طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پیراشکی کرم دار فوق العاده خوشمزه و لذیذ ، یک وعده مناسب برای عصرانه می باشد .

در ادامه نحوه درست کردن پیراشکی کرم دار به صورت خانگی را برای شما گردآوری کرده ایم .

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی (1)

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی

درست کردن این پیراشکی خوشمزه و وانیلی ، علاوه بر خوش طعم بودن و بوی مطبوع آن ، بسیار راحت است .

مواد لازم برای پیراشکی

خمیر مایه ۱/۵ قاشق غذاخوری

آب ولرم نصف پیمانه

آب گرم ۱ پیمانه

آرد ۵۰۰ گرم

شکر ۱ قاشق مرباخوری

نمک نصف قاشق مرباخوری

روغن مایع نصف قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی

شیر یا آب جوش ۱/۵ پیمانه

آرد ۹۰ گرم

شکر ۱۶۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی (2)

طرز درست کردن پیراشکی کرم دار

ابتدا آب ولرم را در داخل یک کاسه ریخته سپس شکر را در داخل ظرف ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود .

حالا خمیر مایه را به محلول شکر و آب اضافه کنید سپس در ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خمیر مایه کاملا ور بیاید .

نکته : ولرمی آب در حدی باشد که دست را نسوزاند اما گرمای آن با دست حس شود .

پس از گذشت مدت زمان لازم ، آرد و شکر و نمک را به خمیر مایه اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید .

حالا آب گرم را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یک دست شود .

در آخر روغن را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید .

بر روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود .

خمیر را درون یک ظرف قرار داده و با یک پارچه تمیز روی آن را بپوشانید .

به مدت ۲ ساعت آن را در محل گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود .

حالا روی سطح کار ، آرد پاشیده و خمیر را با قطر حدود نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد ، خمیر را قالب بزنید .

دوباره روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت خمیر قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش ۲ برابر شود .

در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس خمیر پیراشکی را در روغن سرخ کنید .

پیراشکی سرخ شده را برش زده و کرم پیراشکی را وسط آن بریزید .

برای درست کردن کرم پیراشکی ، کافی است شکر ، شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا غلیظ شود .

سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .

در آخر آن را از روی حرارت بردارید .

این مطلب به بخش شیرینی پزی سایت اختصاص دارد .

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.