طرز تهیه خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه یزدی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

خورش قیمه یزدی یکی از خورش های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که در آن به جای لپه و سیب زمینی ، نخود می ریزند .

درست کردن این خورش ، می تواند تجربه یک طعم جدید و بسیار خوشمزه برای شما باشد .

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه قیمه یزدی آشنا شوید .

مواد لازم خورش قیمه یزدی

نخود لپه شده ۵۰۰ گرم

گوشت خرد شده ۶۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

پیاز داغ برای تزئین ۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران ، زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت خورش قیمه یزدی

در ابتدا نخودها را در داخل یک ظرف خیس کنید .

یک روز قبل از پخت حدود ۴ تا ۵ بار آب آن را عوض کرده سپس لپه کنید .

سپس پیازها را نگینی کرده و آنها را سرخ کنید .

حالا گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید .

حالا فلفل ، زردچوبه و نمک را اضافه کرده سپس نخودها را در داخل ظرف بریزید .

پس از اینکه مواد داخل قابلمه کمی تفت خوردند ، در داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید تا جا بیفتد .

۱۵ دقیقه مانده به سرو غذا ، زعفران را ریخته تا بوی مطبوع زعفران در خورش بپیچد .

در آخر خورش را با پیاز داغ تزئین کنید .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.