. نگهداری آنها در یخچال نه تنها رشد باکتری ها را مختل می کند، بلکه ماندگاری آنها را افزایش می دهد تا طعم تازه و مغذی این محصولات را برای مدت طولانی تری حفظ کند. به علاوه، چه کسی می خواهد ماست گرم بخورد؟
تخم مرغ
در بسیاری از کشورهای اروپایی، یافتن تخم مرغ در خارج از بخش یخچال رایج است. در حالی که این عمل ممکن است برای کسانی که از مناطق دیگر هستند تعجب آور باشد ، دلیلی پشت آن وجود دارد: تخم مرغ ها در اروپا معمولاً قبل از بسته بندی و فروش شسته نمی شوند. این به تخمها کمک میکند تا لایه محافظ «کوتیکول» خود را حفظ کنند، که میتواند به جلوگیری از رشد باکتری کمک کند. بسیاری از مرغ های تخمگذار در اروپا نیز علیه سالمونلا واکسینه شده اند.
با این حال، در کشورهایی که تخم مرغ ها را قبل از بسته بندی شسته میشود این لایه را از بین میبرند و آنها را در برابر سالمونلا و سایر باکتریهای مضر حساستر میکنند. بنابراین برای اطمینان از ایمن ماندن تخممرغها برای مصرف، یخچال لازم است.
گوشت خام، مرغ و غذاهای دریایی
این محصولات خام حیوانی زمانی که در دمای گرمتر نگهداری می شوند، محل پرورش باکتری ها هستند. نگهداری آنها در یخچال رشد باکتری ها را کند می کند و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را کاهش می دهد. نگهداری مناسب در یخچال نیز به تازه ماندن گوشت برای مدت طولانی تری کمک می کند. اگر قصد ندارید فوراً گوشت خام بپزید، آن را فریز کنید. برای راهنمایی در مورد نحوه یخ زدایی ایمن گوشت و سایر موارد، راهنمای ما را دنبال کنید.
غذاهای باقی مانده پخته شده
برای جلوگیری از فساد و رشد باکتری ها، باقیمانده غذا باید به سرعت در یخچال نگهداری شود. از آنجایی که غذا پس از پخته شدن به دمای ایمن و داخلی دستخوش تغییراتی می شود، وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) توصیه می کند که باقیمانده غذاها را در مدت دو ساعت پس از پخت (یا اگر در معرض دمای بالای ۹۰ درجه فارنهایت قرار می گیرد، مانند هنگام باربیکیو در فضای باز یا یک باربیکیو در فضای باز،پس از یک ساعت در یخچال قرار دهید.)
سس های باز شده
پس از باز شدن، چاشنی هایی مانند سس مایونز، خردل یا سس کچاپ در معرض هوا و آلاینده ها قرار می گیرند. در حالی که بسیاری از این محصولات حاوی سرکه و نمک هستند – که می توانند به عنوان نگهدارنده طبیعی عمل کنند – عمر آنها پس از باز شدن کاهش می یابد. یخچال به حفظ طعم و بافت چاشنی های مورد علاقه شما کمک می کند و در عین حال از رشد باکتری ها نیز جلوگیری می کند.
محصولات تازه مثل میوه و سبزی
بسیاری از میوه ها و سبزیجات مانند کاهو، انواع توت ها و کلم بروکلی باید در یخچال نگهداری شوند تا به مدت طولانی تر ترد و تازه بمانند. از آنجایی که محصولات اغلب رطوبت باقیمانده را حفظ می کنند، ماندن آنها در یخچال می تواند رشد کپک ها و باکتری ها را تقویت کند. دمای سرد این فرآیندها را کند می کند تا محتوای مواد مغذی و آب آنها را بهتر حفظ کند.
نکته حرفه ای: برای افزایش طراوت برخی از سبزیجات ساقه بلند مانند پیازچه، چغندر و کلم پیچ، ساقه های آنها را در یک شیشه پر از آب قرار دهید. این محیط طبیعی آنها را تقلید می کند و به آنها کمک می کند شفاف و سرزنده بمانند.
توفو و غذاهای ترشی
توفو یکی دیگر از مواد غذایی است که نیاز به یخچال دارد. از آنجایی که توفو و سایر غذاهای تخمیری مانند کیمچی، خیارشور و کلم ترش اغلب رطوبت را حفظ می کنند – به خصوص پس از باز شدن – سرد کردن مناسب برای کمک به حفظ تازگی، بافت و جلوگیری از فساد آنها کلیدی است.
با این حال، بستههای باز شده توفو باید در عرض سه تا پنج روز مصرف شود تا خطر رشد باکتریها و بیماریهای ناشی از غذا به حداقل برسد. از طرف دیگر، غذاهای تخمیر شده معمولاً می توانند مدت زمان بیشتری در یخچال باقی بمانند.
چگونه با وانیل بوی بد یخچال را از بین ببریم؟
تورتیلا
تورتیلاها – به خصوص اگر خانگی باشند یا مواد نگهدارنده نداشته باشند – از یخچال سود می برند. بر خلاف انواع خاصی از نان، که وقتی در یخچال قرار می گیرند، سفت می شوند، تورتیلاها نازک هستند و کمتر مستعد ایجاد حفره های هوایی هستند که می توانند آنها را خشک کنند. بنابراین نگهداری تورتیلاها در یخچال می تواند به تازه ماندن آنها کمک کند و از کهنه شدن آنها جلوگیری کند.
هوموس
هوموس معمولاً با موادی مانند تاهین و نخود تهیه می شود که مستعد فساد هستند. با نگهداری این معجون خامهای در ظرف دربسته و گذاشتن آن در یخچال میتوانید ماندگاری آن را افزایش دهید. به این ترتیب میتوانید اطمینان حاصل کنید که هر پیمانهای، چه روی یک چیپس پیتا و چه بهصورت سبزی، تازه، طعمدار – و مهمتر از همه – برای خوردن بیخطر بماند.همچنین میتوانید هوموس را تا چهار ماه منجمد کنید، اگرچه طعم و بافت آن ممکن است پس از آب شدن تغییر کند.
کره بادام زمینی طبیعی
وقتی صحبت از کره بادام زمینی طبیعی به میان می آید، خنک نگه داشتن آن بسیار مهم است. برخلاف همتایان فرآوری شده خود، کره بادام زمینی طبیعی حاوی مواد نگهدارنده نیست. این به این معنی است که روغن ها می توانند جدا شوند و به سمت بالا بروند، که اگر در دمای اتاق بماند، می تواند مخلوط را ترش کند. نگهداری آن در یخچال نه تنها طعم غلیظ و آجیلی آن را حفظ می کند، بلکه از تغییر بافت و آبکی یا غلیظ شدن آن جلوگیری می کند.
برخی از محصولات پخته شده
برخی از محصولات پخته شده با مواد لبنی یا تخم مرغ، اگر برای مدت طولانی در یخچال باقی بمانند، می توانند به زمین بازی باکتری ها تبدیل شوند. این امر به ویژه در مورد دسرهایی مانند کیک های خامه ای و تارت های کاستارد که لطیف هستند و در معرض دمای بالا به راحتی خراب می شوند، صادق است. برای اطمینان از مرطوب و تازه ماندن دسرها، مقداری فضایی در یخچال بگذارید و آنها را در ظروف دربسته نگهداری کنید.
انواع خاصی از آرد
وقتی صحبت از پخت به میان میآید، آرد یک ماده اصلی است – اما همه آردها یکسان ساخته نمیشوند. برخی از انواع – مانند آرد گندم کامل، بادام یا نارگیل – دارای محتوای چربی بالاتر یا روغن طبیعی بیشتری هستند. در حالی که آنها می توانند طعم بیشتری را به محصولات پخته شده شما اضافه کنند، اگر برای مدت طولانی در انباری گرم باقی بمانند، مستعد گندیدگی هستند. برای اطمینان از تازگی، این آردها را در ظروف دربسته یا کیسه های زیپ دار قرار دهید و در یخچال قرار دهید.سس
سس های تازه
بدون مواد نگهدارنده ای که نسخه های فروشگاهی اغلب حاوی آن هستند، سس های خانگی اگر بیرون از یخچال گذاشته شوند می توانند مغناطیسی برای باکتری ها باشند. قرار دادن آنها در یخچال نه تنها ماندگاری آنها را افزایش می دهد بلکه به حفظ قوام، طعم و بافت مناسب کمک می کند.
مرکبات
مرکبات مانند لیموترش، لیمو و پرتقال، علیرغم نگهداری در دمای اتاق در فروشگاه های مواد غذایی، برای حداکثر تازگی باید در یخچال نگهداری شوند. زمانی که این میوه ها در دمای اتاق رها شوند، خشک می شوند و در صورت برش، آبدارتر می شوند. در یخچال می توانند دو برابر بیشتر از روی میز کار کنند.