طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پیراشکی کرم دار فوق العاده خوشمزه و لذیذ ، یک وعده مناسب برای عصرانه می باشد .

در ادامه نحوه درست کردن پیراشکی کرم دار به صورت خانگی را برای شما گردآوری کرده ایم .

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی 1 طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

درست کردن این پیراشکی خوشمزه و وانیلی ، علاوه بر خوش طعم بودن و بوی مطبوع آن ، بسیار راحت است .

مواد لازم برای پیراشکی

خمیر مایه ۱/۵ قاشق غذاخوری

آب ولرم نصف پیمانه

آب گرم ۱ پیمانه

آرد ۵۰۰ گرم

شکر ۱ قاشق مرباخوری

نمک نصف قاشق مرباخوری

روغن مایع نصف قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی

شیر یا آب جوش ۱/۵ پیمانه

آرد ۹۰ گرم

شکر ۱۶۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی 2 طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

طرز درست کردن پیراشکی کرم دار

ابتدا آب ولرم را در داخل یک کاسه ریخته سپس شکر را در داخل ظرف ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود .

حالا خمیر مایه را به محلول شکر و آب اضافه کنید سپس در ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خمیر مایه کاملا ور بیاید .

نکته : ولرمی آب در حدی باشد که دست را نسوزاند اما گرمای آن با دست حس شود .

پس از گذشت مدت زمان لازم ، آرد و شکر و نمک را به خمیر مایه اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید .

حالا آب گرم را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یک دست شود .

در آخر روغن را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید .

بر روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود .

خمیر را درون یک ظرف قرار داده و با یک پارچه تمیز روی آن را بپوشانید .

به مدت ۲ ساعت آن را در محل گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود .

حالا روی سطح کار ، آرد پاشیده و خمیر را با قطر حدود نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد ، خمیر را قالب بزنید .

دوباره روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت خمیر قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش ۲ برابر شود .

در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس خمیر پیراشکی را در روغن سرخ کنید .

پیراشکی سرخ شده را برش زده و کرم پیراشکی را وسط آن بریزید .

برای درست کردن کرم پیراشکی ، کافی است شکر ، شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا غلیظ شود .

سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .

در آخر آن را از روی حرارت بردارید .

این مطلب به بخش شیرینی پزی سایت اختصاص دارد .