دستور پخت پیراشکی گوشت

دستور پخت پیراشکی گوشت

 

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” دستور پخت پیراشکی گوشت” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

غذای اصلی

آرد الک شده – ۲ تا ۵/۲لیوان
پودر خمیر مایه فوری – یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یا شیر ولرم – یک لیوان
شکر- یک قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر – نصف قاشق چای‌خوری
روغن مایع – یک چهارم لیوان
تخم مرغ – یک عدد
مواد گوشت
پیاز – ۲ عدد
گوشت- ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای و قارچ – به میزان لازم
ادویه – به دلخواه

شیر و شکر و مایع خمیر و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تاحالتش مثل مواد کیک شود . تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کف کند و به مواد اضافه و با قاشق چوبی مخلوط کنید. بعد روغن و نمک را بریزید. مخلوط که شد بقیه آرد را بریزید تا خمیر یک دستی شود ( تا جایی آرد را اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد) پنج دقیقه خوب با کف دست ورز دهید تا خمیر لطیف شود. داخل یک ظرف استیل یا پلاستیکی یا شیشه ای را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را ورز دهیدو و روی خمیر را هم با دوسه قطره روغن چرب کنید و در جای گرم قرار دهید.روی خمیر را بپوشانید تا ور بیاید و حجم اش زیاد شود. یک قاشق آرد روی میز کار بریزید و خمیر را با وردنه بازکنید و قالب بزنید و از مایه گوشت و قارچ یک طرفش بگذارید وقسمت دیگر خمیر را روی آن قراردهید. چنگال را خیس کنید و کناره های خمیر را ببندید و در روغن سرخ کنید.

مایه گوشتی

دو عدد پیاز را نگینی درشت خرد کنید کمی که طلایی شد گوشت را اضافه کنید با پیاز تفت دهید. کمی زردچوبه و فلفل و نمک بزنید .

نصف فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شد به همراه آب‌لیمو به مایه گوشت اضافه کنید و یک قاشق رب گوجه بریزید و تفت دهید.

مایه گوشت و قارچ به هیچ عنوان نباید آب داشته باشد.

حتی می‌توانید وقتی موادتان خنک شد کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و کمی آویشن هم بزنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.