طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ایرانی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ایرانی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ایرانی بسیار خوشمزه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ایرانی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای ایرانی

مواد لازم

سیب زمینی ۶ عدد

کره روشن نصف پیمانه

کره معمولی ۲ قاشق سوپ خوری

سوپ مرغ غلیظ شده ۲ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و بعد خرد میکنیم .

سپس آنها را درون قابلمه ای میریزیم و ۳ لیتر آب اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد .

پس از جوشیدن حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه بپزد .

حالا آب سیب زمینی ها را خالی میکنیم و آنها را درون ظرفی میریزیم و له میکنیم .

در پایان در یک ظرف یزرگ کره ، سوپ مرغ و سیب زمینی ها را ترکیب میکنیم .

تا وقتی که مواد کامل یکدست شوند آن را بهم میزنیم .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی مشاهده ی مطلب زیر را پیشنهاد میکنیم :

طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.